قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

مسمومیت ۱۴ شهروند در تبریز بر اثر نشت گاز در استخر

وقوع حادثه در یکی از مجموعه‌های آبی تبریز که احتمال می‌رود ناشی از نشت گاز کلر باشد، منجر به بروز مشکلات تنفسی برای ۱۴ نفر از شهروندان و انتقال آنان به مراکز درمانی شد.
 مسمومیت ۱۴ شهروند در تبریز بر اثر نشت گاز در استخر

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایسنا، ظهر یکشنبه یازدهم مردادماه، حادثه‌ای در یکی از مجموعه‌های ورزشی آبی تبریز رخ داد که به مسمومیت تنفسی تعدادی از مراجعه‌کنندگان منجر شد.

وحید شادی‌نیا، سخنگوی اورژانس آذربایجان‌شرقی، با تأیید این خبر اعلام کرد که در پی نشت احتمالی گاز کلر در فضای این استخر، ۱۴ تن از شهروندان دچار علائم مسمومیت شده و نیازمند دریافت خدمات فوری پزشکی شدند.

تیم‌های امدادی اورژانس بلافاصله پس از دریافت گزارش در محل حادثه حضور یافتند. مصدومان پس از انجام اقدامات اولیه درمانی در محل، برای ادامه روند درمان به بیمارستان‌های شهر منتقل شدند.

در حال حاضر تحقیقات تکمیلی از سوی مراجع ذی‌صلاح برای شناسایی منشأ دقیق نشت گاز و بررسی ابعاد فنی این حادثه در جریان است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید
به کانال بله هم میهن بپیوندید
به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



 حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!
۳۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!

تکرار حوادث کوهستانی در ارتفاعات علم‌کوه و دشواری دسترسی به حادثه‌دیدگان، بار دیگر ضرورت تقویت زیرساخت‌های امداد و نجات در کلاردشت، به‌ویژه ایجاد و تجهیز ظرفیت امداد هوایی، را بیش از گذشته نمایان کرده است؛ موضوعی که با توجه به حضور سالانه هزاران کوهنورد داخلی و خارجی در این منطقه، از یک مطالبه محلی فراتر رفته و به ضرورتی برای حفظ جان گردشگران تبدیل شده است.

به گزارش تابناک به نقل از نورنیوز؛ این قله در روزهای اخیر بار دیگر شاهد حوادث تلخی بود؛ ریزش سنگ در مسیر فنی و پرخطر «گرده آلمان‌ها» روز گذشته به مصدومیت سه کوهنورد و جان‌باختن یک نفر انجامید و عملیات امداد و انتقال حادثه‌دیدگان نیز حدود ۲۴ ساعت به طول انجامید.

در این پیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر کلاردشت گفت که تیم‌های امداد و نجات کوهستان پس از اطلاع از وقوع حادثه در عصر روز سه شنبه به منطقه اعزام شدند، اما به دلیل ارتفاع زیاد، صعب‌العبور بودن مسیر و نامساعد بودن شرایط جوی، امکان استفاده از بالگرد فراهم نشد و امدادگران عملیات را به صورت زمینی ادامه دادند.

امیر حسین عسگر زاده روز پنجشنبه در گفت و گویی افزود : ضمن آنکه این حادثه در حالی رخ داد که طی هفته‌های اخیر نیز موارد دیگری از مصدومیت و جان‌باختن کوهنوردان در ارتفاعات علم‌کوه بودیم.

بر اساس آمار موجود، از آغاز فصل گردشگری تاکنون دست‌کم ۲ مورد فوتی و ۶ مورد مصدومیت در حوادث کوهستانی این منطقه گزارش شده و حادثه اخیر نیز بار دیگر زنگ خطر را برای کوهنوردان و مسئولان به صدا درآورده است.

تکرار این حوادث و گزارش‌های مربوط به ریزش سنگ در ارتفاعات علم‌کوه سرانجام به صدور اطلاعیه فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی منجر شد. به‌گونه‌ای که این فدراسیون با اشاره به شرایط ناپایدار منطقه و گزارش ریزش‌های متعدد و غیرمتعارف سنگ، صعود به قله علم‌کوه از مسیر «گرده آلمان‌ها» را تا اطلاع بعدی ممنوع اعلام کرد.

مسیر گرده آلمان‌ها از مسیرهای فنی و دشوار علم‌کوه به شمار می‌رود و شرایط خاص ارتفاع، سنگی بودن مسیر و احتمال ریزش سنگ، عملیات امدادی را در این محدوده با دشواری مضاعف مواجه می‌کند.

با وجود اهمیت این منطقه کوهستانی و شمار بالای گردشگران و کوهنوردانی که هر سال راهی کلاردشت و ارتفاعات علم‌کوه می‌شوند، …



 ­تصادف مرگبار کامیون هندوانه با خودروی تیبا در بزرگراه امام علی (ع) (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

­تصادف مرگبار کامیون هندوانه با خودروی تیبا در بزرگراه امام علی (ع) (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز، سید جلال ملکی اظهار داشت: ساعت ۱ بامداد یک حادثه تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه امام علی (ع) به سامنه ۱۲۵ اطلاع داده شد و دو ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند در محل مشاهده شد یک دستگاه خودروی سواری تیبا به‌دلیل نامشخصی ابتدا با قسمت عقب یک دستگاه کامیون خاور که حامل بار میوه بود، برخورد کرده و سپس از مسیر خود منحرف شده و با یک خودروی لیفان نیز تصادف کرده که خسارت جزئی به لیفان وارد شده بود.

وی با اشاره به اینکه راننده خاور و راننده لیفان دچار آسیب جسمی نشدند، ادامه داد: خودروی تیبا بر اثر شدت برخورد دچار تخریب گسترده شده بود. متأسفانه دو سرنشین خانم این خودرو که یکی حدوداً ۲۵ تا ۲۶ ساله و دیگری ۲۲ تا ۲۳ ساله بودند، بر اثر پرت شدن از خودرو به بیرون، در دم جان باختند و عوامل اورژانس مرگ آنان را تأیید کردند.

در ادامه حتما بخوانید واژگونی مرگبار موتورسیکلت با راکب ۱۶ ساله در خلیل آباد خراسان رضوی

سخنگوی آتش‌نشانی تهران تصریح کرد: یک سرنشین دیگر تیبا که خانمی حدوداً ۳۰ ساله بود و در صندلی جلو سمت شاگرد محبوس شده بود، با عملیات رهاسازی توسط آتش‌نشانان و برش قطعات خودرو، از داخل خودرو خارج شد. خوشبختانه این مصدوم زنده بود، اما به دلیل جراحات شدید، سریعاً تحویل عوامل اورژانس داده شد تا به مراکز درمانی منتقل گردد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پس از اتمام عملیات آتش‌نشانی در ساعت ۱:۳۳ بامداد، محل حادثه برای بررسی دقیق علت و ابعاد این سانحه به مأموران پلیس راهور تحویل داده شد.

منبع: صداوسیما



 جزئیات آتش‌سوزی در پالایشگاه نفت تهران
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

جزئیات آتش‌سوزی در پالایشگاه نفت تهران

نورنیوز-گروه حوادث : روابط عمومی پالایشگاه نفت تهران اعلام کرد: دو تانکر حمل و بارگیری فرآورده‌های نفتی صبح امروز در محوطه بارگیری پالایشگاه نفت تهران دچار حریق شدند که با حضور نیروهای

آتش‌نشانی، آتش‌سوزی به‌طور کامل مهار شد.بر اساس این گزارش، تانکرهای حادثه‌دیده مربوط به حمل نفت سفید بودند و حریق در محل بارگیری رخ داده است. نیروهای آتش‌نشانی در محل حضور یافته و

عملیات اطفای حریق را به‌طور کامل انجام دادند.در این حادثه، واحدهای عملیاتی پالایشگاه نفت تهران آسیبی ندیده‌اند و فعالیت این واحدها بدون مشکل ادامه دارد. همچنین این حریق خللی در روند تولید

پالایشگاه ایجاد نکرده است.

شروین تبریزی، روابط عمومی اورژانس تهران نیز با اشاره به دود غلیظ مشاهده‌شده در جنوب تهران، اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های اولیه تا کنون در این حادثه یک نفر دچار مصدومیت شده که مصدومیت

وی مورد خاصی نبوده است.گفتنی است، علت حادثه در دست بررسی است و دود غلیظی که صبح امروز در آسمان باقرشهر مشاهده شد نیز مربوط به همین حریق در محوطه بارگیری پالایشگاه نفت تهران بوده است.



 دو کشته در تصادف زنجیره‌ای بزرگراه امام علی تهران
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

دو کشته در تصادف زنجیره‌ای بزرگراه امام علی تهران

نورنیوز-گروه حوادث: سید جلال ملکی گفت:ساعت ۱ بامداد یک حادثه تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه امام علی (ع) به سامنه ۱۲۵ اطلاع داده شد و دو ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند در محل مشاهده شد یک دستگاه خودروی سواری تیبا به‌دلیل نامشخصی ابتدا با قسمت عقب یک دستگاه کامیون خاور که حامل بار میوه بود، برخورد کرده و سپس از مسیر خود منحرف شده و با یک خودروی لیفان نیز تصادف کرده که خسارت جزئی به لیفان وارد شده بود.

ملکی با اشاره به اینکه راننده خاور و راننده لیفان دچار آسیب جسمی نشدند، ادامه داد: خودروی تیبا بر اثر شدت برخورد دچار تخریب گسترده شده بود. متأسفانه دو سرنشین خانم این خودرو که یکی حدوداً ۲۵ تا ۲۶ ساله و دیگری ۲۲ تا ۲۳ ساله بودند، بر اثر پرت شدن از خودرو به بیرون، در دم جان باختند و عوامل اورژانس مرگ آنان را تأیید کردند.

سخنگوی آتش‌نشانی تهران تصریح کرد: یک سرنشین دیگر تیبا که خانمی حدوداً ۳۰ ساله بود و در صندلی جلو سمت شاگرد محبوس شده بود، با عملیات رهاسازی توسط آتش‌نشانان و برش قطعات خودرو، از داخل خودرو خارج شد. خوشبختانه این مصدوم زنده بود، اما به دلیل جراحات شدید، سریعاً تحویل عوامل اورژانس داده شد تا به مراکز درمانی منتقل گردد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پس از اتمام عملیات آتش‌نشانی در ساعت ۱:۳۳ بامداد، محل حادثه برای بررسی دقیق علت و ابعاد این سانحه به مأموران پلیس راهور تحویل داده شد.



 حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران، از مرگ دو زن جوان و مصدومیت شدید یک زن دیگر در پی برخورد یک دستگاه خودروی تیبا با یک دستگاه خاور و یک خودروی لیفان در بزرگراه امام علی(ع) خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، جلال ملکی گفت: ساعت یک بامداد پنج‌شنبه، یک مورد حادثه تصادف در بزرگراه امام علی(ع) در مسیر شمال، مقابل خروجی بزرگراه زین‌الدین، به سامانه آتش‌نشانی اعلام شد و دو ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: آتش‌نشانان پس از حضور در محل مشاهده کردند یک دستگاه خودروی سواری تیبا به دلایل نامشخص هنگام حرکت با قسمت عقب یک دستگاه خاور که حامل بار میوه بود، برخورد کرده و پس از آن منحرف شده و با یک دستگاه خودروی لیفان نیز برخورد کرده است. این برخورد خسارت جزئی به خودروی لیفان وارد کرده بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی ادامه داد: راننده خاور و راننده خودروی لیفان در این حادثه آسیبی ندیده بودند، اما خودروی تیبا به‌شدت خسارت دیده بود.

ملکی بیان کرد: دو زن جوان، حدود ۲۲ تا ۲۳ ساله و ۲۵ تا ۲۶ ساله، بر اثر شدت برخورد از خودرو به بیرون پرتاب شده بودند که پس از تأیید عوامل اورژانس، متأسفانه هر دو نفر جان خود را از دست داده بودند.

وی اضافه کرد: یک زن حدود ۳۰ ساله نیز در صندلی جلو سمت شاگرد خودروی تیبا محبوس شده بود که آتش‌نشانان با انجام عملیات رهاسازی و برش قطعات خودرو، او را خارج کردند.

ملکی گفت: این زن زنده بود، اما به‌شدت مصدوم شده بود و پس از خارج کردن از خودرو، برای انتقال به مرکز درمانی به عوامل اورژانس تحویل داده شد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی افزود: آتش‌نشانان پس از ایمن‌سازی و پایان عملیات، محل حادثه را برای بررسی علت وقوع تصادف به عوامل پلیس راهور تحویل دادند. عملیات در ساعت یک و ۳۳ دقیقه بامداد به پایان رسید.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 خالی‌فروشی ۲۰۰ هزار موردی طلا ؛ سایت خالی فروش طلا اعلام شد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خالی‌فروشی ۲۰۰ هزار موردی طلا ؛ سایت خالی فروش طلا اعلام شد

بررسی‌های انجام شده درباره اظهارات اخیر معاون پلیس فتا درباره جمع‌آوری یک پلتفرم خرید و فروش آنلاین طلا به دلیل مواردی از خالی‌فروشی، نشان می‌دهد که پرونده مورد اشاره مربوط به پلتفرم زرپاد است که مدت‌هاست فعالیت آن متوقف شده و ارتباطی با وضعیت فعلی پلتفرم‌های قانونی و فعال بازار ندارد.
 با کوچک‌ترین قاتل سریالی جهان آشنا شوید!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

با کوچک‌ترین قاتل سریالی جهان آشنا شوید!

امروز «روز جهانی پشه» است و به همین مناسبت به یافته‌های جدید و جالبی درباره این حشرات کوچک می‌پردازیم که می‌توانند قاتلان بزرگی باشند.
 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
سایت جهان صنعت نیوز

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.
 حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!
سایت تابناک

حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!

ریزش سنگ در مسیر فنی گرده آلمان‌ها در علم‌کوه یک کوهنورد را به کام مرگ برد و سه نفر را مصدوم کرد؛ عملیات امداد ۲۴ ساعت طول کشید و بالگرد امکان حضور نداشت.
 سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب
سایت دیدارنیوز

سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب

حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است.
 کشت خشخاش ممنوع است
سایت دیدارنیوز

کشت خشخاش ممنوع است

حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود...
 اتفاق ناگوار در بندرانزلی + گزارش امدادگران از حادثه
سایت تابناک

اتفاق ناگوار در بندرانزلی + گزارش امدادگران از حادثه

برخورد یک فروند قایق با پل در محدوده تالاب انزلی، ۲ کشته و ۲ مصدوم برجا گذاشت.
 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد
سایت رکنا

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.