قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

تلاش واشنگتن و اتاوا برای گریز از تعرفه‌های تجاری ترامپ

در آستانه ضرب‌الاجل بامداد چهارشنبه، تلاش‌های دیپلماتیک آمریکا و کانادا برای دستیابی به توافقی جهت جلوگیری از اعمال تعرفه‌های ۵۰ درصدی دولت دونالد ترامپ بر کالاهای کانادایی به اوج خود رسیده است.
 تلاش واشنگتن و اتاوا برای گریز از تعرفه‌های تجاری ترامپ
به گزارش هم‌میهن آنلاین به نقل از ایرنا، مذاکرات میان دو کشور برای جلوگیری از اجرای تعرفه‌های سنگین بر کالاهایی نظیر چوب هاکی و سیمان به مراحل حساسی رسیده است. منابع مطلع اعلام کرده‌اند که اگرچه جزئیات نهایی نشده، اما دو طرف به چارچوبی کلی دست یافته‌اند. توافق احتمالی شامل امتیازهای تعرفه‌ای کانادا و تعهدات این کشور در حوزه‌های انرژی، همکاری‌های دفاعی و تأمین مواد معدنی حیاتی در ازای توقف اجرای تعرفه‌های موسوم به «بخش ۳۳۸» و کاهش تعرفه‌های فولاد و آلومینیوم توسط آمریکا خواهد بود. تعرفه‌های بخش ۳۳۸ قرار است بر حدود پنج درصد از ۳۸۲ میلیارد دلار واردات کانادا به آمریکا اعمال شود. در همین حال، مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا، پیش‌تر هشدار داده است که در صورت اجرای این تعرفه‌ها، «همه گزینه‌ها» از جمله اقدامات تلافی‌جویانه روی میز است. تنش‌های فعلی ریشه در سال گذشته دارد که ترامپ با استناد به قانون تجارت ۱۹۳۰، کانادا را تهدید کرد و اتاوا نیز در پاسخ، بر خودروها و برخی کالاهای آمریکایی تعرفه اعمال کرد.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



 عراقچی: تصور ایران ضعیف به‌طورکامل از بین رفته است - تسنیم

عراقچی: تصور ایران ضعیف به‌طورکامل از بین رفته است - تسنیم

وزیر امور خارجه با اشاره به تفاوت سیاست خارجی ایران نسبت به قبل از جنگ گفت: تصور ایران ضعیف از بین رفته است.

 کره شمالی به آمریکا و کره جنوبی هشدار داد | تماسی که جزئیاتش فاش نشد

کره شمالی به آمریکا و کره جنوبی هشدار داد | تماسی که جزئیاتش فاش نشد

کره شمالی رزمایش‌های نظامی آمریکا و کره جنوبی را محکوم و اعلام کرد که به اقدامات مربوط به حق دفاع از خود برای مقابله با تهدیدهای نظامی این دو کشور ادامه خواهد داد.

 رونمایی از مجتمع اعدام اسرای فلسطینی + فیلم | اقدام وقیحانه بن‌گویر

رونمایی از مجتمع اعدام اسرای فلسطینی + فیلم | اقدام وقیحانه بن‌گویر

رسانه‌های اسرائیل تصویری از «ایتمار بن‌گویر»، وزیر امنیت داخلی این رژیم، منتشر کردند که در حال بازدید از پروژه‌ای برای احداث یک مجتمع ویژه اعدام برای اسرای فلسطینی است.

 ناامید از آمریکا / پیش به سوی ارتش مستقل !

ناامید از آمریکا / پیش به سوی ارتش مستقل !

تمایل به استقلال نظامی از آمریکا در میان کشورهای مختلف جهان روند افزایشی داشته است.

 تکذیب خبر حمله موشکی یمن به امارات

تکذیب خبر حمله موشکی یمن به امارات

منابع در یمن اخبار منتشر شده در مورد حمله موشکی صنعا به امارات را تکذیب کردند.

 سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند

سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند

ادعای هدف قرار گرفتن دفتر مسرور بارزانی با پهپادهای ایرانی، همزمان با خبرسازی درباره میانجی‌گری اربیل میان تهران و واشنگتن، ابهام‌هایی جدی درباره نقش اقلیم، اهداف آمریکا و تلاش برای گشودن جبهه‌ای تازه علیه ایران ایجاد کرده است.

 رئیس جمهور حامی اصلی مذاکرات است

رئیس جمهور حامی اصلی مذاکرات است

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: وزیر امور خارجه ایران با بیان این که رئیس جمهور حامی ما در مسیر مذاکرات بود ابراز کرد که انتخاب آقای قالیباف پیشنهاد رئیس‌جمهور بوده است. سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در یک برنامه تلویزیونی عنوان کرد: وقتی آمریکایی‌ها درخواست مذاکره را مطرح کردند، آقای پزشکیان معتقد بود باید به این [ ]

 حمله پهپادی اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا

حمله پهپادی اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا

پس از حمله پهپادی نیروهای مسلح اوکراین به یک ایستگاه اتوبوس در انرگودار که توسط کارکنان نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا استفاده می‌شد، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژ...