قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

سرلشکر وحیدی، فرمانده کل سپاه: رزمندگان ایرانی در شرایط بسیار سخت، مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند/ انشالله به زودی با پایان دادن به درد‌ها و رنج‌های مردم منطقه، جهان برای طلوع خورشید عظمای ولایت، از همیشه آماده‌تر خواهد شد

فرمانده کل سپاه همزمان با فرارسیدن ماه ربیع در دلنوشته‌ای خطاب به رزمندگان اسلام، با تقدیر از ۶ ماه جهاد تاکید کرد: شما با توکل به خدای متعال و رزم پیروزمندا...
 سرلشکر وحیدی، فرمانده کل سپاه: رزمندگان ایرانی در شرایط بسیار سخت، مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند/ انشالله به زودی با پایان دادن به درد‌ها و رنج‌های مردم منطقه، جهان برای طلوع خورشید عظمای ولایت، از همیشه آماده‌تر خواهد شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فرمانده کل سپاه همزمان با فرارسیدن ماه ربیع در دلنوشته‌ای خطاب به رزمندگان اسلام، با تقدیر از ۶ ماه جهاد تاکید کرد: شما با توکل به خدای متعال و رزم پیروزمندانه در شرایط بسیار سخت گرمای سوزان و شرجی سنگین جزایر و سواحل جنوب و سرمای ارتفاعات مرزی سر بفلک کشیده شمال و عملیات موفق آفندی و پدافندی زیر آتش سنگین، مسلح ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردید.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سپاه، دلنوشته سرلشکر احمد وحیدی فرمانده کل سپاه پاسداران خطاب به رزمندگان اسلام به شرح زیر است:

رزمندگان شجاع و عزتمند ایران اسلامی

پاسداران غیور، ارتشیان دلیر، انتظامیان سخت کوش وبسیجیان و عشایر دریادل و سربازان گمنام امام زمان؛

قلم و زبان از بیان منزلت و تقدیر مجاهدت های درخشان شما عاجز است که خدا خود رزمندگان اسلام را بر دیگران فضیلت بخشیده و اینگونه محبتش را در قرآن آشکار ساخته می فرماید:"ان الله یحب الذین یقاتلون فی سبیله صفا کانهم بنیان مرصوص"

شکوه و عظمتی که با شش ماه جهاد بی نظیر خود در مقابل خونخوارترین دشمنان بشریت به نمایش گذاشتید چشم جهانیان را خیره وامید به غلبه نهایی بر سلطه گران را در دلهای مستضعان زنده کرده است.

شما با توکل به خدای متعال و رزم پیروزمندانه در شرایط بسیار سخت گرمای سوزان و شرجی سنگین جزایر و سواحل جنوب و سرمای ارتفاعات مرزی سر بفلک کشیده شمال و عملیات موفق آفندی و پدافندی زیر آتش سنگین، مسلح ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردید.

شما با توسل به اهل بیت علیهم السلام وآفرینش زیباترین جلوه های ایثار حماسه های درخشان ۸ سال دفاع مقدس را در صورتهایی نو تکرار و خاطره نبردهای تاریخی بدر و خیبر در رکاب پیامبر اعظم را زنده کردید.

شما که با مدیریت مبتکرانه صحنه نبرد تحت فرماندهی حکیمانه حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای دام ظله باعنایت پروردگار دروازه های قیام را برروی مستضعفان جهان گشودید و با تحمیل اراده خود بر دشمن ثابت کردید که میتوان اسلام را بر جهان حاکم کرد.

به یمن تفضلات خداوند به ملت بپاخاسته که حتی یکروز صحنه را خالی نکردند و با دعای خیرحضرت ولی عصر علیه السلام، انشالله بزودی با پایان دادن به دردها و رنجهای مردم مظلوم ومقاوم منطقه بویژه فلسطین و لبنان عزیز، جهان برای طلوع خورشید عظمای ولایت از همیشه آماده تر خواهد شد.

فرصت را غنیمت شمرده، حلول ماه مبارک ربیع المولود را به شما و خانواده‌های فداکاری که چنین شیرمردانی را در دامان خود پروریده و به میدان فرستاده اند تبریک عرض می کنم و بالاترین پاداش الهی را برای شما طلب می کنم و از همه شما که مقربان درگاه الهی و محبوب حضرت حق هستید التماس دعا دارم.





 قالیباف: وحدت ایران و عراق در برابر آمریکا و اسرائیل گسستنی نیست
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

قالیباف: وحدت ایران و عراق در برابر آمریکا و اسرائیل گسستنی نیست

رکنا سیاسی:رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر پیوند عمیق میان ملت‌های ایران و عراق گفت: همان‌گونه که دو کشور در برابر توطئه‌های آمریکا و اسرائیل ایستادگی کرده‌اند، این مسیر همچنان ادامه خواهد داشت.

 مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی
۴۷ دقیقه قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی

آرش رضایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: داستان خانم ثریا عبداللهی، مادری از شهر اردبیل، روایتی تلخ و در عین حال الهام‌بخش از عشق...

 ترامپ: اگر برای جلوگیری از سلاح هسته‌ای ایران لازم بود، ۱۰۰ بار دیگر حمله می‌کردم| کنترل تنگه هرمز در اختیار ماست
۸ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ترامپ: اگر برای جلوگیری از سلاح هسته‌ای ایران لازم بود، ۱۰۰ بار دیگر حمله می‌کردم| کنترل تنگه هرمز در اختیار ماست

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از آمریکایی‌ها خواست افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ را تحمل کنند و درباره حمله به ایران گفت اگر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای لازم می‌بود، ۱۰۰ بار دیگر نیز این کار را انجام می‌داد.

 قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود

رئیس مجلس شورای اسلامی، امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشورهای اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 آیا منطقه در آستانه جنگی تمام‌عیار قرار گرفته است؟
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

آیا منطقه در آستانه جنگی تمام‌عیار قرار گرفته است؟

سیدعلی طباطبایی، استاد دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با اکوایران اظهار کرد: احتمال وقوع جنگ پرشدت متأسفانه ۵۰ درصد است و سناریوی اول که مربوط به تفاهم و توافق است، تنها ۲۰ درصد شانس دارد.

 ناکامی گروهک مسلح برای ورود به ایران/ یک عضو گروهک در مرز سراوان به هلاکت رسید
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ناکامی گروهک مسلح برای ورود به ایران/ یک عضو گروهک در مرز سراوان به هلاکت رسید

سخنگوی پلیس از ناکامی یک گروهک مسلح در ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران و هلاکت یکی از عناصر این گروهک در مرزهای استان سیستان و بلوچستان خبر داد.