
به گزارش هممیهن آنلاین و به نقل از انتخاب، سخنگوی وزارت خارجه درباره پیمان دفاعی مشترک پاکستان، عربستان و ترکیه اظهار کرد: در یک نگاه ما میتوانیم بگوییم که این تحول نشانه تغییر در ادراک کشورهای منطقه است. کشورهای منطقه با توجه به تحولات دو، سه سال اخیر دریافتند که امنیت کالای قابل خریداری از دلالان دروغین امنیت نیست.
وی افزود: سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران همیشه این بوده که کشورهای منطقه را ترغیب کند به همکاری، تقویت اعتماد متقابل برای امنیت درونزا، بدون تکیه بر بازیگران خارج از منطقه. از این حیث، این تحول را باید مورد توجه قرار داد.
سخنگوی وزارت خارجه درباره تمایل ایران برای پیوستن احتمالی به پیمان مشترک پاکستان، عربستان و ترکیه تأکید کرد: ایران خودش پیشگام بوده و همیشه بر پیگیری سازوکارهای امنیتی مبتنی بر همکاری بین کشورهای منطقه تأکید کرده است؛ امنیتی که درونزا باشد و عاری از اعمال نفوذ و مداخله مخرب بازیگران خارج از منطقه باشد.
به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید
به کانال بله هم میهن بپیوندید
به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید






