قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه‌ حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود

رئیس جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد، تفاهم‌نامه‌ای که امضا شد حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود و همه اعضا با آن همدل‌ هستند.
 پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه‌ حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود

جهان صنعت نیوز ، مسعود پزشکیان یکشنبه شب ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ در شبکه ایکس نوشت: تفاهم‌نامه‌ای که امضا شد حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود و همه اعضا با آن همدل‌اند.

رئیس جمهور افزود: باور دارم این تفاهم‌نامه مرکز ثقل روابط خارجی ما در آینده خواهد بود. باید بکوشیم دشمن را وادار کنیم به آنچه امضا کرده پایبند بماند.

پزشکیان تصریح کرد: امنیت کشور، منطقه و هم‌پیمانان ما با این تفاهم‌نامه ارتقا می‌یابد.

منبع: ایرنا

سیاسی برچسب هاتفاهم‌نامه مسعود پزشکیان
شناسه : 603193
لینک کوتاه : لینک کپی شد



 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
۳ ساعت قبل / سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

سید‌محمد خاتمی به تازگی در سخنانی مطرح مواضع خود نسبت به مسائلی از جمله جنگ و مذاکرات را بیان کرده است که با سخنان او با واکنش‌های متفاوتی روبه‌رو شد.

به گزارش روز نو برخی مواضع خاتمی را مبتنی بر عقلانیت سیاسی دانستند و برخی نیز دیدگاه او را با در نظر داشتن شرایطی که ایران، آمریکا و منطقه تجربه می‌کند، غیرواقع‌بینانه در نظر گرفتند. اما او چه گفت؟

وحدت سیاسی با ابراز احساسات درباره شهادت رهبری

خاتمی در ویدئویی که از او منتشر شده می‌گوید وقتی رهبر انقلاب به شهادت رسیدند، من هم احساساتم جریحه‌دار شد، اما برای مصالح کشور نباید احساسی تصمیم بگیریم. او با ذکر این سخن گفت: «از چشمان آدم خون می‌بارد؛ اما مسئله مدیریت جامعه نباید بر اساس احساسات باشد».

 این سخن خاتمی را واکنش‌های مثبتی روبه‌رو شد و برخی گفتند که خاتمی با ابراز این سخن خط خود و بلکه جریان میانه‌روی اصلاحات را از اپوزیسیون جدا کرد.

خاتمی به نوعی کوشید نقد‌هایی که مطرح می‌کند را جدای از اپوزیسیون برانداز مطرح کند و خط روشنی میان اصلاح‌طلبی و گفتمان انتقادی با عناد با جمهوری اسلامی برقرار کند.

همین رویکرد باعث شد تا بسیاری در فضای مجازی تصاویر مشترک رهبر شهید انقلاب و سید محمد خاتمی را بازنشر کنند و حتی با انتشار سخنان رهبر شهید انقلاب در دوره دولت هشتم درباره ویژگی‌های مثبت خاتمی را منتشر کنند.

به هر روی به نظر می‌رسد ابراز احساسات خاتمی درباره شهادت رهبر انقلاب فضای سیاسی داخلی را منسجم‌تر نیز کرده است و باعث کم‌رنگ شدن اختلافات سیاسی داخلی می‌شود. این وجه مثبت سخنان اخیر خاتمی بود که بسیاری از کارشناسان و فعالان سیاسی نیز از آن استقبال کردند.

دفاع تمام‌قد از تفاهمنامه

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلیل تفاهم‌نامه دو جانبه ایران و آمریکا می‌شود و این تفاهم‌نامه را بی‌نظیر می‌داند. او در سخنان اخیرش می‌گوید: «بعد از جنگ‌جهانی دوم هیچ سندی که به امضای رئیس جمهور آمریکا رسیده باشد اینقدر امتیاز به طرف مقابل نداده است».

خاتمی می‌گوید که ایران در موضعی عزتمندانه این …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم

رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت پارلمانی ایران با رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت‌وگو کردند.
 دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق
سایت آفتاب نیوز

دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به کشور عراق با مشاور امنیت ملی این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
 وزیر جنگ صهیونیستی اردوغان را تهدید کرد
سایت جهان صنعت نیوز

وزیر جنگ صهیونیستی اردوغان را تهدید کرد

در بحبوحه تشدید تنش‌ها در روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی، وزیر جنگ این رژیم در اظهاراتی رئیس‌جمهور ترکیه را به باد انتقاد گرفت و اعلام کرد بهتر است اردوغان به ایراد سخنرانی‌های پوچ و خیالی خود علیه اسرائیل در پارلمان ترکیه ادامه دهد.
 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان …

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.
 ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم
سایت اکوایران

ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم

سیدمحمد خاتمی با دفاع کم‌سابقه از تفاهم ایران و آمریکا، آن را سندی «بی‌نظیر» خواند و از نقش پزشکیان، شورای عالی امنیت ملی و رهبری در شکل‌گیری این توافق تقدیر کرد.
 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟
سایت اکوایران

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا
سایت هم میهن

واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.