قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱ ساعت قبل

نگران کمبود کالا باشیم؟؛ وزیر جهاد از وضعیت ذخایر خبر داد

وزیر کشاورزی می‌گوید از زمان آغاز تنش‌های اخیر (9 اسفند) تاکنون حتی نیاز به برداشت از ذخایر استراتژیک کالاهای اساسی نداشته ایم.
 نگران کمبود کالا باشیم؟؛ وزیر جهاد از وضعیت ذخایر خبر داد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

جهان صنعت نیوز، غلامرضا نوری قزلج در برنامه تلویزیونی اظهار داشت: دولت چهاردهم در حالی کار خود را آغاز کرد که با چالش‌ها و تنش‌های متنوعی رو‌به‌رو بود، با این حال به رغم شرایط نامساعد اقلیمی نظیر خشکسالی و فشار‌های ناشی از تحریم‌های ظالمانه، اقدامات اصلاحی کم نظیری در حوزه کشاورزی رقم خورد که آثار آن در مدیریت تامین کالا‌های اساسی نمود پیدا کرده است.

وی با اشاره به رویکرد‌های تحولی دولت در این بخش اظهار داشت: حمایت از تولید داخلی، تسهیل شرایط سرمایه گذاری، انضباط مالی، نظام‌مند کردن یارانه ها، اجرای الگوی کشت و دانش محور کردن بخش کشاورزی از جمله اولویت‌هایی بود که با جدیت تمام دنبال شد و امروز دستاورد‌های آن حاصل زحمات شبانه روزی کشاورزان و تولیدکنندگان کشور است. رشد قابل توجه شاخص‌های تولیدی

وزیر جهاد کشاورزی با ارائه آماری از موفقیت‌های حاصل‌شده در دو سال اخیر تصریح کرد: در این بازه زمانی تولیدات گلخانه‌ای ۱۸ درصد، تولید برنج ۱۰ درصد، صادرات آبزیان ۱۷ درصد، پرورش میگو ۳۷ درصد و صید آبزیان ۶ درصد رشد داشته است.

وی با اشاره به اهمیت دانش‌بنیان شدن این بخش خاطرنشان کرد: مساحت شهرک‌های کشاورزی ۲۰ درصد، مراکز رشد ۱۲ درصد و تولید ارقام هیبریدی ۳۶ درصد افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: در بخش محصولات دامی و باغی نیز شاهد رشد ۵ درصدی گوشت مرغ، ۸.۵ درصدی تخم‌مرغ، ۳.۶ درصدی شیرخام، ۲.۵ درصدی گوشت قرمز و ۹ درصدی محصولات باغی هستیم.

نوری قزلجه به گره گشایی از مشکلات دیرینه کشاورزان اشاره کرد و گفت: در حوزه رفع تداخلات اراضی، ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی حاصل شده و نزدیک به ۲.۴ میلیون هکتار از اراضی به نفع کشاورزان آزادسازی شده است.

به گفته وی، شاخص بیمه بخش کشاورزی ۳۶ درصد رشد را نشان می‌دهد. تثبیت امنیت غذایی و کاهش وابستگی

وزیر جهادکشاورزی با تاکید بر اینکه این افزایش تولیدات در شرایط جنگ اقتصادی و محدودیت‌های بین‌المللی حاصل شده است اظهار داشت: برای نخستین بار در کشور به خودکفایی در تولید گوشت مرغ دست یافتیم و در حال حرکت به سمت صادرات این محصول هستیم.

وی افزود: با وجود شرایط نامنظم در منطقه خلیج فارس، صیادان و فعالان حوزه آبزی‌پروری استان هرمزگان حتی در شرایط بحرانی نیز به تولید خود ادامه دادند که نتیجه آن بی نیازی از واردات بسیاری از اقلام در این حوزه بوده است. …



چگونه جنگ نقشه بازار جهانی انرژی را دگرگون کرد؟
روزنامه دنیای اقتصاد

چگونه جنگ نقشه بازار جهانی انرژی را دگرگون کرد؟

دنیای اقتصاد: شش ماه پس از آنکه حملات ایالات متحده و اسرائیل تولید سوخت‌های فسیلی در خاورمیانه را مختل کرد و تنگه هرمز را به یک میدان نبرد مبدل ساخت، جهان در حال درک تصویر روشن‌تری از پیامدهای اقتصادی این بحران است.
چرا صنعت سوئیس هنوز سرپاست؟
روزنامه دنیای اقتصاد

چرا صنعت سوئیس هنوز سرپاست؟

دنیای اقتصاد: وقتی دونالد ترامپ سال گذشته تعرفه‌های تنبیهی سنگینی علیه سوئیس وضع کرد، اولین واکنش نبیل فرانسیس چیزی جز شوک نبود.
ذوب کامل کالابرگ در تنور تورم ۱۲۱ درصدی/ آیا سناریوی حذف آرام دهک‌ ها دوباره تکرار می‌شود؟
سایت اقتصاد ۲۴

ذوب کامل کالابرگ در تنور تورم ۱۲۱ درصدی/ آیا سناریوی حذف آرام دهک‌ ها دوباره تکرار می‌شود؟

تورم کالا‌ها از مرز ۱۲۰ درصد گذشته و حمایت‌های معیشتی دولت هر روز بیشتر از قدرت خرید مردم عقب می‌ماند. حالا مسعود پزشکیان نیز صراحتاً پذیرفته که دولت نتوانسته وعده افزایش کالابرگ متناسب با رشد نرخ ارز را عملی کند؛ وعده‌ای که قرار است دوباره، آن هم برای برخی دهک‌ها، اجرا شود، اما هنوز زمان، میزان و دامنه آن مشخص نیست.
تراستی‌ها چقدر به اقتصاد ایران ضربه می‌زنند؟/ منابع ارزی می‌سوزد و تورم بالا می‌رود!
سایت اقتصاد ۲۴

تراستی‌ها چقدر به اقتصاد ایران ضربه می‌زنند؟/ منابع ارزی می‌سوزد و تورم بالا می‌رود!

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به ابعاد ریسک فعالیت‌های تراستی‌ها افزود: «حتی اگر فرض کنیم تراستی‌ها افرادی قابل‌اعتماد باشند، آنها نیز در روند کار با هزینه‌ها و مخاطرات متعددی مواجه می‌شوند و تمام این هزینه‌ها را از ما دریافت می‌کنند. زیرا فعالیت در این حوزه بسیار پرریسک است و احتمال دارد آنها با مشکلات مالی یا تحریم‌های جدی روبه‌رو شوند. در نتیجه، همه این فاکتور‌ها محاسبه شده و بار مالی آن بر اقتصاد کشور تحمیل می‌شود.
مرداد؛ ماه ثبات فشار تورمی بر خانوارها
سایت اکوایران

مرداد؛ ماه ثبات فشار تورمی بر خانوارها

اکوایران: سه شاخص تورمی ماهانه، نقطه به نقطه و سالانه در مرداد امسال نسبت به تیرماه افزایش یافته و همچنین تورم نقطه به نقطه و سالانه به رکوردشکنی ادامه داده‌اند. موضوعی که نشان از تداوم فشار تورمی در ماه‌های اخیر داشته و ضرورت اقدام فوری دولت برای کنترل تورم را یادآور می‌شود.
سایت اکوایران

اختلافات بر سر کنوانسیون خزر چیست؟