قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی، با اشاره به افزایش اهمیت موضوع تأمین بنزین در شرایط فعلی کشور، گفت: اگرچه اکنون باید به مسائل جاری و نیازهای فوری پاسخ داد، اما حل پایدار مسئله بنزین بدون توجه به ریشه‌ها و مسائل بنیادی آن امکان‌پذیر نیست.
 برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

جهان صنعت نیوز ، یاسر میرزایی_ معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی _ با اشاره به مسئله بنزین در کشور، گفت: امروز در شرایطی هستیم که باید به مسئله لحظه بپردازیم و این بحران را حل و فصل کنیم، اما حتی برای حل مسائل بحرانی نیز چاره‌ای نداریم جز اینکه به دلایل اصلی و بنیادی آن توجه کنیم.

وی با اشاره به میزان مصرف بنزین در کشور اظهار کرد: میانگین مصرف بنزین در یک ماه گذشته ۱۳۵ میلیون لیتر بوده است. با وجود حملات متجاوزانه به کشور و مشکلات اقتصادی و رشد اقتصادی که با مشکل مواجه شده، میزان مصرف انرژی همچنان در این سطح قرار دارد.

میرزایی ادامه داد: اگر شرایط را در حالت عادی در نظر بگیریم، انتظار داشتیم میزان مصرف بنزین بین ۱۴۰ تا ۱۴۵ میلیون لیتر باشد. بنابراین با توجه به شرایط موجود، می‌توان گفت مدیریت مصرف در سطحی از این تقاضای ۱۳۵ میلیون لیتری صورت گرفته است. …





 اخبار جدید

 آموزش «بوییدن» به کودکان؛ راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

آموزش «بوییدن» به کودکان؛ راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان

یک پژوهشگر برجسته تاریخ حواس (به‌ویژه بویایی) معتقد است کودکان باید آموزش ببینند که چگونه بوها را شناسایی و درک کنند. به گفته دکتر ویل تالت (Will Tullett)، این آموزش نه‌تنها به افزایش سلامت روان و احساس خوب کمک می‌کند، بلکه درک ما را از جهان پیرامون نیز عمیق‌تر می‌سازد. او تأکید دارد که بویایی، برخلاف تصور رایج، نقشی کلیدی در سلامت عاطفی و حتی روابط اجتماعی ما ایفا می‌کند.

 نامه ایران به رئیس شورای امنیت: اتهامات مجدد علیه برنامه هسته‌ای ایران ماهیت فنی ندارد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نامه ایران به رئیس شورای امنیت: اتهامات مجدد علیه برنامه هسته‌ای ایران ماهیت فنی ندارد

«غلامحسین درزی» سفیر و کاردار ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت با بیان اینکه اتهامات مجدد علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، ماهیتی سیاسی دارند و نه فنی گفت: قطعنامه ۲۲۳۱ منقضی شده و رسیدگی به موضوع هسته ای ایران به پایان رسیده و عدم اشاعه نیز از دستور کار شورا حذف شده است.

 پزشکیان: به جلیلی گفتم پیشنهاد نمی‌خواهم، برای حل مشکلات کمک کن
۱۴ دقیقه قبل / سایت رکنا

پزشکیان: به جلیلی گفتم پیشنهاد نمی‌خواهم، برای حل مشکلات کمک کن

رکناسیاسی:رییس جمهور گفت: با هیچ‌کس دعوا نداریم؛ نه چپ و راست و نه مذهبی و غیرمذهبی. حل مسئله که به باور و اعتقاد افراد ارتباطی ندارد.

 بسنت: آمریکا یک بانک بزرگ را تحریم می‌کند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بسنت: آمریکا یک بانک بزرگ را تحریم می‌کند

وزیر خزانه‌داری آمریکا در راستای تداوم سیاست ناکارآمد فشار اقتصادی علیه ایران اعلام کرد که دولت دونالد ترامپ روز دوشنبه هفته آینده یک بانک بزرگ را تحریم خواهد کرد.

 فرش قرمز نهم ونیز ۲۰۲۶؛ آخرین شب‌های درخشان پیش از پایان جشنواره - چی بپوشم
۲۳ دقیقه قبل / سایت چی بپوشم

فرش قرمز نهم ونیز ۲۰۲۶؛ آخرین شب‌های درخشان پیش از پایان جشنواره - چی بپوشم

فرش قرمز نهم ونیز ۲۰۲۶ نشان می‌دهد که استایل‌های ساده و قابل پیش‌بینی دیگر تنها انتخاب ستاره‌ها نیستند.

 جهان همچنان هزینه جنگ‌های آمریکا و ماجراجویی نادرست آن علیه ایران را می پردازد
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

جهان همچنان هزینه جنگ‌های آمریکا و ماجراجویی نادرست آن علیه ایران را می پردازد

روزنامه پاکستانی «داون» در تحلیلی پیرامون پیامدهای حوادث یازده سپتامبر پس از سپری شدن ۲۵ سال از لشکرکشی ایالات متحده و ناتو به افغانستان نوشت: این یک عملیات ضد تروریستی نبود بلکه جنگی امپریالیستی و گسترده بود و جامعه جهانی همچنان قیمت این سیاست‌های تهاجمی آمریکا و نیز تداوم ماجراجویی‌های نادرست آن علیه جمهوری اسلامی ایران را می‌پردازد.

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026