قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

«اودیسه» پرفروش‌ترین فیلم نولان شد

فیلم «اودیسه» ساخته کریستوفر نولان با فروش ۱.۱ میلیارد دلاری در گیشه جهانی، به پرفروش‌ترین فیلم کارنامه این کارگردان برنده اسکار تبدیل شد و رکورد قبلی «شوالیه تاریکی برمی‌خیزد» (۲۰۱۲) را پشت سر گذاشت.
 «اودیسه» پرفروش‌ترین فیلم نولان شد

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایسنا، «اودیسه» به پرفروش‌ترین فیلم کارنامه کریستوفر نولان تبدیل شده است و کمتر از یک ماه پس از اکران، از مرز ۱ میلیارد دلار در گیشه جهانی عبور کرده است.

این فیلم پرفروش که در ۱۷ جولای اکران شد، اقتباسی از حماسه یونان باستان هومر است و مت دیمون را در نقش اودیسه، پادشاه یونانی ایتاکا، در سفر ده‌ساله و خطرناک بازگشت به خانه پس از جنگ تروا دنبال می‌کند.

این فیلم که نقدهای مثبتی از سوی منتقدان دریافت کرده، ۱.۱ میلیارد دلار در سراسر جهان فروخته است و آن را به موفق‌ترین فیلم کارنامه نولان تبدیل کرده است.

این فیلم از رکورد قبلی او، یعنی فیلم «شوالیه تاریکی برمی‌خیزد» در سال ۲۰۱۲ با فروش ۱.۰۸۵ میلیارد دلار، و همچنین فیلم «شوالیه تاریکی» در سال ۲۰۰۸ با فروش ۱.۰۰۵ میلیارد دلار پیشی گرفته است.

این فیلمساز برنده اسکار، فیلم‌های پرفروشی مانند «تنت»، «دانکرک» و «میان‌ستاره‌ای» را در کارنامه دارد و فیلم‌های او اکنون بیش از ۷ میلیارد دلار در سراسر جهان فروش داشته‌اند.

به گزارش گاردین، نولان ۵۶ ساله، نویسنده و کارگردان «اودیسه» است و این فیلم را در کنار همسرش، اما توماس، تهیه‌کنندگی کرده است. این فیلم دارای گروه بازیگران پرستاره‌ای از جمله مت دیمون، آن هتوی و رابرت پتینسون است و به پرفروش‌ترین فیلم کارنامه هر سه بازیگر تبدیل شده است.

این فیلم توسط شرکت‌های تولیدی سینکوپی و یونیورسال پیکچرز ساخته شده و یکی از سه فیلم یونیورسال در کنار «فیلم سوپر ماریو گالکسی» و فیلم زندگینامه مایکل جکسون با نام «مایکل» است که امسال به فروش یک میلیارد دلاری در سراسر جهان دست یافته است،

جیم اور، رئیس بخش توزیع داخلی در شرکت یونیورسال پیکچرز گفت: «کریستوفر نولان اعتماد مخاطبان را به دست آورده است، و "اودیسه" او در اوج قدرت خود عمل می‌کند. فیلم حماسی نولان در خط مقدم فرهنگ قرار داشته است و مخاطبان به دنبال فرمت‌های برتر و تماشای مکرر برای این سفر سینمایی در زندگی هستند.»

گزارش شده است که بودجه تولید «اودیسه» بدون احتساب هزینه‌های بازاریابی، ۲۵۰ میلیون دلار بوده است و آن را به یکی از پرهزینه‌ترین فیلم‌های کارنامه نولان تبدیل کرده است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید





 وجدان بیدار و تبعیدی خاورمیانه
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

وجدان بیدار و تبعیدی خاورمیانه

‌زخم نفت، مدرنیزاسیون تحمیلی، رانده‌شدن مردم از جغرافیای زیست‌شان‌ و تبدیل حافظه جمعی به میدان مقاومت. جلد اول «شهرهای نمک»، یعنی «سرگردانی»، در نسخه فارسی با ترجمه امل نبهانی منتشر شده و آن را می‌توان رمانی درباره پیدایش نفت در شبه‌جزیره عربستان و دگرگونی روستاها و بادیه‌ها معرفی کرد.

 میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان
۱ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان

سبک شوخی در محیط خانواده، نه تنها بر فضای خانه تأثیر می‌گذارد، بلکه شخصیت و شیوه‌های ارتباطی کودک را در آینده شکل می‌دهد و والدین نقش کلیدی در آموزش قواعد احترام، شوخ‌طبعی و مرزهای ارتباطی به فرزندان دارند.

 کیهان پشت علی مطهری درآمد؛ وظیفه حکومت اسلامی فقط تامین آب و نان نیست
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

کیهان پشت علی مطهری درآمد؛ وظیفه حکومت اسلامی فقط تامین آب و نان نیست

روزنامه کیهان در واکنش به نامه آیت‌الله احمد عابدینی خطاب به علی مطهری درباره مسئله حجاب، با انتقاد شدید از طرح مسائل اقتصادی و اجتماعی در کنار موضوع حجاب، وی را «روحانی‌نما» خواند و تشبیه او درباره «دزدیدن کشمش» را به باد انتقاد گرفت.

 قیمت خودرو امروز 31 مرداد 1405 / بررسی کارنامه ۶ ماهه بازار خودرو + جدول
۴۴ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت خودرو امروز 31 مرداد 1405 / بررسی کارنامه ۶ ماهه بازار خودرو + جدول

قیمت خودرو امروز 31 مرداد 1405 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 تورم نهاده‌های صنعت رکورد زد؛ موج گرانی به کالاها می‌رسد؟
۵۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

تورم نهاده‌های صنعت رکورد زد؛ موج گرانی به کالاها می‌رسد؟

آخرین آمارهای صنعت نشان می‌دهد وضعیت تورم نهاده‌ها در این بخش اقتصاد اوج گرفته و به رقم تاریخی ۱۰۹ درصد رسیده است. این تورم که در بهار ۱۴۰۵ به وقوع پیوسته نسبت به بهار ۲۵ سال گذشته خود بی‌سابقه بوده است. باید دقت داشت که تورم به وقوع پیوسته در نهاده‌های بخش صنعت در نهایت خود را در قیمت کالاهای نهایی بخش صنعتی نشان خواهد داد و تورم کالاهای صنعتی نیز در ماه‌های آتی به این نرخ نزدیک خواهد شد.