قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

سی‌ان‌ان: آمریکا کارکنان سفارتخانه‌های خود را در خاورمیانه کاهش می‌دهد

شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد، وزارت خارجه دولت دونالد ترامپ، همزمان با نداشتن چشم اندازی از سوی واشنگتن برای جنگ علیه ایران، از سفارتخانه‌های خود در خاورمیانه خواسته است طرح‌هایی برای ادامه فعالیت با تعداد محدودی از کارکنان در محل تهیه کنند.
 سی‌ان‌ان: آمریکا کارکنان سفارتخانه‌های خود را در خاورمیانه کاهش می‌دهد

جهان صنعت نیوز ، شبکه سی‌ان‌ان روز چهارشنبه به وقت محلی به نقل از منابع خود گزارش داد: همچنین به کارکنانی که از محل ماموریت خود در خاورمیانه خارج و جابجا شده‌اند، بطور فزاینده‌ای این امکان داده می‌شود که مأموریت خود را زودتر از موعد پایان دهند و به کشور بازگردند.

سی‌ان‌ان تصریح کرد: این طرح‌ها هنوز نهایی نشده‌اند و مشخص نیست که آیا در تمامی سفارتخانه‌هایی که در حال حاضر با نیروی انسانی کاهش‌یافته فعالیت می‌کنند، اجرا خواهند شد یا نه.

این رسانه آمریکایی افزود: با این حال، این تحولات نشان می‌دهد که وزارت خارجه آمریکا انتظار ندارد بزودی سطح نیروی انسانی سفارتخانه‌هایش در منطقه به وضعیت عادی بازگردد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به سی‌ان‌ان گفت که این وزارتخانه «درباره رایزنی‌های داخلی یا برنامه‌ریزی‌های احتیاطی مربوط به هر یک از نمایندگی‌ها اظهارنظر نمی‌کند».

وی در عین حال خاطرنشان کرد که این وزارتخانه «بطور مستمر وضعیت امنیتی و سطح نیروی انسانی هر یک از نمایندگی‌های دیپلماتیک را بر اساس شرایط موجود در محل بررسی می‌کند و در صورت لزوم،نیروی انسانی را تعدیل می‌کند.»

این سخنگو افزود: «ایمنی و امنیت کارکنان ما و خانواده‌های آنها همچنان اولویت اصلی وزارتخانه است و ما به ارزیابی شرایط در سراسر منطقه ادامه می‌دهیم. تصمیم‌گیری درباره وضعیت هر نمایندگی بر اساس مجموعه‌ای از عوامل امنیتی و عملیاتی و با هماهنگی نزدیک میان نمایندگی‌ها و واشنگتن انجام می‌شود.»

او ادامه داد: «موضوعات مربوط به کارکنان، از جمله درخواست‌های فردی برای پایان زودهنگام ماموریت، به‌صورت موردبه‌مورد بررسی می‌شوند.»

سی ان ان تصریح کرد: بر اساس مقررات وزارت خارجه آمریکا، وضعیت «خروج اجباری» برای نمایندگی‌های دیپلماتیک نمی‌تواند بیش از ۱۸۰ روز تمدید شود. پس از رسیدن به این سقف، اگر نمایندگی نتواند به وضعیت عادی بازگردد، وارد وضعیت «فعالیت محدود» می‌شود؛ وضعیتی که شامل تعیین سقف برای تعداد کارکنان حاضر در کشور است.

در دستورالعمل امور خارجی وزارت خارجه آمریکا آمده است که وضعیت فعالیت محدود «به‌عنوان اقدامی موقت برای رسیدگی به مسائل ایمنی و امنیتی در نظر گرفته شده است»، اما «می‌تواند تا زمانی که برای اطمینان از وجود تدابیر کافی ایمنی و امنیتی لازم باشد، ادامه پیدا کند.»

سی ان ان به نقل از منابع خود گفت: برای نمایندگی‌های آمریکا در خاورمیانه، قرار گرفتن در وضعیت فعالیت محدود احتمالا به این معنا خواهد بود که اجازه بازگشت فرزندان و شمار زیادی از همسران کارکنان به منطقه داده نخواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: این وزارتخانه همچنان «متعهد به حمایت از کارکنان و خانواده‌های آنها در طول این روند است و با اتخاذ تصمیمات جدید، اطلاعات به‌روزشده را از طریق کانال‌های مناسب ارائه خواهد کرد.»

این رسانه آمریکایی تصریح کرد: این مساله، همچنین به معنای ادامه کمبود دیپلمات‌های آمریکایی در محل ماموریت خواهد بود. افرادی که همچنان امکان بازگشت به محل ماموریت خود را ندارند، ممکن است درخواست پایان زودهنگام ماموریت بدهند، اما مشخص نیست آیا شغل‌های جایگزین کافی برای آنها وجود دارد یا خیر.

سی ان ان افزود: کاهش ناگهانی نیروی انسانی باعث شد دیپلمات‌ها و اعضای خانواده آنها، که بسیاری از آنها هنوز چندین سال از ماموریتشان باقی مانده بود، برای یافتن محل سکونت و ثبت‌نام فرزندانشان در مدارس آمریکا با دشواری مواجه شوند. با این حال، از آنجا که مشخص نبود سفارتخانه‌ها چه مدت با نیروی انسانی کاهش‌یافته فعالیت خواهند کرد، خانواده‌ها نمی‌توانستند هنگام بازگشت به آمریکا تعهدات بلندمدت ایجاد کنند. در صورت ازسرگیری فعالیت عادی، از آنها انتظار می‌رفت که به‌سرعت به خاورمیانه بازگردند.

یکی از همسران دیپلمات‌ها به سی ان ان گفت: خانواده‌اش در تمام این مدت «از یک محل اقامت به محل اقامت دیگری در رفت‌وآمد بوده‌اند»، زیرا نمی‌توانستند ریسک پیامدهای مالی احتمالی ناشی از امضای یک قرارداد اجاره بلندمدت و فسخ آن را بپذیرند.

او افزود: «ما پیش از این در نقاط مختلف جهان شاهد تخلیه افراد بوده‌ایم، اما این وضعیت متفاوت است؛ زیرا بخش بزرگی از افراد یک منطقه از جهان، همراه با شمار زیادی از افراد دیگر، به یک نقطه بازگشته‌اند.»

دیپلمات‌های سابق می‌گویند کاهش تعداد دیپلمات‌های حاضر در محل می‌تواند بر توانایی وزارت خارجه آمریکا برای ارائه سریع خدمات کنسولی به شهروندان این کشور در خارج از آمریکا و همچنین پیشبرد اولویت‌های دولت تاثیر بگذارد.

«جان باس» دیپلمات حرفه‌ای سابق که به‌عنوان معاون وزیر خارجه در امور مدیریت فعالیت کرده است، گفت: «وقتی افراد کمتری داشته باشید، کارهای کمتری می‌توانید انجام دهید و بسیاری از کارها را نمی‌توان از راه دور انجام داد.»

او توضیح داد: «هرچه دیپلمات‌های کمتری در یک کشور داشته باشید، افراد کمتری وجود خواهند داشت که بر آنچه در آن کشور و دولت آن می‌گذرد تمرکز کنند و مسائل کلیدی مورد توجه آمریکا را پیگیری کنند. افراد کمتری نیز در محل حضور دارند تا دیدگاه‌های دولت آمریکا درباره آنچه در حال وقوع است، چرایی آن و منافع مشترک آمریکا و آن کشور را مطرح کنند و برای حل یک مشکل مشترک همکاری کنند.»

او خاطرنشان کرد ممکن است رهبران درباره توافق کلی در خصوص یک موضوع گفت‌وگو کنند، اما در نهایت این دیپلمات‌های باتجربه حاضر در محل هستند که باید بتوانند «با دولت میزبان وارد جزئیات نحوه پیشبرد امور شوند.»

باس، که پیش‌تر سفیر آمریکا در ترکیه، گرجستان و افغانستان بوده است، به سی ان ان گفت که وضعیت «فعالیت محدود» ممکن است «ماه‌ها، اگر نگوییم سال‌ها» ادامه داشته باشد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا این دیدگاه را که تلاش‌های دیپلماتیک آمریکا به دلیل کاهش تعداد نیروهای حاضر در محل «محدود شده است»، رد کرد و گفت: «ما شاهد تعامل مستمر در بالاترین سطوح دولت ترامپ با شرکایمان در خاورمیانه بوده‌ایم و روابط ما با متحدانمان در منطقه همچنان در حال تقویت است.»

منبع: ایرنا سیاسی برچسب هاآمریکا خاورمیانه

شناسه : 605109

لینک کوتاه : لینک کپی شد



۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

این ناو هواپیمابر که مشخص نیست آبراهام لینکلن است یا جورج واشنگتن توسط حداقل یک ناوشکن موشک‌انداز کلاس Arleigh Burke همراهی می‌شود.


۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ادعای ترامپ: آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد | اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، اسرائیل و خاورمیانه را نابود می‌کرد

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ مدعی شد: ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد و آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد.

وی اضافه کرد که اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یافته بود، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و سراسر خاورمیانه را نابود می‌کرد.

ترامپ عنوان کرد: ما نیرو‌های دریایی و هوایی ایران را نابود کرده‌ایم. رسیدن به توافق آسان نیست، زیرا سران ایران را نیز از بین برده‌ایم و معلوم نیست چه کسی رهبر ایران است.

رئیس‌جمهور آمریکا در دفاع از تحمیل جنگ علیه ملت ایران گفت: ما انتخاب دیگری نداشتیم و اگر لازم باشد این کار را ۱۰۰ بار دیگر هم تکرار می‌کنیم.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند


۶ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

روایتی از دلالان جنگ | انعقاد قرارداد شرکت مورد حمایت پسر ترامپ برای حفاظت از زیرساخت‌های انرژی خاورمیانه

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت پاوروس که در زمینه تولید پهپاد و رادار فعالیت می‌کند، روز پنجشنبه، ۲۹ مرداد، اعلام کرد که طبق سیستمی که در اختیار دارد، تهدیدات پهپادی را شناسایی، ردیابی و طبقه‌بندی و اطلاعات را به یک مرکز کنترل مرکزی در محل مشتری ارسال می‌کند تا به اپراتور‌ها تصویری واحد از فعالیت هوایی در منطقه ارائه دهد.

پسران ترامپ در شرکت پاوروس

پاوروس هویت مشتری یا محل استقرار تکنولوژی ضد پهپادی را فاش نکرد.

این قرارداد، تقاضای درحال رشد برای مقابله با پهپاد در خاورمیانه را نشان می‌دهد.

به گفته این شرکت، این قرارداد شامل تامین سخت‌افزار، نرم‌افزار، فعال‌سازی محل استقرار، نصب و یک برنامه نگهداری ۲۴ ماهه است.

پاوروس اعلام کرد که این سیستم را برای ادغام یک رهگیر پهپاد به نام گاردین ساخته است که مسیری را برای گسترش قابلیت‌های تشخیص ارائه می‌دهد.

در ادامه حتما بخوانید مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم و فشار بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند

برت ولیچوویچ، یکی از بنیانگذاران این شرکت و رئیس پاوروس، در این خصوص گفت: این قرارداد تجاری منعکس‌کننده مسیری است که ما معتقدیم بازار ضد پهپاد به سمت آن می‌رود؛ یعنی به سمت حفاظت یکپارچه و شبکه‌ای از زیرساخت‌های حیاتی نفت و گاز.

شرکت پاوروس سیستم‌های خودران برای دفاع و حفاظت از زیرساخت‌ها از جمله سکو‌های سنگین، سیستم‌های هوایی و دریایی خودران و فناوری پشتیبانی ماموریت می‌سازد.

منبع: ایرنا




 مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد
۱۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد

مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.

 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.

 پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است
۱۰ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است

رئیس‌جمهور بر رفع موانع تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید تأکید کرد.

 مصر و مساله پیوستن یا نپیوستن به پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی
۱۸ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

مصر و مساله پیوستن یا نپیوستن به پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی

مصر هنوز ممکن است به عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان در پیمان دفاعی متقابل خود بپیوندد. اما در حال حاضر، قاهره به رویکرد محتاطانه خود...

 گریه‌های قالیباف در زیارت حرم حضرت عباس (ع) + عکس
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گریه‌های قالیباف در زیارت حرم حضرت عباس (ع) + عکس

رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به کربلا با استقبال تولیت عتبه عباسیه به زیارت حرم حضرت اباالفضل عباس(ع) مشرف شد.

 واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق

قالیباف در واکنش به نقشه جعلی رئیس مجلس عراق: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم