قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

سی‌بی‌اس: آمریکا در طول جنگ با ایران، تقریباً از تمام ذخایر جهانی موشک‌های دقیق‌زن دوربرد خود استفاده کرده است

شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» به نقل از دو منبع مطلع نوشت: ایالات متحده در طول جنگ با ایران، تقریباً از تمام ذخایر جهانی موشک‌های دقیق‌زن دوربرد خود استفاده کرده است.
 سی‌بی‌اس: آمریکا در طول جنگ با ایران، تقریباً از تمام ذخایر جهانی موشک‌های دقیق‌زن دوربرد خود استفاده کرده است

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از انتخاب، واشنگتن به طور خاص، کل ذخایر موشک‌های «اتکمز» (ATACMS) و موشک‌های «ضربه دقیق» (PrSM) را به کار گرفته است.

در حال حاضر، نگران‌کننده‌ترین موضوع، تعداد موشک‌های رهگیر ویژه سامانه‌های «پاتریوت» و «تاد» است.

مصرف موشک‌های «تاد» و «پاتریوت» با سرعتی بیشتر از توانایی صنایع آمریکا برای جبران یا تولید جایگزین برای آنها در حال انجام است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



۱ ساعت قبل / سایت مشرق

شکستِ فاجعه‌بار و تاریخی آمریکا در برابر ایران

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV اظهارات جان مرشایمر، نظریه‌پرداز و دانشمند علوم سیاسی را منتشر کرد که معتقد است:

تنها راه خروج، تسلیم شدن در برابر ایرانی‌هاست. زمان زیادی صرف پرسیدن این سؤال می‌شود که چطور رئیس‌جمهور ترامپ تا این حد احمق بود که در ۲۸ فوریه به ایران حمله کند؟

برای ترامپ هیچ راهی وجود ندارد که حتی بتواند با یک پیروزی محدود از این جنگ خارج شود؛ پیروزی کامل که پیش‌کش! او حتی نمی‌تواند یک پیروزی محدود به دست آورد؛ او یا بهتر است بگویم آمریکا دچار یک شکست قاطع خواهد شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۴ ساعت قبل / سایت مشرق

هرگز بیمار روانی به وخامت حال ترامپ ندیده‌ام!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی دالان اظهارات جان گارتنر، استاد روان‌پزشکی دانشگاه جانز هاپکینز و تحلیلگر روانشناسی سیاسی ار منتشر کرد که معتقد است:

از کجا می‌دانید ترامپ واقعاً بیماری روانی دارد؟ صادقانه بگویم در ۴۰ سال کار بالینی و نزدیک به ۳۰ سال تدریس به رزیدنت‌های روان‌پزشکی، هرگز با بیماری به بدحالی دونالد ترامپ مواجه نشده‌ام.

چیزی که الان اوضاع را بحرانی کرده، توهمات او برای تبدیل شدن به یک فاتح نظامی است. او خودش را با ناپلئون، اسکندر مقدونی و سزار مقایسه می‌کند. خب، همه این مردان چه ویژگی مشترکی دارند؟ جدا از اینکه از مردان بزرگ تاریخ بودند، همه‌شان جهانگشایانی نظامی بودند. و به نظر من او دارد زمینه‌سازی می‌کند؛ دارد ذهن ما را برای یک جنگ هسته‌ای آماده می‌کند.

او می‌خواهد اول خودش دست به دکمه ببرد، چون این کار او را به عنوان قدرتمندترین و ویرانگرترین رهبر نظامیِ تاریخ بشر ثبت می‌کند؛ و این دقیقاً چیزی است که به او لذت می‌دهد. به خاطر سادیسمی که دارد، واقعاً از نابود کردن همه چیز، آسیب زدن به مردم و احساس قدرت از این طریق، لذت فوق‌العاده‌ای می‌برد. حالا هم که در داخل با مشکلات بیشتری روبرو شده، آمار نظرسنجی‌هایش افت شدید کرده، اوضاع اقتصاد خراب است، و حتی ممکن است کنترل هر دو مجلس کنگره را از دست بدهد.

اگر این‌طور شود، تنها قدرتی که دارد و هیچ‌کس نمی‌تواند خدشه‌ای به آن وارد کند چیست؟ حتی اگر ما هر دو مجلس کنگره را در دست داشته باشیم، او همچنان فرمانده کل قواست، و او می‌خواهد از این اختیار طوری استفاده کند که بهش احساس اقتدار بدهد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۴ ساعت قبل / سایت تابناک

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، منابع ناشناس به سی‌بی‌اس نیوز اعلام کردند که مقام‌های پنتاگون درباره برکناری لدرر پیش از بازنشستگی برنامه‌ریزی‌شده او در ماه آینده گفت‌وگو کرده‌اند. لدرر ۱۹ سال ناشر این روزنامه نظامی بوده و پیش‌تر گفته بود که به دلیل اختلافات اساسی با دولت ترامپ تصمیم گرفته است به‌زودی بازنشسته شود.

لدرر در نامه‌ای خطاب به کارکنان که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، نوشته بود: «روشن شده است که فلسفه من در زمینه رهبری و درک من از ارزش و ماموریت استارز اند استرایپس، از جهات اساسی با مسیر و رویکرد رهبری وزارت دفاع تفاوت دارد.»

گزارش‌های این رسانه درباره لینکلن - که در خاورمیانه در حال انجام یک ماموریت طولانی‌مدت است - اوایل ماه جاری میلادی منتشر شد. مشخص نیست آیا این پوشش خبری با بحث‌های گزارش‌شده درباره لدرر در پنتاگون ارتباط دارد یا نه اما این موضوع تنها مسئله‌ای نیست که باعث رویارویی استارز اند استرایپس با دولت ترامپ شده است.

«اریک اسلاوین» سردبیر استارز اند استرایپس ماه گذشته به تنش‌ها با فرماندهان نظامی اشاره کرد و گفت «سنگری» که حاضر است برای آن جان بدهد، استقلال تحریریه از پنتاگون است؛ پنتاگونی که حدود ۶۵ درصد بودجه این رسانه را تامین می‌کند.

این نشریه روزانه حدود ۱.۴ میلیون خواننده را به‌صورت آنلاین و از طریق نسخه چاپی خارج از کشور پوشش می‌دهد. نخستین شماره آن در جریان جنگ داخلی آمریکا منتشر شد و در جریان جنگ جهانی اول، به دستور ژنرال «جان پرشینگ» به یک روزنامه روزانه تبدیل شد.




 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
۱۵ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.

 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که تنش‌آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.

 ادعای بسنت: احتمالا درگیری گسترده نظامی با ایران از سر گرفته نخواهد شد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

ادعای بسنت: احتمالا درگیری گسترده نظامی با ایران از سر گرفته نخواهد شد

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه در گفت‌وگویی با شبکه سی‌ان‌بی‌سی ادعا کرد که احتمالا نیاز به درگیری گسترده با ایران وجود نخواهد داشت.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 عمان: خواهان تشدید تنش نیستیم
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

عمان: خواهان تشدید تنش نیستیم

وزیر امور خارجه عمان روز پنجشنبه تاکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفاهی کل منطقه نیست.