قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۴۰۵/۰۶/۰۵

نماینده مجلس: مردم زیر بار گرانی‌ها بی‌پناه شده‌اند

یک نماینده مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از عملکرد تیم اقتصادی دولت و افزایش قیمت کالاها و ارز، گفت: بخشی از مشکلات اقتصادی ممکن است ناشی از شرایط جنگی باشد، اما نمی‌توان رهاشدگی، گرانی‌ها و سوءمدیریت موجود را به جنگ نسبت داد؛ دولت باید با برنامه‌ریزی و تصمیمات فوری، از تشدید فشار معیشتی بر مردم جلوگیری کند.
 نماینده مجلس: مردم زیر بار گرانی‌ها بی‌پناه شده‌اند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش هم‌میهن آنلاین، مجتبی یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره اینکه امروز مردم شاهد افزایش سرسام‌آور قیمت کالاها و خدمات در کشور هستند و همین امر نگرانی‌هایی را برای آن‌ها در حوزه معیشت و اقتصاد به وجود آورده است، گفت: امروز به نظرم می‌رسد برخی از مسئولان فراموش کرده‌اند که وظیفه اصلی‌شان اداره کشور و کاهش فشارهای اقتصادی بر مردم است، نه گران‌سازی به بهانه‌های مختلف؛گاهی این گران‌سازی و دست در جیب مردم کردن نیز به بهانه اجرای طرح‌های حمایتی از اقشار ضعیف صورت می‌گیرد. در حالی که مردم انتظار دارند مسئولان با برنامه‌ریزی دقیق، کنترل بازار و تصمیمات کارشناسی، از افزایش بیشتر هزینه‌های زندگی جلوگیری کنند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:سوءمدیریت در تیم اقتصادی دولت با مسئولیت وزیر اقتصاد به‌وضوح دیده می‌شود. امروز ما دیگر شاهد رهاشدگی گرانی‌ها هستیم و متأسفانه برنامه مشخصی برای کنترل قیمت‌ها و حمایت مؤثر از معیشت مردم مشاهده نمی‌شود.این وضعیت فشار مضاعفی بر خانوارها وارد کرده و ضرورت اصلاح سیاست‌های اقتصادی را دوچندان کرده است. …





 اخبار جدید

 یدیعوت آحارانوت: جهان دیگر مثل گذشته به نتانیاهو گوش نمی‌دهد
۳ ساعت قبل / سایت جماران

یدیعوت آحارانوت: جهان دیگر مثل گذشته به نتانیاهو گوش نمی‌دهد

روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارانوت» در تحلیلی تند از سخنرانی بنیامین نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل نوشت که نخست‌وزیر اسرائیل با ادبیاتی مملو از تهدید، اتهام و حمله به ایران، قطر، ترکیه و منتقدان غربی، عملاً از ارائه چشم‌اندازی روشن برای پایان جنگ و آینده سیاسی اسرائیل بازماند؛ سخنرانی‌ای که به اعتقاد این رسانه، بیش از آنکه خطاب به جهان باشد، مصرف انتخاباتی و داخلی داشت.

 پزشکیان: آمریکا مسبب این وضعیت است؛ پیش از حمله، تنگه هرمز باز بود
۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

پزشکیان: آمریکا مسبب این وضعیت است؛ پیش از حمله، تنگه هرمز باز بود

رئیس جمهور اسلامی ایران در مصاحبه‌ای اختصاصی با فاکس نیوز اعلام کرد: آمریکا مسبب این وضعیت است؛ پیش از حمله، تنگه هرمز باز بود.

 حضور چین در میانجیگری‌ها می‌تواند به آرامش و امنیت کمک کند/ مذاکره روش دیگری از مبارزه برای تأمین منافع ملی است
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

حضور چین در میانجیگری‌ها می‌تواند به آرامش و امنیت کمک کند/ مذاکره روش دیگری از مبارزه برای تأمین منافع ملی است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به نقش چین در میانجیگری میان ایران و آمریکا گفت: ورود و رایزنی‌های چین می‌تواند به عبور از شرایط فعلی و حرکت فضا به سمت آرامش و امنیت کمک کند؛ مذاکرات احتمالی نیز باب جدیدی نیست و در ادامه تفاهمنامه اسلام‌آباد دنبال خواهد شد.

 ۲۰ ماه با استیضاح میدری؛ از توقف با سخنان رهبر شهید تا آغاز دوباره در شرایط جنگی |  انصاف نیوز
۴ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

۲۰ ماه با استیضاح میدری؛ از توقف با سخنان رهبر شهید تا آغاز دوباره در شرایط جنگی | انصاف نیوز

یادداشتی با نام محفوظ در روایت سیر استیضاح احمد میدری وزیر کار در ۲۰ ماه گذشته را در زیر می‌خوانید:

 بروکسل درخواست ترامپ برای خروج از دادگاه لاهه را رد کرد
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

بروکسل درخواست ترامپ برای خروج از دادگاه لاهه را رد کرد

اتحادیه اروپا مخالفت خود را با اقدام دونالد ترامپ، رئیس جمهور تروریست آمریکا، برای انحلال دیوان کیفری بین‌المللی لاهه اعلام کرده است.

 دیدار عراقچی با وزرای خارجه پرتغال، قبرس و برونئی
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

دیدار عراقچی با وزرای خارجه پرتغال، قبرس و برونئی

دیدار عراقچی با وزرای خارجۀ پرتغال، قبرس و برونئی، در حاشیۀ نشست مجمع عمومی سازمان ملل

جمعه ۳ مهر ۱۴۰۵ - 25 September 2026