قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

وقتی که یک عکس می تواند یک خبر مهم را فاش کند

جمعه عصر عکاس خبرگزاری رویترز در کمپ دیوید متوجه نوشته ای جلوی اسکات بسنت ، وزیر خزانه داری آمریکا شد. از این نوشته عکسی گرفت که یک فرآیند مهم اقتصادی میان ژاپن و آمریکا را نشان می داد
 وقتی که یک عکس می تواند یک خبر مهم را فاش کند
جمعه عصر عکاس خبرگزاری رویترز در کمپ دیوید متوجه نوشته ای جلوی اسکات بسنت ، وزیر خزانه داری آمریکا شد. از این نوشته عکسی گرفت که یک فرآیند مهم اقتصادی میان ژاپن و آمریکا را نشان می داد . 

 در این یادداشت، زیر عنوان «To Do» (کارهای انجام‌دادنی)، عبارت زیر دیده می‌شد: «خرید 5 تا 10 میلیارد دلار ین ژاپن».  این یادداشت باعث شد گمانه‌زنی‌ها درباره برنامه دولت آمریکا برای مداخله در بازار ارز شدت بگیرد. 

ماجرا چیست ؟ در آن روز ارزش ین در نزدیکی ضعیف‌ترین سطوح خود از اوایل دهه 1990 قرار داشت و نرخ برابری دلار حدود 163 ین بود. همین موضوع احتمال مداخله مشترک آمریکا و ژاپن در بازار ارز را تقویت کرد.  رویترز می‌گوید تنها دو ساعت پیش از گرفته شدن این عکس، وزارت خزانه‌داری آمریکا از طریق بانک مرکزی نیویورک به چند بانک اطلاع داده بود که ممکن است برای حمایت از ین ژاپن در بازار ارز مداخله کند. در همان روز، ارزش ین در برابر دلار به طور محسوسی افزایش یافت؛ نرخ دلار از حدود 158.9  به حدود 157.6 ین کاهش پیدا کرد که از دید معامله‌گران می‌تواند نشانه مداخله در بازار باشد. 

بنابر گزارش رویترز اگر این اقدام انجام شده باشد، نخستین مداخله آمریکا برای حمایت از ین از سال 2011 خواهد بود؛ زمانی که آمریکا و کشورهای گروه هفت (G7) پس از زلزله و سونامی ژاپن به صورت هماهنگ وارد بازار ارز شدند. 

در زمان انتشار این گزارش، وزارت خزانه‌داری آمریکا درباره محتوای یادداشت اظهار نظر نکرده بود. اما ساعاتی بعد، گزارش دیگری از رویترز به نقل از فایننشال تایمز منتشر شد که می‌گفت آمریکا در هماهنگی با ژاپن واقعاً در بازار ارز مداخله کرده و با خرید ین از پول ژاپن حمایت کرده است، هرچند مقامات آمریکایی هنوز به طور رسمی جزئیات این اقدام را تأیید نکرده‌اند. 

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



 جایگاه جوانه‌ی هرمز در زنجیره‌ی جنگ سرد نوین جهان امروز - دیپلماسی ایرانی

جایگاه جوانه‌ی هرمز در زنجیره‌ی جنگ سرد نوین جهان امروز - دیپلماسی ایرانی

علی رحیمی‌پور در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: آنچه این جنگ سرد را از نمونه‌ی قرن بیستم متمایز می‌کند، گستره‌ی بی‌سابقه‌ی جغرافیایی و پیوستگی حلقه‌های...

 پزشکیان: با تمام توان از نیروهای مسلح پشتیبانی می‌کنیم - سلام نو

پزشکیان: با تمام توان از نیروهای مسلح پشتیبانی می‌کنیم - سلام نو

رئیس‌جمهوری با قدردانی از اقدامات مجموعه وزارت دفاع، بر تداوم حمایت همه‌جانبه دولت از نیروهای مسلح تأکید و تصریح کرد: همان‌گونه که در گذشته پشتیبانی کامل از نیروهای مسلح در دستور کار دولت بوده، این حمایت با وجود محدودیت‌ها و مشکلات ادامه می‌یابد.

 مومنی، اقتصاددان: مردم اصلا توان خرید ندارند که بخواهند به فروشگاه‌ها هجوم آورند! | ۴۰ درصد جامعه زیر خط فقر و ۴۰ درصد دیگر جامعه نیز در آستانه فروافتادن به زیر خط فقر هستند!

مومنی، اقتصاددان: مردم اصلا توان خرید ندارند که بخواهند به فروشگاه‌ها هجوم آورند! | ۴۰ درصد جامعه زیر خط فقر و ۴۰ درصد دیگر جامعه نیز در آستانه فروافتادن به زیر خط فقر هستند!

عضو هیأت علمی گروه اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: اینکه در ایام جنگ به فروشگاه‌ها هجوم برده نشد، ریشه در فقر گسترده دارد. اکنون طبق گزارش‌های رسمی، ۴۰ درصد جامعه زیر خط فقر قرار دارند و بخش بزرگی از عدد، نیز زیر خط فقر شدید هستند؛ یعنی شرایط مماس بر قحطی‌زدگی. کسی که قحطی‌زده است و حتی فقر غذایی خود را هم نمی‌تواند برطرف کند، اصلا تقاضایی ندارد که بخواهد به فروشگاه‌ها هجوم بیاورد.

 عراقچی: گفت‌وگوی رئیس‌جمهور به زبان‌های دیگر روابط منطقه‌ای را متحول کرد

عراقچی: گفت‌وگوی رئیس‌جمهور به زبان‌های دیگر روابط منطقه‌ای را متحول کرد

وزیر خارجه ایران با اشاره به سفرهای رئیس‌جمهور به اقلیم کردستان و آذربایجان، از تأثیر گفت‌وگوهای پزشکیان بر بهبود روابط ایران با این دو منطقه و کشور خبر داد.

 قوه قضائیه: رئیس دیوان عالی کشور هم تغییر می‌کند

قوه قضائیه: رئیس دیوان عالی کشور هم تغییر می‌کند

معاون اول قوه قضائیه گفت: تغییر رئیس دیوان عالی کشور در حال انجام است.

 الگوی چینی زیر ذره‌بین؛ آیا رشد بدون گشایش سیاسی پایدار است

الگوی چینی زیر ذره‌بین؛ آیا رشد بدون گشایش سیاسی پایدار است

هم‌زمانی دو رویداد در چین، یعنی صدمین سالگرد تولد جیانگ زمین، رئیس‌جمهور پیشین، و درگذشت ژو رونگجی، نخست‌وزیر سابق، فرصتی شد تا شی جین‌پینگ در یک سخنرانی مهم، از میراث نسل سوم رهبری حزب کمونیست چین سخن بگوید؛ نسلی که از دهه ۱۹۹۰، اصلاحات اقتصادی را با حفظ اقتدار سیاسی پیش برد.

 آقای رئیس جمهور این هنر معامله نیست، تلاش برای پنهان شکست است - دیپلماسی ایرانی

آقای رئیس جمهور این هنر معامله نیست، تلاش برای پنهان شکست است - دیپلماسی ایرانی

الیوت آبرامز در یادداشتی می‌نویسد: در کنار مذاکرات احتمالی بر سر اوکراین، مذاکره با ایران جدی‌ترین آزمون سیاست خارجی دولت ترامپ است. در نهایت، پرداختن...

 تأکید استاندار تهران بر شتاب‌بخشی به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

تأکید استاندار تهران بر شتاب‌بخشی به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

استاندار تهران در جلسه کمیته انرژی استان، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر را از محورهای مهم مدیریت ناترازی انرژی دانست و بر تسریع روند اجرای پروژه‌های خورشیدی تاکید کرد.