قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

هشدار نارنجی گرما در بوشهر؛ دما از ۵۰ درجه عبور می‌کند

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر از صدور هشدار سطح نارنجی خبر داد و اعلام کرد تداوم گرما و شرجی تا سه‌شنبه ۲۷ مرداد، می‌تواند دمای برخی مناطق غیرساحلی استان را به ۵۰ درجه سلسیوس و بیشتر برساند.
 هشدار نارنجی گرما در بوشهر؛ دما از ۵۰ درجه عبور می‌کند
به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، پیام مساعدی، مدیرکل هواشناسی استان بوشهر، از تداوم استقرار توده هوای گرم و شرجی در استان خبر داد و گفت هشدار سطح نارنجی صادرشده تا روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد اعتبار دارد.

به گفته او، همه مناطق بوشهر به‌ویژه نواحی غیرساحلی، با افزایش محسوس دما روبه‌رو خواهند بود و در برخی نقاط دمای هوا به آستانه ۵۰ درجه سلسیوس یا بالاتر می‌رسد.

مساعدی با اشاره به پیامدهای این شرایط جوی اظهار کرد گرمازدگی، افزایش مصرف آب و برق، احتمال آتش‌سوزی در مزارع و مراتع خشک و وارد شدن خسارت به بخش‌های کشاورزی، دامداری، گلخانه‌ها و مرغداری‌ها از جمله مخاطرات پیش‌بینی‌شده است.

وی از شهروندان خواست در ساعت‌های گرم روز از قرار گرفتن زیر نور مستقیم خورشید پرهیز کنند و ترددهای غیرضروری را از ظهر تا اوایل غروب کاهش دهند.

مدیرکل هواشناسی بوشهر همچنین بر صرفه‌جویی در مصرف آب و برق، به‌ویژه در ساعت‌های اوج مصرف، تأکید کرد. او توصیه کرد بهره‌برداران بخش کشاورزی، آبیاری مزارع را به پایان شب یا ابتدای صبح منتقل کنند تا آسیب ناشی از تنش گرمایی به محصولات و دام‌ها کاهش یابد.

بر اساس اعلام هواشناسی، در ۲۴ ساعت گذشته دمای هوا در اهرم، برازجان و خورموج به ۴۹ درجه و در شهر بوشهر به ۴۴ درجه سلسیوس رسیده است.

مساعدی گفت امروز و فردا در ساعت‌های ظهر تا اوایل شب، رشد ابر در بخش‌هایی از شرق و ارتفاعات استان ممکن است با تندباد لحظه‌ای، خیزش گردوخاک محلی، رعدوبرق و بارش‌های پراکنده همراه شود.

وی افزود در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه نیز افزایش سرعت باد شمال‌غربی، خیزش گردوخاک محلی و احتمال ورود گردوغبار فرامنطقه‌ای به نواحی شمالی استان پیش‌بینی می‌شود.

در ۲۴ ساعت آینده، آسمان بوشهر صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی خواهد بود. سرعت باد نیز عمدتاً بین ۸ تا ۳۰ کیلومتر بر ساعت و در برخی ساعت‌ها تا ۳۸ کیلومتر بر ساعت پیش‌بینی شده است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



 جزئیات برگزاری مراسم چهلم رهبر شهید در حرم مطهر امام رضا (ع) اعلام شد

جزئیات برگزاری مراسم چهلم رهبر شهید در حرم مطهر امام رضا (ع) اعلام شد

مراسم شهادت امام عسکری (ع) و چهلمین روز تدفین قائد امت در حرم رضوی برگزار می‌شود.

 تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان

تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان

عراقچی عصر امروز با فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان به صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.

 خیلج فلوریدا را مین‌گذاری کنیم؛ مین‌روب‌های آمریکا زنگ زده

خیلج فلوریدا را مین‌گذاری کنیم؛ مین‌روب‌های آمریکا زنگ زده

مصطفی خوش چشم کارشناس شبکه افق تاکید کرد: «باید خلیج فلوریدا را با مین‌های هوشمند مین‌گذاری کنیم... دستگاه‌های مین‌روب آمریکا زنگ‌زده است؛ اگر آن خلیج را ببن...

 بانک رسالت در گرداب زیان تریلیون ریالی با مدیریت حسین زاده

بانک رسالت در گرداب زیان تریلیون ریالی با مدیریت حسین زاده

بانک قرض‌الحسنه رسالت در حالی همچنان با مدیریت حسین‌زاده به فعالیت خود ادامه می‌دهد که صورت‌های مالی ۹ماهه منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۴، تصویری نگران‌کننده از وضعیت...

 عراقچی و عاصم منیر گفت و گو کردند

عراقچی و عاصم منیر گفت و گو کردند

طرفین در این تماس، ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه و ابعاد مختلف وضعیت کنونی، درباره آخرین روندهای دیپلماتیک و تلاش‌های جاری برای پیشبرد راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک و نیز تقویت رایزنی‌ها و همکاری‌ها تبادل نظر کردند.

 تأکید استاندار تهران بر شتاب‌بخشی به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

تأکید استاندار تهران بر شتاب‌بخشی به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

استاندار تهران در جلسه کمیته انرژی استان، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر را از محورهای مهم مدیریت ناترازی انرژی دانست و بر تسریع روند اجرای پروژه‌های خورشیدی تاکید کرد.

 همکاری مردم، ضامن برق پایدار در روزهای کنکور

همکاری مردم، ضامن برق پایدار در روزهای کنکور

معاون برق و انرژی وزارت نیرو با اشاره به برگزاری آزمون سراسری در روزهای پنجشنبه و جمعه، از مردم خواست برای جلوگیری از هرگونه اختلال احتمالی در حوزه‌های امتحانی، مصرف برق خود را از ساعت ۷ تا ۱۸ کاهش دهند.

 غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)

غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- وینگر کنگویی پرسپولیس در جریان بازی مقابل تیم سابق خودش کاری کرد که از او بعید بود!به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر امروز پرسپولیس توانست در مسابقه‌‌ای که در ورزشگاه شهدای شهر قدس تهران برگزار شد با نتیجه پرگل 4 بر یک استقلال خوزستان را شکست بدهد.پرسپولیس در نیمه اول و در دقایق 6 و 20 توسط محمد خدا بنده لو و علی علیپور به دو گل رسید تا خیالش از پیروزی در این مسابقه راحت شود. در اوایل نیمه دوم هم ایگور سرگیف گل سوم را زد.در دقیقه 64 و روی یک پرتاب اوت ضر ...,تیوی بیفوما,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر