قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

دفتر ناتو در بغداد افتتاح می‌شود

منابع عراقی از موافقت مشاور امنیت ملی این کشور با افتتاح دفتر ناتو در بغداد خبر دادند.
 دفتر ناتو در بغداد افتتاح می‌شود
جهان صنعت نیوز ، «قاسم العبودی» مشاور امنیت ملی عراق امروز با «رامون آرمادا» فرمانده سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در عراق از طریق ویدئو کنفرانس رایزنی کرد.

دو طرف راهکارهای کاهش تنش‌ها را بررسی و بر ضرورت دستیابی به راه‌حل‌هایی برای بحران‌های مکرر در منطقه از طریق گفت‌وگو و کانال‌های دیپلماسی تأکید کردند و علاوه بر آن راهکارهای تداوم حمایت ناتو از نیروهای مسلح عراق در زمینه‌های مشاوره، آموزش، تبادل اطلاعات و تجربیات را بررسی کردند.

دو طرف همچنین درباره افتتاح دفتر ناتو در بغداد توافق کردند.

العبودی تأکید کرد که ایفای نقش ناتو در عراق به مشاوره، آموزش، توانمندسازی نظامی، مشورت‌های نظامی و نیز ارائه کمک در زمینه‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی در کنار شراکت‌های راهبردی با کشورهای عضو ناتو منحصر می‌شود.

وی افزود: سیاست علی فالح الزیدی نخست‌وزیر عراق بر استقبال از همه کشورهای دوست و برادر در زمینه توسعه و سرمایه‌گذاری و حمایت از مسیرهایی استوار است که به تقویت روابط با همه بر اساس منافع متقابل منجر می‌شود.

فرمانده ناتو نیز گفت که هدف ناتو از ارائه مشاوره و آموزش غیرجنگی، توسعه توان نیروهای مسلح عراق برای مقابله با چالش‌های احتمالی است و ناتو به حمایت عراق بر اساس اولویت‌های تعیین شده از سوی دولت این کشور پایبند است.

العبودی امروز همچنین در دفتر خود میزبان «بنوا کومبوریو» کاردار فرانسه در عراق بود.

در این دیدار روابط و همکاری عراق و فرانسه و راهکارهای توسعه این همکاری به نفع منافع دو کشور و دو ملت بررسی شد و دو طرف بر اهمیت کاهش تنش‌ها در منطقه و بازگشت به کانال‌های گفت‌وگو و دیپلماسی به عنوان بهترین راه حل اختلافات و مناقشات در منطقه تأکید کردند.

العبودی گفت که عراق از رویکرد گفت‌وگو برای حل مناقشات و تحکیم صلح در منطقه و جهان حمایت می‌کند چرا که تحقق ثبات و توسعه به نفع کشورها و ملت‌هاست نه جنگ و درگیری که تنها ویرانی، تخریب و پسرفت را به دنبال دارد.

منبع: ایرنا سیاسی برچسب هابغداد ناتو

شناسه : 603162

لینک کوتاه : لینک کپی شد



 متن کامل سخنرانی قالیباف در محل شهادت سردار سلیمانی

متن کامل سخنرانی قالیباف در محل شهادت سردار سلیمانی

رئیس مجلس گفت: سفر امروز ما به عراق هم، در راستای تقویت نظم جدید در منطقه و سرعت بخشیدن به تقویت همکاری‌های بین همه کشور‌های منطقه بدون دخالت خارجی است.

 راه‌حل رئیس جمهور ترکیه برای پایان جنگ ایران و آمریکا

راه‌حل رئیس جمهور ترکیه برای پایان جنگ ایران و آمریکا

اردوغان، تنها راه حل درگیری میان آمریکا و ایران را مذاکره دانست.

 آیا موشک‌های ایران واقعا به اروپا می‌رسند؟

آیا موشک‌های ایران واقعا به اروپا می‌رسند؟

در پنج دهه گذشته ایران همیشه برد موشک هایش را بر اساس حساسیت اروپایی‌ها تنظیم می‌کرد به گونه‌ای که آنها احساس خطر نکنند، اما ظاهرا این دکترین نظامی جمهوری اسلامی در حال تغییر است.

 جایگاه جوانه‌ی هرمز در زنجیره‌ی جنگ سرد نوین جهان امروز - دیپلماسی ایرانی

جایگاه جوانه‌ی هرمز در زنجیره‌ی جنگ سرد نوین جهان امروز - دیپلماسی ایرانی

علی رحیمی‌پور در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: آنچه این جنگ سرد را از نمونه‌ی قرن بیستم متمایز می‌کند، گستره‌ی بی‌سابقه‌ی جغرافیایی و پیوستگی حلقه‌های...

 رسانه؛ کارخانه تولیدقدرت ملی

رسانه؛ کارخانه تولیدقدرت ملی

جنگ دیگر فقط در میدان‌های نظامی اتفاق نمی‌افتد. امروز میدان مواجهه، چندلایه و پیچیده است؛ میدان نظامی، دیپلماسی، اقتصاد، امنیت، اجتماع و البته رسانه.

 روایت ارتش از پشتوانه مالی طرح جدید/ هدف برجسته‌کردن فرهنگ دفاع از کشور

روایت ارتش از پشتوانه مالی طرح جدید/ هدف برجسته‌کردن فرهنگ دفاع از کشور

سخنگوی ارتش جزئیات طرح «جهاد مالی» برای پشتیبانی از دفاع مردمی در برابر تجاوز زمینی آمریکا علیه کشورمان را تشریح کرد.

 قالیباف با رئیس‌جمهور عراق , رئیس مجلس نمایندگان عراق دیدار کرد

قالیباف با رئیس‌جمهور عراق , رئیس مجلس نمایندگان عراق دیدار کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفرش به عراق با رئیس مجلس نمایندگان عراق دیدار و گفت‌وگو کرد.

 پاسخ مخبر به ترامپ: تنگه هرمز ایرانی بوده و ایرانی خواهد ماند

پاسخ مخبر به ترامپ: تنگه هرمز ایرانی بوده و ایرانی خواهد ماند

مشاور رهبر معظم انقلاب در پاسخ به گزافه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا درباره تنگه هرمز، تاکید کرد که این آبراهه ایرانی بوده و ایرانی نیز خواهد ماند.