قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

افزایش شمار قربانیان زلزله غرب کلمبیا به ۲۲۴ نفر؛ تداوم عملیات امداد و نجات در میان آوارها

عملیات جست‌وجو و نجات برای یافتن بازماندگان زمین‌لرزه غرب کلمبیا در حالی وارد دومین روز خود شده است که آمار جان‌باختگان این حادثه به ۲۲۴ تن رسیده و نهادهای امدادی نسبت به افزایش تلفات با توجه به شدت تخریب‌ها هشدار داده‌اند.
 افزایش شمار قربانیان زلزله غرب کلمبیا به ۲۲۴ نفر؛ تداوم عملیات امداد و نجات در میان آوارها

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، عملیات جست‌وجو در میان آوارهای ساختمان‌های فروریخته در مناطق قهوه‌خیز غرب کلمبیا که بامداد دوشنبه هدف زمین‌لرزه‌ای مهیب قرار گرفت، همچنان با اولویت یافتن بازماندگان ادامه دارد. بر اساس گزارش‌های اولیه، تاکنون دست‌کم ۲۲۴ نفر در این حادثه جان خود را از دست داده‌اند.

شدت این زمین‌لرزه موجب فروریختن گسترده ساختمان‌های چندطبقه در شهرهای کالی، پریرا و مانیزالس شده است؛ به‌طوری‌که در شهر مانیزالس، یکی از برج‌های کلیسای جامع تاریخی این شهر نیز کاملاً تخریب شد. در شهر کالی که حدود ۲.۲ میلیون نفر جمعیت دارد، گزارش‌ها حاکی از جان باختن ۸۵ تن است و بخشی از یک بیمارستان، از جمله طبقات بخش کودکان، فرو ریخته که منجر به گرفتاری تعدادی از بیماران در زیر آوار شد؛ این در حالی است که حدود ۶۰۰ بیمار به دلیل ناایمن شدن سازه، در فضای باز تحت مراقبت قرار گرفتند.

در شهر پریرا، مرکز ایالت ریسارالدا نیز مقام‌های محلی آمار تلفات را ۶۶ نفر اعلام کرده‌اند و تصاویر هوایی نشان می‌دهد بلوک‌های مسکونی به‌طور کامل به تلی از خاک و فولاد تبدیل شده‌اند. همچنین در استان چوکو، به‌عنوان نزدیک‌ترین منطقه به کانون زلزله، ۱۳ نفر جان باخته‌اند.

سازمان‌های امدادی با اشاره به حجم گسترده تخریب خانه‌ها، جاده‌ها و اختلال در شبکه آب، برق و اینترنت، نسبت به وضعیت دشوار انسانی در مناطق آسیب‌دیده هشدار داده‌اند. بیمارستان‌های فعال در این مناطق با کمبود امکانات و حجم بالای مجروحان مواجه هستند. در همین حال، اتحادیه اروپا با اعلام فعال‌سازی سامانه ماهواره‌ای «کوپرنیکوس» و ارائه کمک‌های مالی، برای پشتیبانی از عملیات نجات و حمایت از آسیب‌دیدگان این بحران اعلام آمادگی کرده است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید





 رشد چهار برابری قیمت موبایل در یک سال
۵۲ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

رشد چهار برابری قیمت موبایل در یک سال

افزایش قیمت تلفن همراه در یک سال گذشته، بازار موبایل را تحت تأثیر نوسانات نرخ ارز، افزایش هزینه‌های واردات و محدودیت‌های عرضه قرار داده است؛ به‌طوری که قیمت برخی مدل‌های پرمخاطب طی یک سال ۲ تا ۴ برابر شده و دسترسی مصرف‌کنندگان به گوشی‌های اقتصادی و میان‌رده را با مشکلاتی همراه کرده است.

 ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟
۲۳ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟

سید عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار، همسرش مریم طهماسبی و پسر نوجوانشان که از آوریل ۲۰۲۶ در بازداشت ICE به سر می‌برند، حالا برای تأمین هزینه‌های حقوقی و مقابله با اخراج از آمریکا به یک کمپین جمع‌آوری کمک مالی متکی شده‌اند. این کمپین تاکنون حدود ۴۰ هزار دلار جمع کرده و بیش از یک‌سوم تعداد و مبلغ کمک‌ها نیز به‌صورت بی‌نام ثبت شده است.

 سلار شایعه تغییر نرخ گاز خوراک را شفاف‌سازی کرد
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

سلار شایعه تغییر نرخ گاز خوراک را شفاف‌سازی کرد

شرکت سیمان لارستان با نماد «سلار» با انتشار نامه‌ای رسمی، شایعه تغییر نرخ گاز خوراک مصرفی را رد و تأکید کرد نرخ گاز خوراک و سوخت این شرکت بر اساس مصوبه‌های ابلاغی همچنان مشخص و شفاف است.

 ساخت کمد دیواری چقدر آب می‌خورد؟ / هزینه یک کمد ۱۰ متری ۲۸۰ میلیون تومان + جدول
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

ساخت کمد دیواری چقدر آب می‌خورد؟ / هزینه یک کمد ۱۰ متری ۲۸۰ میلیون تومان + جدول

قیمت کمد دیواری در تابستان ۱۴۰۵ از حدود ۱۰ میلیون تومان به ازای هر متر شروع می‌شود و در مدل‌های چوبی به بیش از ۳۱ میلیون تومان می‌رسد؛ یعنی ساخت یک کمد ۱۰ متری می‌تواند حدود ۳۰۰ میلیون تومان هزینه داشته باشد.

 ادعای واشنگتن‌پست درباره تحریم ایران؛ برنامه ترامپ  لو رفت؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ادعای واشنگتن‌پست درباره تحریم ایران؛ برنامه ترامپ لو رفت؟

واشنگتن‌پست نوشت: ترامپ گزینه‌های چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد.

 چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره علل وجود عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان و همچنین بالاتر بودن برخی استان‌ها از آستانه هشدار، توضیحاتی ارائه داد.