قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ چهارشنبه 21 مرداد 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در ۱۵ استان طی امروز (۲۱ مرداد) خبر داد و گفت: طی پنج روز آینده در شمال شرق، شرق، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.
 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ چهارشنبه 21 مرداد 1405

به گزارش هم‌میهن آنلاین، صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: امروز (۲۱ مردادماه) در برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل، شرق گیلان، غرب گلستان، ارتفاعات البرز در تهران، البرز، قزوین و سمنان همچنین از بعد از ظهر برای ارتفاعات در جنوب سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، نیمه جنوبی فارس، جنوب اصفهان و کهگیلویه و بویر احمد افزایش ابر گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: پنجشنبه (۲۲ مردادماه) علاوه بر این مناطق، در خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی نیز رگبار پراکنده رخ می‌دهد. جمعه (۲۳ مردادماه) در برخی مناطق مازندران و گلستان رگبار پراکنده رخ می‌دهد و از بعد از ظهر با نفوذ جریانات شمالی به غرب سواحل دریای خزر ابرناکی و بارش در گیلان آغاز می‌شود همچنین طی این روز در ساعات بعد از ظهر و شب در ارتفاعات جنوب کرمان، شمال و شمال هرمزگان و جنوب شرق فارس افزایش ابر گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: شنبه (۲۴ مردادماه) در اردبیل، گیلان و غرب مازندران ابرناکی همراه با بارندگی، وزش باد و کاهش نسبی دما و بعد از ظهر در ارتفاعات جنوب کرمان و شرق هرمزگان رگبار پراکنده رخ می‌دهد. یکشنبه (۲۵ مردادماه) تنها در سواحل دریای خزر رگبار پراکنده انتظار می‌رود.

وی در ادامه گفت: طی پنج روز آینده در برخی نقاط شمال شرق، شرق، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی در برخی ساعات وزش باد شدید، گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود. طی پنج روز آینده شرق دریای عمان مواج خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران (۲۲ مرداد) کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، در بعد از ظهر وزش باد شدید با احتمال رگبار و رعد و برق با بیشترین و کمترین دمای ۳۸ و ۲۴ درجه سانتیگراد و پس فردا (۲۳ مردادماه) کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد در بعد از ظهر وزش باید شدید با احتمال رگبار و رعد و برق با بیشترین و کمترین دمای ۳۸ و ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا اهواز با دمای ۴۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱۲ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان کشور هستند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

آسمان صاف و آفتابی در آخرین روز مرداد

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ تا اواخر هفته در بیشتر مناطق كشور آسمان صاف است.

اهواز با بیشینه دمای ۴۷ و اردبیل با بیشینه دمای ۲۴ به ترتیب امروز گرم ترین و خنک ترین مراکز استانهای کشورند سازمان هواشناسی امروز برای خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، مازندران، شمال استانهای تهران و البرز و ارتفاعات سمنان در برخی ساعات رگبار و رعد و برق، وزش باد شديد موقت و در نقاط مستعد گرد و خاك پيش بينى کرده است.

اين وضعيت در سه روز آينده در ساعات بعدازظهر و اوايل شب در برخى نقاط هرمزگان، جنوب استانهاى سيستان و بلوچستان، كرمان، فارسو ارتفاعات زاگرس مركزى و جنوبى نيز پيش بينى مى شود. 

در ينج روز آينده در شمال شرق و شرق كشور در برخى ساعات وزش باد شديد گاهى گرد و خاک و کاهش کیفیت رخ خواهد داد.

امروز دریای خزر و دریای عمان مواج است.




 شمارش معکوس برای جدایی سمیعی‌نژاد/ ایمیدرو یا باشگاه تعویض مدیران؟
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

شمارش معکوس برای جدایی سمیعی‌نژاد/ ایمیدرو یا باشگاه تعویض مدیران؟

میانگین عمر مدیران ایمیدرو زیر یک سال است؛ حقیقتی تلخ که نشان می‌دهد هیچ برنامه‌ای در این سازمان فرصت اجرا پیدا نمی‌کند. از محمد آقاجانلو تا سمیعی‌نژاد، همه...

 جنگ بزرگ ترامپ، به نبرد با قیمت گوشت چرخ کرده رسید!
۱۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

جنگ بزرگ ترامپ، به نبرد با قیمت گوشت چرخ کرده رسید!

جنگ با ایران را ترامپ با «هرمز و نفت» شروع کرد؛ حالا به «گوشت چرخ‌کرده» رسیده! قرار بود جنگ، معادلات انرژی را به نفع آمریکا تغییر دهد؛ اما حالا کاخ سفید برای ارزان‌کردن همبرگر، 300 هزار تن گوشت وارد می‌کند. در آستانه انتخابات، تنگه هرمز جای خود را به #همبرگر داده است!

 آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران؛ زیاده‌روی در مداخله ؛ کاستی در تنظیم‌گری
۹ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران؛ زیاده‌روی در مداخله ؛ کاستی در تنظیم‌گری

آرمان امروز : عبدالعظیم آق‌آتابای؛ پژوهشگر اقتصادی در یادداشتی اختصاصی برای تازه‌های اقتصاد به جایگاه آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران و نقد ظرفیت آن برای حل مسائل ساختاری اقتصاد کشور پرداخت. در شرایطی که اقتصاد ایران با چالش‌های هم‌زمان تورم مزمن، ناترازی‌های مالی و فشارهای ارزی روبه‌روست، بازخوانی «مکتب کلاسیک» به‌عنوان نخستین نظام نظری [ ]

 مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد

دنیای اقتصاد: سخنگوی شورای رقابت گفت: هیات عمومی دیوان عدالت اداری مصوبه شماره ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن درباره نحوه محاسبه مبالغ پیش‌پرداخت خودرو را ابطال کرده است.

 تحرکات مشکوک در طلا و رمز ارز | بیت کوین آماده صعود است؟
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تحرکات مشکوک در طلا و رمز ارز | بیت کوین آماده صعود است؟

قیمت جهانی طلا که مدتی در حمایت ۴ هزار دلاری متوقف مانده بود، چند وقتی است که آهسته و پیوسته رشد می کند؛ از آن طرف، در بازار رمزارزها هم تحرکاتی دیده می شود هرچند برخی تحلیلگران معتقدند که این تحرکات برای جهش قیمت‌ها در بازار رمزارز ناکافی است.

 احتمال خاموشی یا قطعی گاز در زمستان / در فصل سرد سال چه محدودیت‌هایی در انتظار مردم و صنایع است؟
۲۰ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

احتمال خاموشی یا قطعی گاز در زمستان / در فصل سرد سال چه محدودیت‌هایی در انتظار مردم و صنایع است؟

حمله به تاسیسات پارس جنوبی در حالی بخشی از ظرفیت تولید گاز کشور را از مدار خارج کرده که ایران پیش از این نیز با کسری روزانه حدود 400 میلیون مترمکعب گاز در پیک مصرف مواجه بود. حال با افزایش ناترازی، نگرانی‌ها بابت تشدید محدودیت‌ها در زمینه قطعی برق و گاز صنایع و شبکه خانگی جدی‌تر شده است.