قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

علم‌الهدی: دشمن می‌خواهد بی‌بندوباری و بی‌اعتنایی به ارزش‌های دینی را عادی جلوه دهد

امام جمعه مشهد گفت: تضعیف پایگاه‌های مدیریتی کشور تضعیف انقلاب، نظام و بازی در زمین دشمن است امروز بیش از هر زمانی به وحدت نیاز داریم، نباید در دام دشمن بیفتیم و کاری کنیم که او می‌خواهد.
 علم‌الهدی: دشمن می‌خواهد بی‌بندوباری و بی‌اعتنایی به ارزش‌های دینی را عادی جلوه دهد

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، سید احمد علم الهدی امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در جوار آستان نوربباشیم. رضوی افزود: کسانی که دشمن نبوده و دلسوز انقلاب هستند اما در خط رسانه‌ای و در زمین دشمن بازی می‌کنند، بدانند که تضعیف دولت، قوه قضاییه، مجلس و دیگر دستگاه‌ها تضعیف انقلاب است.

وی عنوان کرد: در این برخی می‌گویند ما به دنبال زندگی راحتیم و باید انرژی هسته‌ای و تنگه هرمز را رها کنیم این آسایش و راحتی بدون داشتن این ظرفیت ها و توانمندی ها محقق نمی شود و باید در برابر فتنه انگیزی ها وتوطئه ها هوشیار باشیم.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه هدف نهایی دشمن نابودی جامعه و انسجام ملت، براندازی نظام و برهم زدن اساس زندگی و عزت ماست، افزود: دشمن درصدد است با ترکیبی از ابزارهای گوناگون کشور را دچار بحران کند تا از درون دچار فروپاشی شده و نتوانیم در برابر تهدیدها بایستیم.

 علم الهدی گفت: دشمنان این ملت وکشور افراد تجزیه‌طلب در شرق و غرب کشور را با اسلحه و پول تجهیز کرده تا با ادعای خودمختاری در بلوچستان و کردستان از بیرون به داخل حمله کنند و آتش ناآرامی را شعله‌ور سازند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه نیروهای نظامی و امنیتی ما به‌خوبی این تهدید را رصد کرده و آنها را دفع می کنند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر دشمن از داخل و خارج یک جریان گسترده‌ رسانه‌ای راه انداخته تا با توهین به مسوولان دولتی، قضایی و مجلس و نیز اتصال نقدهای داخلی به تبلیغات خارجی، دستگاه‌های مدیریتی کشور را تضعیف کرده و فضای بی‌اعتمادی را در جامعه حاکم نماید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: دشمن می‌خواهد با تلفیق تجزیه‌طلبی، جنگ رسانه‌ای و حرکت‌های اغتشاشی، وضعیتی بحرانی‌تر از دی‌ماه بیافریند اما نیروهای امنیتی و نظامی هوشیارند و پیش‌دستانه، پایگاه‌ها و تونل‌های نفوذ دشمن را در اطراف کشور شناسایی و منهدم می‌کنند.

وی بیان کرد: دشمن می‌خواهد بی‌بندوباری و بی‌اعتنایی به ارزش‌های دینی را عادی جلوه دهد.

امام جمعه مشهد گفت: نهی از منکر، وحدت را از بین نمی‌برد اما گناه و رواج بی‌دینی وحدت را نابود می‌کند. برخورد با ناهنجاری‌ها باید با زبان نرم، محبت و تدبیر باشد.

 

به کانال تلگرام …





 واکنش متفاوت حدادعادل به تهدیدهای ترامپ درباره تنگه هرمز+ ویدیو

واکنش متفاوت حدادعادل به تهدیدهای ترامپ درباره تنگه هرمز+ ویدیو

فیلم پاسخ حداد عادل به اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز، در فضای مجازی وایرال شده است.

 ادعای نفتالی بنت: اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد/ اگر حزب من در دولت بعدی حضور داشته باشد، بر حذف نفوذ قطر و ترکیه از نوار غزه اصرار و مصر را جایگزین این دو کشور می‌کنم

ادعای نفتالی بنت: اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد/ اگر حزب من در دولت بعدی حضور داشته باشد، بر حذف نفوذ قطر و ترکیه از نوار غزه اصرار و مصر را جایگزین این دو …

بنت ادعا کرد: «اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد. حملهٔ نیابتی‌های ایران در داخل مرزهای اسرائیل، منجر به تلافی در داخل مرزهای ایران خواهد شد.»

 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.

 ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد

ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد

جلال دهقانی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی گفت: شهید خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که توسط اسرائیل ترور شد.

 هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود

هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود

محمد مهاجری گفت: در شرایطی که کشور نیازمند آرامش و انسجام برای عبور از بحران‌های اقتصادی و معیشتی است، مطرح کردن چنین طرح‌هایی رفتاری غیرعاقلانه و حاشیه‌ساز است که تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود.

 توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟

توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با انتقاد از رویکرد برخی کشورهای عربی، آن‌ها را عامل اصلی تحریک مداخلات خارجی علیه ایران دانست و تاکید کرد، امارات، قطر و عربستان در تلاش برای شکست تفاهم اسلام‌آباد وایجاد تنش در منطقه هستند، اما در این مسیر شکست خورده‌اند.