قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

در بحث تملک بدهی نداریم/ سرانه دانش‌آموزی ۱۲۴ درصد افزایش یافته است

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه اگر جنگ اتفاق نیفتاده بود، در اردیبهشت‌ماه جشن پایان مطالبات آموزش‌وپرورش را برگزار می‌کردیم گفت: اکنون در حوزه پرداخت فوت و ازدواج به‌روز هستیم، در بحث تملک بدهی نداریم و پرداخت مأموریت‌های کارکنان نیز به‌روز شده است.
 در بحث تملک بدهی نداریم/ سرانه دانش‌آموزی ۱۲۴ درصد افزایش یافته است

جهان صنعت نیوز ، علی فرهادی در سی و نهمین اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور با بیان اینکه آموزش‌وپرورش سازمانی گسترده است و بیش از ۴۴ درصد دولت را تشکیل می‌دهد گفت: بنابراین باید بدانیم برنامه چیست، به کجا می‌خواهیم برسیم و در وضعیت موجود در چه جایگاهی قرار داریم. اگر این سه موضوع را رعایت کنیم، قطعاً موفقیت حاصل خواهد شد.

وی یکی از مهم‌ترین ارکان برنامه‌ریزی را سامانه‌محوری دانست و ادامه داد: یکی از مهم‌ترین نکات در سامانه‌محوری، اتصال داده‌های سامانه‌ها به یکدیگر است. پیش از این برای جمع‌آوری حقوق ماهانه، حداقل ۱۲ روز زمان نیاز داشتیم، اما اکنون در بستر حقوق تحت وب، می‌توانیم در کمتر از سه روز حقوق را جمع‌بندی کنیم.

وی با بیان اینکه اگر مشکلی پیش بیاید، امکان بازگشت و ارسال مجدد اطلاعات حقوق نیز وجود دارد ادامه داد: باید به سمتی حرکت کنیم که در آینده واژه‌ای به نام «مطالبات» نداشته باشیم.

فرهادی با بیان اینکه باید بتوانیم سهم آموزش‌وپرورش از بودجه کشور را حداقل سالانه یک درصد افزایش دهیم و این موضوع نیازمند برنامه است افزود: باید بتوانیم سهم بودجه خود از منابع و درآمدهای اختصاصی را سالانه نیم درصد افزایش دهیم. اکنون ۴.۲ درصد بودجه ما از این محل تأمین می‌شود و باید با حفظ مأموریت و شأن نظام تعلیم و تربیت، اقتصاد درون‌زای آموزش‌وپرورش را تقویت کنیم.

وی با بیان اینکه همه برنامه‌ها باید در خدمت مدرسه باشد، گفت: باید به‌موقع برای تعمیر و تجهیز مدارس و ایجاد فضای مناسب آموزشی تلاش کنیم.

فرهادی با بیان اینکه نباید به همه افراد به یک میزان پرداخت کنیم افزود: باید به سمتی حرکت کنیم که عملکرد مدیر مدرسه و نتایج آموزشی دانش‌آموزان در ارزیابی‌ها مورد توجه قرار گیرد.

فرهادی با اشاره به ضرورت تقویت مدارس دولتی ادامه داد: تقویت مدارس دولتی از منویات رهبر معظم انقلاب و امام شهید بوده. مدارس دولتی باید به نحوی تقویت شوند که انتخاب مدرسه غیردولتی، یک انتخاب باشد، نه اجبار و اضطرار باشد. نباید شرایطی ایجاد شود که خانواده‌ها احساس کنند برای برخورداری از آموزش مناسب، ناچار به انتخاب مدارس غیردولتی هستند.

فرهادی با بیان اینکه مدارس هم محل آموزش و فرهنگ‌سازی هستند و هم ظرفیت‌های مناسبی برای تولید …





 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.

 فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر

فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر

حوادث رکنا: تعقیب و گریز مسلحانه پلیس با یک پژو پارس در مشهد به دستگیری دو سوداگر مرگ و کشف حدود ۶ کیلوگرم مواد افیونی از داخل خودرو منجر شد.

 محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال

محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال

رییس پلیس راه البرز از اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج - جالوس و آزادراه تهران - شمال در روز جمعه ٣٠ مرداد ماه جاری در محدوده این استان خبر داد.

 دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در استان بوشهر

دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در استان بوشهر

هم‌زمان با ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد در برخی شهرستان‌های استان بوشهر، رطوبت هوا در شهرهای ساحلی به ۱۰۰ درصد رسید.

 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.