قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۳ ساعت قبل

توضیحات مدیر روس‌اتم درباره وضعیت جدید نیروگاه بوشهر

مدیرعامل شرکت روس‌اتم از افزایش آتی تعداد پرسنل نیروگاه هسته‌ای بوشهر ایران خبر داد.
 توضیحات مدیر روس‌اتم درباره وضعیت جدید نیروگاه بوشهر

جهان صنعت نیوز ، الکسی لیخاچف، مدیرعامل شرکت دولتی روس‌اتم عصر شنبه در حاشیه «کنگره حزب روسیه متحد» به خبرگزاری تاس گفت: روس‌اتم قصد دارد تعداد کارگران سایت ساخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر در ایران را در روزهای آینده به ۱۰۰ نفر افزایش دهد.

مدیرعامل روس‌اتم با بیان اینکه بازگشت پرسنل به نیروگاه هسته‌ای بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود، گفت: قرار است حضور ما طی چند هفته آینده به ۱۰۰ نفر افزایش یابد. این تعداد به تدریج افزایش می‌یابد زیرا اوضاع در بوشهر چه در نیروگاه و چه در منطقه آرام است. در حال حاضر ۴۲ نفر در آنجا داریم و در آینده نزدیک این تعداد را به ۱۰۰ نفر افزایش خواهیم داد.

وی افزود: گروه‌های کوچکی از کارگران همچنان به سایت بوشهر خواهند رفت و گروهی در حال حاضر در تهران مستقر هستند. ما از طرف ایرانی که با وجود همه مشکلات وضعیت نظامی در کشور، به‌طور پیوسته در حال اجرای این پروژه است، قدردانی می‌کنیم.

الکسی لیخاچف در ادامه با تاکید بر اینکه ادامه فعالیت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در روسیه …





 تغییر واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی / زمان جدید مشخص شد
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

تغییر واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی / زمان جدید مشخص شد

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ فرآیند پرداخت مطالبات و معوقات بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی که طی ماه‌های اخیر به یکی از اصلی‌ترین مطالبات جامعه بازنشستگان کار...

 انفجار کابل را لرزاند
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

انفجار کابل را لرزاند

رسانه‌های افغانستان از وقوع انفجار در غرب کابل پایتخت این کشور خبر دادند.

 چرا تصمیم خصمانه ابوظبی برای تهران اهمیت دارد؟
۲۲ دقیقه قبل / سایت اکوایران

چرا تصمیم خصمانه ابوظبی برای تهران اهمیت دارد؟

اکوایران: ایران سال‌ها برای تجارت خارجی و دور زدن تحریم‌ها به امارات متحده عربی متکی بوده است.

 روایت تام باراک از تلاش اسرائیل در طعمه گذاشتن برای آنکارا | اسرائیل می‌خواهد بدون دردسر از سوریه به ایران حمله کند
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

روایت تام باراک از تلاش اسرائیل در طعمه گذاشتن برای آنکارا | اسرائیل می‌خواهد بدون دردسر از سوریه به ایران حمله کند

فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، در امور سوریه و عراق هشدار داد حمله اسرائیل به پایگاه نظامی ابوالظهور در نزدیکی مرز ترکیه می‌تواند تلاشی برای طعمه گذاشتن آنکارا بوده باشد.

 بازدهی بازارها در مردادماه | کدام بازار صدرنشین شد؟
۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازدهی بازارها در مردادماه | کدام بازار صدرنشین شد؟

بررسی بازدهی بازارهای سرمایه‌پذیر در مرداد ماه از پیشتازی بورس و عقب‌گرد بازارهای ارز و خودرو حکایت دارد. در سایر بازارها، بازدهی سه بازار حتی از سود سپرده های بانکی نیز کمتر بوده است.

 فقط یک درصد عسل ایران صادر شد
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فقط یک درصد عسل ایران صادر شد

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: از ۱۲۷ هزار تن عسل تولیدشده در کشور در سال ۱۴۰۴، تنها هزار و ۳۰۰ تن به بازارهای خارجی صادر شده است.