قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۴۸ دقیقه قبل

«ابرغذا» یا ماده سمی؟ هشدار درباره عسل جنون‌آور و خطر مسمومیت

«عسل جنون‌آور» یا «عسل توهم‌زا»‌ که از شهد گل‌های خرزهره هندی به دست می‌آید، حاوی سمی طبیعی است که می‌تواند ضربان قلب و فشار خون را به‌شدت کاهش دهد.
 «ابرغذا» یا ماده سمی؟ هشدار درباره عسل جنون‌آور و خطر مسمومیت

جهان صنعت نیوز، عسل توهم‌زا «Mad Honey» بیشتر در مناطق کوهستانی هیمالیا تولید می‌شود. زنبور صخره‌ای هیمالیا، با نام علمی Apis laboriosa، از گل‌های خرزهره هندی تغذیه می‌کند که شهد آن حاوی ماده‌ای سمی به نام گرایانوتوکسین است که در عسل تجمع پیدا می‌کند. این ماده می‌تواند روی عملکرد قلب اثر بگذارد. در نتیجه، ضربان قلب ممکن است به شکل خطرناکی کاهش پیدا کند و فشار خون نیز افت کند. علائمی مانند سرگیجه، تهوع، ضعف و تعریق معمولاً می‌توانند از حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه پس از مصرف شروع شوند. در موارد شدید، مسمومیت می‌تواند نیاز به درمان فوری پزشکی داشته باشد. خطر بزرگ عسل توهم‌زا

بر اساس گزارش Conversation، یکی از مشکلات اصلی این است که مقدار گرایانوتوکسین در همه نمونه‌های عسل یکسان نیست. فصل برداشت، منطقه و حتی هر محموله عسل می‌تواند میزان سم را تغییر دهد. به همین دلیل نمی‌توان یک مقدار ثابت را برای مصرف ایمن همه انواع «عسل توهم‌زا» تعیین کرد.

در نپال، مردم محلی قرن‌هاست این عسل را برداشت می‌کنند و دانش سنتی درباره مصرف آن دارند. اما فروش اینترنتی این محصول باعث شده افرادی در کشورهای دیگر نیز بتوانند آن را خریداری کنند. افرادی که احتمالا هیچ اطلاعی از تفاوت میزان سم در نمونه‌های مختلف ندارند.

پژوهشگران ۲۷ مقاله علمی را که در مجموع ۶۸ مورد مسمومیت را از سال ۲۰۰۹ به بعد گزارش کرده …



 تصاویر/ تقدیر شینا انصاری از فعالان حفاظت از دریاچه ارومیه
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تصاویر/ تقدیر شینا انصاری از فعالان حفاظت از دریاچه ارومیه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از فعالان حفاظت از دریاچه ارومیه تقدیر کرد.

 میگنا - نوشتن، حالم را بهتر می‌کند
۱۷ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - نوشتن، حالم را بهتر می‌کند

شاید در ابتدا این‌طور به نظر برسد که نویسندگان، مدیران، تاجران، روزنامه‌نگاران و سخنرانان بیشترین بهره را از نوشتن می‌برند، اما این باور دیگر درست به نظر نمی‌رسد. هر یک از ما می‌توانیم با تقویت مهارت نوشتاری‌مان از آن بهره‌مند شویم، حتی اگر آن تمرین نوشتن خاطرات روزانه باشد.

 دستگیری مردی که به طلاهای جسد زنان هم رحم نمی کرد / در نپال رخ داد + فیلم
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

دستگیری مردی که به طلاهای جسد زنان هم رحم نمی کرد / در نپال رخ داد + فیلم

حوادث رکنا: پلیس نپال دو مرد را به اتهام سرقت گوشواره‌های طلای یک زن که بر اثر سیل جان باخته بود، دستگیر کرد؛ تصاویری از این سرقت پیش از بازداشت متهمان در فضای مجازی منتشر و به‌سرعت دست‌به‌دست شد.

 «بابا هنوز زنده‌ای... قلبت جای دیگری می‌تپد»
۲۳ ساعت قبل / سایت رکنا

«بابا هنوز زنده‌ای... قلبت جای دیگری می‌تپد»

حوادث رکنا: بعضی مراسم‌ها برای تشویق و تقدیر برگزار می‌شوند، اما بعضی دیگر آدم را وادار می‌کنند چند دقیقه فقط سکوت کند. دیروز، سالن بیمارستان سینا پر بود از قاب عکس‌هایی که لبخندشان هنوز زنده بود؛ پدرها، مادرها، دخترها، پسرها و تازه‌عروس‌هایی که دیگر میان خانواده‌هایشان نبودند، اما قلب، کبد، کلیه یا چشمانشان هنوز در بدن انسان دیگری زندگی می‌کرد. کنار هم نشسته بودند؛ خانواده‌هایی که تلخ‌ترین روز عمرشان را تجربه کرده بودند و بیمارانی که همان روز، دوباره متولد شده بودند. یک طرف، سوگ بود و جای خالی؛ طرف دیگر، تپش قلبی که دوباره آغاز شده بود.

 توقیف وانت نیسان با رانندگی دختر ۱۱ ساله در اصفهان
۲۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

توقیف وانت نیسان با رانندگی دختر ۱۱ ساله در اصفهان

رئیس پلیس راه از توقیف یک دستگاه وانت نیسان با رانندگی یک دختر ۱۱ ساله در محور مواصلاتی جرقویه ـ ابرکوه خبر داد.

 کشف یک تن برنج قاچاق در مراغه
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف یک تن برنج قاچاق در مراغه

فرمانده انتظامی شهرستان مراغه از کشف یک تن برنج خارجی قاچاق به ارزش ۴ میلیارد ریال خبر داد.



سایت خبرآنلاین

راز جسد دختر ۲۷ ساله؛ ردپای یک آشنای مجازی پیدا شد

سایت رکنا

راز جسد دختر 18 ساله در سردخانه های کرج چه بود؟

دست‌اندازی به سفره خالی مستمری‌بگیران تامین اجتماعی تحت عنوان «سرانه درمان»/ در مراکز ملکی فرانشیز می‌دهیم!
خبرگزاری ایلنا

دست‌اندازی به سفره خالی مستمری‌بگیران تامین اجتماعی تحت عنوان «سرانه درمان»/ در مراکز ملکی فرانشیز می‌دهیم!

قانون الزام درمان رایگان برای بازنشستگان تأمین اجتماعی، این روزها با کسر مبالغی تحت عنوان «سرانه درمان» و دریافت فرانشیز در مراکز ملکی به حاشیه رانده شده است.
شغلی که تقویم نمی‌شناسد؛ از شب‌های جنگ تا خیابان‌های شهر
خبرگزاری مهر

شغلی که تقویم نمی‌شناسد؛ از شب‌های جنگ تا خیابان‌های شهر

در روزهای جنگ، رفتگران پس از هر حادثه، پاکسازی معابر را بر عهده داشتند تا زندگی در شهر متوقف نشود. حالا آنها از سختی کار، دغدغه معیشت و مطالبه افزایش حقوق می‌گویند.
شوخی تلخ تأمین‌اجتماعی با داروخانه‌ها
سایت آوش

شوخی تلخ تأمین‌اجتماعی با داروخانه‌ها

همزمان با روز داروسازی، سازمان تأمین‌اجتماعی تصمیم گرفت ۳ همت از مطالبات داروخانه‌ها را واریز کند، این در حالی است که حجم ریالی همکاری داروخانه‌ها با تأمین اجتماعی، ماهانه ۱۲ همت است.
چمدان‌هایی که بدون مهاجرت بسته می‌شود | وقتی بدون رفتن، از جامعه فاصله می‌گیریم - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

چمدان‌هایی که بدون مهاجرت بسته می‌شود | وقتی بدون رفتن، از جامعه فاصله می‌گیریم - مجله اینترنتی کولاک

گاهی مهاجرت از جایی آغاز می‌شود که هنوز چمدانی بسته نشده و کسی کشور را ترک نکرده است؛ وقتی آدم‌ها کم‌کم ذهن، امید و برنامه‌هایشان را از جامعه‌ای که در آن