قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

قیمت جدید دینار عراق امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵

قیمت دینار عراق امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ دو هزار تومان کاهش یافته است.
 قیمت جدید دینار عراق امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵

جهان صنعت نیوز ، قیمت دینار عراق امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ دو هزار تومان کاهش یافته است. بر این اساس، هزار دینار عراق در لحظه تنظیم این گزارش با قیمت ۱۲۹ هزار تومان دادوستد می‌شود.

  طلا و ارز برچسب هاافزایش قیمت ها قیمت ارز قیمت دینار عراق

شناسه : 603123

لینک کوتاه : لینک کپی شد



۳ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

پیش بینی قیمت دلار امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ احتمال عبور دلار از مرز ۱۹۰ هزار تومانی

اقتصاد۲۴؛ میناسادات حسینی- قیمت دلار سومین هفته مردادماه ۱۴۰۵ را در قیمت ۱۸۷ هزار تومان آغاز کرد و با رشد چشمگیر در قیمت ۱۹۱ هزار تومان به پایان برد.

قیمت دلار همچنان تحت تأثیر ابهام سیاسی و اخبار منفی است. معامله‌گران به اخبار مربوط به جنگ اقتصادی آمریکا، تحریم‌ها، روابط ایران و آمریکا و چشم‌انداز دسترسی به منابع ارزی حساس هستند و واکنش نشان می‌دهند. در چنین شرایطی، ادامه ابهام در چشم انداز سیاسی می‌تواند تقاضای احتیاطی را فعال نگه دارد، زیرا معامله‌گران برای پوشش ریسک آینده، ارز را به‌عنوان دارایی محافظ در برابر نااطمینانی دنبال می‌کنند. ثبات قیمت تتر در بازار

بازار روز جمعه شاهد ثبات نسبی قیمت تتر در صرافی‌های داخلی بود.

بیشتر بخوانید: افزایش تقاضا در بازار دلار

قیمت تتر روز جمعه ۳۰ مردادماه ۱۴۰۵ بدون تغییر قیمت نسبت به روز پنج‌شنبه به رقم ۱۸۸۶۰۰ (یکصد و هشتاد و هشت هزار و ششصد) تومان رسید. پیش بینی قیمت دلار

ابهام در اخبار سیاسی و سرنوشت نامعلوم مذاکرات بیش از همیشه پررنگ شده و همزمان اختلاف بر سر بازگشایی تنگه هرمز ادامه دارد.

احتمالا بازار دلار در روز شنبه با افزایش تقاضای احتیاطی مواجه باشد که خود این تقاضا موجب نوسان افزایشی خواهد شد. با این حال، تجربه هفته‌های اخیر نشان داده است که معامله‌گران برای ورود جدی به بازار به دنبال اخبار قطعی و قابل اتکا هستند و صرفاً انتشار خبر‌های سیاسی الزاماً به شکل‌گیری موج پایدار خرید منجر نمی‌شود.

طبق بررسی‌های اقتصاد ۲۴، اگر اخبار سیاسی همچنان منفی و در جهت افزایش ریسک باشد و نشانه‌ای از بازگشت سریع به مسیر مذاکره منتشر نشود، پیش‌بینی می‌شود قیمت دلار روز شنبه در بالای کانال ۱۹۰ هزار تومانی نوسان کند.

در مقابل، اگر بازار با سیگنال‌هایی از کاهش تنش یا بازگشت کانال‌های دیپلماتیک مواجه شود، بخشی از تقاضای احتیاطی می‌تواند تخلیه شود و دلار به پایین کانال ۱۹۰ هزار تومان برسد.




 بازار موبایل اروپا به کمترین سطح ۳ سال اخیر رسید/ عرضه ۱۰ درصد سقوط کرد
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

بازار موبایل اروپا به کمترین سطح ۳ سال اخیر رسید/ عرضه ۱۰ درصد سقوط کرد

اقتصادنیوز: میزان عرضه‌ی گوشی‌های هوشمند در بازار اروپا طی سه‌ماهه‌ی دوم سال به ۳۵ میلیون دستگاه کاهش یافت.

 قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد

هزینه تولید موتورسیکلت در سال جاری مسیر صعودی گرفته و فشار هزینه از مواد اولیه تا نیروی کار و انرژی، تولیدکنندگان را با چالش جدی روبه‌رو کرده، حال پریس اصلی این است که قیمت قطعات موتورسیکلت در یک سال گذشته چند درصد افزایش داشته است؟

 اتابک هم کاتب سند کیفیت خودرو شد؛ سیاهه‌ای تازه در دفتر ناکارآمدی
۶ ساعت قبل / سایت اسب بخار

اتابک هم کاتب سند کیفیت خودرو شد؛ سیاهه‌ای تازه در دفتر ناکارآمدی

اتابک هم کاتب سند کیفیت خودرو شد؛ سیاهه‌ای تازه در دفتر ناکارآمدی | اسب بخار |

 افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.

 هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟
۱۰ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟

اقتصادنیوز: با وجود اینکه شاخص‌های اصلی در روند صعودی باقی مانده‌اند، جی‌پی‌مورگان خطرات فزاینده‌ای را برای رکود بازار در اواخر تابستان یا اوایل پاییز پیش‌بینی می‌کند.

 مچ‌اندازی ارزی در امارات
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مچ‌اندازی ارزی در امارات

در روزهای اخیر، مهلت ۶۰ روزه ایران در تفاهم با آمریکا به پایان رسید. واشنگتن در واکنش، تحریم مهم‌ترین دروازه‌های تجاری و مالی ایران و در راس آنها دبی را در دستور کار قرار داد. این اقدام آمریکا، دو گزینه پیش‌ روی دبی قرار می‌دهد؛ نخست، پذیرش تحریم‌ها و از دست دادن بخشی از تجارت با ایران و دوم، تداوم تجارت و پذیرش چالش‌هایی که آمریکا ایجاد خواهد کرد. با این حال، گفت‌وگوی «دنیای اقتصاد» با یکی از صرافان فعال در دبی نشان می‌دهد که با وجود افزایش ریسک‌ها و محدودیت‌ها، فعالیت‌ها تاکنون ادامه داشته و مسدود کردن نقل و انتقال ارزی ایران با امارات با چالش‌های مهمی روبه‌رو است.