قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

مقام ارشد سابق نیروی دریایی آمریکا: توانایی ایران در وارد کردن خسارت به اقتصاد جهانی، سلاحی قوی‌تر از بمب هسته‌ای به حساب می‌آید

نیوزویک نوشت: توانایی ایران در آسیب رساندن به اقتصاد جهانی، قوی‌تر از بمب هسته‌ای است.
 مقام ارشد سابق نیروی دریایی آمریکا: توانایی ایران در وارد کردن خسارت به اقتصاد جهانی، سلاحی قوی‌تر از بمب هسته‌ای به حساب می‌آید

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از انتخاب، مجله نیوزویک به نقل از یک مقام ارشد سابق نیروی دریایی ایالات متحده نوشت که توانایی ایران در وارد کردن خسارت به اقتصاد جهانی از برخی جهات، سلاحی قوی‌تر از بمب هسته‌ای محسوب می‌شود.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



۳۳ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

کپلر: تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند

جوان آنلاین: داده های شرکت کپلر (Kpler) که در زمینه ردیابی حرکت کشتی ها فعالیت می کند نشان می دهد حرکت آنها در تنگه هرمز به شدت کاهش پیدا کرده است.

بر اساس این گزارش، طی روز شنبه گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.

پولیتیکو پیشتر در گزارشی نوشته بود که دولت ترامپ مدعی است که تنگه هرمز برای تجارت باز است و عبور و مرور نفتکش‌ها در جریان است. این در حالی است که ردیاب‌های بازار تصویر نه چندان خوش‌بینانه‌ای را نشان می‌دهند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بارها مدعی شده است که نفت آزادانه از طریق تنگه هرمز جریان دارد. اما کارشناسان می‌گویند که نمی‌توان به ارقام دولت ترامپ اعتماد کرد زیرا هیچ داده‌ای وجود ندارد که نشان دهد واقعاً حجم نفت از طریق تنگه هرمز در حال حرکت است.


۲۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

هشدار روسیه درباره وخامت اوضاع در خلیج فارس

ایران آنلاین:

   سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه با توجه به تبادل منظم حملات، اعمال مجدد محاصره دریایی و افزایش تعداد طرف‌های درگیر در بحران، به دشواری توصیف وضعیت فعلی در منطقه خلیج فارس به عنوان یک «آتش‌بس» اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، او در مصاحبه‌ای با وبگاه خبری News.ru، یکی از عوامل اصلی بی‌ثباتی را عدم اعتماد طرف‌ها به دوام توافقات حاصل شده، با توجه به اختلالات مکرری که روند مذاکرات را مختل کرده است، دانست.

آماده گفت‌وگو با واشنگتن درباره اوکراین بدون مصالحه در مواضع خود هستیم

معاون وزیر امور خارجه روسیه تأیید کرد که روسیه همچنان آماده گفت‌وگو با ایالات متحده در مورد اوکراین است و تأکید کرد که این به معنای عقب‌نشینی مسکو از مواضع اساسی خود نیست.

ریابکوف آمادگی مسکو را برای گوش دادن به ایده‌های جدید مطرح شده توسط مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا در خصوص دستیابی به یک توافق صلح‌آمیز اعلام کرد.

وی افزود: «ما همچنان آماده گفت‌وگو با واشنگتن هستیم، اما این به معنای عقب‌نشینی ما از مواضع اصولی خود نیست، با توجه به اینکه زمان به نفع کی‌یف و اتحادیه اروپا نیست.»

او ادامه داد: «ما آماده‌ایم تا به پیشنهادهایی که با واقعیت‌های میدانی مطابقت دارند، گوش فرا دهیم.»

به گزارش اسپوتنیک، ریابکوف آمادگی روسیه را برای شنیدن هرگونه پیشنهاد و ایده‌ای که او «معقول» توصیف کرد، مشروط بر اینکه با اهداف تعیین‌شده توسط ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، همسو باشند و واقعیت‌های میدانی را منعکس کنند، تأیید کرد. 

او تلاش‌ها برای تحمیل آنچه «خواسته‌های افراطی اروپا و اوکراین» نامید یا خرید زمان برای مسلح کردن مجدد نیروهای اوکراینی را رد و استدلال کرد که چنین اقداماتی نمی‌تواند به یک توافق پایدار کمک کند.

او خاطرنشان کرد که دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا تمایل خود را برای شرکت در گفت‌وگوی سازنده و درک موضع روسیه نشان می‌دهد.

او مهم‌ترین عامل در این مرحله را توانایی واشنگتن برای تأثیرگذاری بر تصمیمات کی‌یف و حامیان اروپایی آن دانست، «که هنوز رویای تحمیل یک شکست استراتژیک به روسیه را در سر می‌پرورانند».

اظهارات ریابکوف در بحبوحه بن‌بست مداوم در روند سیاسی برای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین، به موازات عملیات نظامی جاری در کی‌یف و شکاف فزاینده بین مواضع دو طرف در خصوص شرایط هرگونه توافق بالقوه مطرح می‌شود.

انتهای پیام/


۲۴ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

سردار عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات جدید دشمن ویرانگر است

اقتصاد۲۴-رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در پیامی به سرپرست وزارت دفاع به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی هشدار داد: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ‌های انقلابی، کوبنده، پشیمان کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

متن کامل پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

برادر ارجمند سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا

سرپرست محترم وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح

سلام علیکم

سی و یکم مردادماه، روز صنعت دفاعی، تجلیگاه شکوه قدرت بومی و بازدارنده ایران مقتدر در برابر تحریم‌های ظالمانه و صف‌بندی استکبار کودک کش است. این روز، یادآور مجاهدت‌های خستگی‌ناپذیر جهادگران، متخصصان و کارکنان مؤمن وزارت دفاع، به ویژه شهدای والامقامی است که با اتکا به ایمان و دانش، بازدارندگی دفاعی کشور را به اوج بالندگی رسانده‌اند.

صنعت دفاعی به عنوان رکنی بی‌بدیل از «قدرت ملی»، نقشی محوری در تحکیم امنیت و عزت ایران اسلامی دارد. آنچه در سال‌های اخیر در این وزارتخانه رقم خورده، فراتر از تولید تجهیزات نظامی، یک «انقلاب صنعتی دفاعی بازدارنده» است؛ تحولی راهبردی که طراحی، مدیریت فناوری، اقتصاد دفاع، زنجیره دانش‌بنیان و الگوی تولید هوشمند و تضمین گر موفقیت میدان، را دربرگرفته و پاسخی هوشمندانه به پیچیدگی‌های جنگ‌های امروز و آینده محسوب می‌شود.

بی‌گمان، این بالندگی شکوهمند مرهون خلق باور و اراده خوداتکایی توسط معمار کبیر انقلاب، امام خمینی (ره)، و هدایت‌های حکیمانه امام شهید انقلاب (قدس سره الشریف) است که با ترسیم افق‌های قدرت بازدارنده و تأکید بر خودکفایی علمی، زمینه‌ساز ظهور ظرفیت‌های عظیم دفاعی و تهاجمی در حوزه نظامی کشور شدند و امروز ثمره آن در عرصه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و در میدان دفاع مقدس دوم و سوم برابر جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونی؛ آشکارا عزت‌آفریده است.

اینجانب با گرامیداشت یاد، نام و مجاهدت‌های شهدای حوزه صنعت دفاعی کشور، به ویژه شهیدان والامقام نصیرزاده، فخری‌زاده و نامجو، تأکید می‌کنم: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با آمادگی همه‌جانبه هوشمند و روزآمد در تمامی عرصه‌های زمینی، دریایی، هوایی، پدافندی، فضایی و سایبری، هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان را با پاسخ‌های انقلابی، کوبنده، پشیمان کننده و ویرانگر مواجه خواهند ساخت.

فرارسیدن این روز فرخنده را به جنابعالی و آحاد مسئولان، متخصصان و کارکنان غیور وزارت دفاع تبریک گفته و توفیق روزافزون همگان را در سایه عنایات سرورمان حضرت ولیعصر (عج) و رهنمود‌های مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح

سرلشکر پاسدار خلبان علی عبداللهی منبع: ایلنا




 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۵۱ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا

 حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت
۳۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.

 «کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند
۲۵ دقیقه قبل / سایت عصرایران

«کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند

آیا مدیران آموزش‌وپرورش، از سطح ستاد تا استان و منطقه، در میان برنامه‌های فشرده، تشریفات رسمی، دیدارها، سخنرانی‌ها و ملاحظات ناشی از میزبانی این حجم از مسئول...

 قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!
۲ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!

هزینه تولید موتورسیکلت در سال جاری مسیر صعودی گرفته و فشار هزینه از مواد اولیه تا نیروی کار و انرژی، تولیدکنندگان را با چالش جدی روبه‌رو کرده، حال پریس اصلی این است که قیمت قطعات موتورسیکلت در یک سال گذشته چند درصد افزایش داشته است؟

 سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است
۴۵ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح هشدار داد: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

 گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها

یک رسانه آمریکایی نوشت که امارات در حال حاضر به دنبال قطع کامل روابط اقتصادی و سیاسی با تهران نیست.