قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

روسیه: استفاده هسته‌ای برای دفاع از متحدان مجاز است

نماینده روسیه در سازمان پیمان امنیت جمعی گفت دکترین نظامی این کشور، استفاده از سلاح هسته‌ای برای دفاع از متحدان را مجاز می‌داند.
 روسیه: استفاده هسته‌ای برای دفاع از متحدان مجاز است
به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ ویکتور واسیلیف، نماینده روسیه در سازمان پیمان امنیت جمعی، خاطرنشان کرد که استراتژی امنیت جمعی و دکترین نظامی روسیه، استفاده از سلاح‌های هسته‌ای را برای دفاع از متحدان مجاز می‌داند.

او گفت: «اسناد تأیید شده به وضوح استفاده از این نوع سلاح را، از جمله برای محافظت از متحدان در هنگام حمله، فرض می‌کنند.»

این اظهارات در زمانی مطرح شد که اروپا شاهد تشدید لفاظی‌های هسته‌ای است، چرا که امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، اعلام کرد که کشورش وارد مرحله‌ای از «بازدارندگی هسته‌ای پیشرفته» شده است و متعهد شد که تعداد کلاهک‌ها را تحت دکترین جدید افزایش دهد، در حالی که به متحدان اجازه می‌دهد در رزمایش‌های مشترک شرکت کنند.

پارلمان فنلاند همچنین در ماه ژوئن لغو ممنوعیت واردات، تولید، انباشت و استفاده از سلاح‌های هسته‌ای در این کشور را تصویب کرد.

شایان ذکر است که سازمان پیمان امنیت جمعی، یک اتحاد سیاسی و نظامی است که در ۷ اکتبر ۲۰۰۲ تأسیس شد و شامل فدراسیون روسیه، بلاروس، قزاقستان، تاجیکستان، قرقیزستان و ارمنستان می‌شود.

دفتر مرکزی این سازمان در مسکو است و ریاست آن به صورت چرخشی بین کشور‌های عضو برای یک دوره یک ساله تغییر می‌کند.

این سازمان تضمین امنیت جمعی، دفاع از حاکمیت، قلمرو، استقلال و وحدت کشور‌های عضو، همکاری نظامی و حفظ امنیت و صلح در منطقه را تصویب می‌کند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



 سی‌ان‌ان: از «نابودی ایران» تا تهدید عمان، بلوف‌های ترامپ دیگر اثر ندارد

سی‌ان‌ان: از «نابودی ایران» تا تهدید عمان، بلوف‌های ترامپ دیگر اثر ندارد

شبکه سی‌ان‌ان در تحلیلی نوشت که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، عمان را به‌دلیل مداخله در تلاش‌های واشنگتن در تنگه هرمز به بمباران تهدید کرده است؛ اما تکرار تهدیدهای مشابه و عقب‌نشینی‌های مکرر او، اعتبار هشدارهایش را زیر سوال برده است.

 اتهام «نفوذ سایبری» علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

اتهام «نفوذ سایبری» علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

دادستان‌های فدرال در نیویورک در ادعایی ۱۷ ایرانی را به «نفوذ سایبری» در دانشگاه‌ها، شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی مستقر در ایالات متحده متهم کردند.

 سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند

سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند

ادعای هدف قرار گرفتن دفتر مسرور بارزانی با پهپادهای ایرانی، همزمان با خبرسازی درباره میانجی‌گری اربیل میان تهران و واشنگتن، ابهام‌هایی جدی درباره نقش اقلیم، اهداف آمریکا و تلاش برای گشودن جبهه‌ای تازه علیه ایران ایجاد کرده است.

 چرا تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شکست خورد؟/ یک محاسبه اشتباه می‌تواند جنگ را تشدید کند

چرا تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شکست خورد؟/ یک محاسبه اشتباه می‌تواند جنگ را تشدید کند

توافق موقت با هدف پایان دادن به جنگ ایران و آمریکا روز دوشنبه منقضی شد و عدم‌اطمینان را در مورد راه‌حلی دیپلماتیک برای این درگیری افزایش داد.

 اهمیت انتخابات اسرائیل برای ترامپ/ پولیتیکو: ادعا‌های ترامپ در مورد تنگه هرمز با داده‌های تردد نفتکش‌ها در تضاد است/ غریب‌آبادی: به زودی توهمات ترامپ را اصلاح می‌کنیم

اهمیت انتخابات اسرائیل برای ترامپ/ پولیتیکو: ادعا‌های ترامپ در مورد تنگه هرمز با داده‌های تردد نفتکش‌ها در تضاد است/ غریب‌آبادی: به زودی توهمات ترامپ را اصلاح می‌کنیم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 هدف قرار گرفتن یک کشتی باری در تنگه هرمز

هدف قرار گرفتن یک کشتی باری در تنگه هرمز

سازمان تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه امنیتی در تنگه هرمز خبر داد.

 ترامپ با انتشار تصویر کلاه لیندسی گراهام: «دوباره ایران را بزرگ کنیم»!

ترامپ با انتشار تصویر کلاه لیندسی گراهام: «دوباره ایران را بزرگ کنیم»!

دونالد ترامپ با انتشار تصویری از لیندسی گراهام، سناتور درگذشته جمهوری‌خواه، به نوشته روی کلاه او با عنوان «دوباره ایران را بزرگ کنیم» اشاره کرد؛ عبارتی که یادآور شعار معروف ترامپ و مواضع ادعایی گراهام درباره ایران است.

 سقوط آزاد محبوبیت ترامپ

سقوط آزاد محبوبیت ترامپ

دنیای‌اقتصاد: تازه‌ترین نظرسنجی رویترز و ایپسوس نشان می‌دهد میزان محبوبیت دونالد ترامپ به پایین‌ترین سطح در دوران ریاست‌جمهوری‌اش سقوط کرده است. همزمان اکثریت قاطع آمریکایی‌ها از طولانی شدن جنگ ایالات متحده علیه ایران به شدت ابراز نگرانی کرده‌اند. در این افکارسنجی چهار روزه که روز دوشنبه پایان یافت تنها ۳۳درصد از شرکت‌کنندگان عملکرد ترامپ در کاخ سفید را تایید کردند و ۶۴درصد مخالف رویکرد او بودند. این رقم نسبت به نظرسنجی اوایل ماه جاری میلادی که ۳۵درصد بود، 2 واحد درصد کاهش یافته و محبوبیت فعلی ترامپ اکنون با پایین‌ترین رکورد دوره قبلی او در دسامبر ۲۰۱۷ برابری می‌کند.