قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

سید احمد خاتمی: والله، آمریکا به دنبال صلح نیست

خطیب نماز جمعه تهران گفت: آمریکا می‌خواست توان موشکی ایران را از بین ببرد، اما نتوانست و همین توان موشکی بود که آمریکا را به ذلت کشاند و به فضل خدا، در آینده نیز خواهد کشاند.
 سید احمد خاتمی:  والله، آمریکا به دنبال صلح نیست
به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا،  سید احمد خاتمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ در مصلای امام خمینی (ره) اظهار داشت: در بیش از ۱۶۰ روز مقاومت، خداوند عنایت‌های فراوانی شامل حال ملت ایران کرده است از جمله اینکه دشمن می‌خواست نظام جمهوری اسلامی را نابود کند، اما به فضل خدا نه‌تنها نتوانست نظام را از بین ببرد، بلکه ایران امروز به یک قدرت بزرگ در جهان تبدیل شده است.

خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: دشمن می‌خواست ایران را به عصر حجر بازگرداند اما امروز دنیا فهمیده است که خود دولت آمریکا از تمدن و دموکراسی چیزی نمی‌داند و در عمل، این آمریکاست که رفتارهایی متعلق به دوران گذشته از خود نشان می‌دهد.

 خاتمی با تاکید بر اینکه آمریکا می‌خواست توان موشکی ایران را از بین ببرد، اما نتوانست و همین توان موشکی بود که آمریکا را به ذلت کشاند و به فضل خدا، در آینده نیز خواهد کشاند، اظهار داشت: آمریکا در پی نابودی توان هسته‌ای ایران بود اما خداوند «طبس ۲» را در اصفهان رقم زد و آمریکایی‌های جنایتکار، دست از پا درازتر، مجبور به فرار شدند. با این حال، توان هسته‌ای ایران همچنان باقی است و این توان، متکی بر دانش و تخصص دانشمندان هسته‌ای کشور است.

خطیب نماز جمعه تهران تصریح کرد: دشمن در پی تجزیه ایران و تبدیل آن به هفت کشور بود تا ایران یکپارچه باقی نماند؛ اما به فضل الهی، نه در این جنگ بیش از ۱۶۰ روزه، نه در جنگ ۱۲روزه و نه در جنگ هشت‌ساله، حتی یک وجب از خاک ایران کم نشد و نخواهد شد.

 خاتمی گفت: آمریکا در پی ایجاد زمینه برای سلطه بر مردم ایران بود. عده‌ای نیز با خیال خام، چند تاج برای خود آماده کرده بودند؛ اما این آرزوها تحقق نیافت و آنان با ذلت و خواری مأیوس شدند. همچنین دشمن در پی ایجاد تفرقه میان ملت ایران بود، اما به فضل خدا، روزبه‌روز بر وحدت و همدلی مردم افزوده شد.

وی اظهار کرد: رئیس ستاد مشترک آمریکا و مقام ارشد نیروهای نظامی این کشور، خواهان خروج فوری آمریکا از جنگ با ایران شد و اعلام کرد که نتیجه جنگ برخلاف اهداف آنان بوده است؛ جنگ را آغاز کردند، اما نتیجه معکوس گرفتند.

خطیب نماز جمعه تهران ادامه تاکید کرد: یکی از مسئولان نظامی نیز گفته بود که شمار زیادی از شناورهای آمریکایی در منطقه حضور داشتند، اما امروز حتی یک شناور آمریکایی نیز در منطقه خلیج همیشه فارس باقی نمانده است.

سه سناریو درباره جنگ و صلح

 خاتمی گفت: در رابطه با جنگ و صلح، سه گزینه مطرح است. یک گزینه می‌گوید فقط جنگ. برخی می‌گویند باید فقط جنگید و به میدان آمد. در قرآن کریم نیز آیات متعددی درباره جهاد و دفاع وجود دارد.

وی افزود: این گزینه در اصل، مورد تأیید قرآن است؛ اما خطاب به طرفداران این دیدگاه باید گفت: پیامبر اکرم(ص) ۸۰ جنگ‌ داشت اما در کنار جنگ، صلح نیز داشتند.

خطیب نماز جمعه تهران با استناد به تفسیر مفسران شیعه و سنی که بر این باورند که منظور از «فتح مبین» در قرآن کریم، صلح حدیبیه است، اظهار داشت: گزینه «فقط جنگ و لاغیر» را نمی‌توان گزینه‌ای کاملاً قرآنی دانست.

آمریکا به دنبال صلح نیست به دنبال تسلیم است

وی گزینه دوم را مربوط به کسانی دانست که می گویند «صلح و لاغیر» و در این باره توضیح داد: این روزها این دیدگاه نیز در سخنان برخی افراد بسیار شنیده می‌شود؛ مدام از صلح سخن می‌گویند و پیام صلح می‌دهند و می‌گویند فقط صلح و لاغیر. حتی گاهی با ادبیاتی سخن می‌گویند که اگر کسی غیر از این را بگوید، گویا در مسیر صهیونیست‌ها قرار گرفته است.

 خاتمی با خطاب قراردادن مدافعان این سناریو و بیان اینکه «آیا از خدا نمی‌ترسید که با چنین ادبیاتی سخن می‌گویید؟» عنوان کرد: اگر دیدگاه شما این است، صریح بگویید گزینه ما صلح است. اما مشکل اینجاست که برای اثبات این دیدگاه، از قرآن و روایات استفاده ابزاری می‌شود؛ همان کسانی که دیگران را از استفاده ابزاری از قرآن و روایات نهی می‌کنند، خودشان در اینجا گرفتار استفاده ابزاری شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: این گروه برای نمونه، به آیه ۱۲۸ سوره نساء استناد می‌کنند اما باید اول آیه و آخر آیه را با هم دید. موضوع این آیه، مسائل خانوادگی و اختلاف میان زن و شوهر است. وقتی میان زن و شوهر اختلاف و بگومگو پیش می‌آید می‌گویند برویم دادگاه کار را تمام کنیم اما، قرآن توصیه به اصلاح و صلح می‌کند.

خطیب نماز جمعه تهران تاکید کرد: ممکن است برخی از مخاطبان، به‌ویژه طلاب، بگویند این عبارت اطلاق دارد؛ اما پاسخ روشن است؛ موضوع آیه، مسائل خانوادگی است، نه مسائل جنگی بنابراین اگر دشمن واقعاً تمایل به صلح و سازش داشت، شما نیز صلح را بپذیرید.

 خاتمی تصریح کرد: والله، آمریکا به دنبال صلح نیست؛ آمریکا به دنبال تسلیم است. صلح با تسلیم تفاوت دارد. تسلیمی که آمریکا آرزوی آن را دارد، انشاءالله به گور خواهد برد.

غرور ترامپ در هم شکسته شد

امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه حمل ترامپ در کامیون حمل غذا، مایه شرمندگی برای این «کپسول غرور» و «کپسول کیش شخصیت» شد، گفت: این جنایتکار، از ترس پرچم‌های سرخ و انتقام مردم، خواب راحت ندارد و نباید هم داشته باشد.

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به در پیش بودن سالروز کودتای 28 مرداد 1332 اظهار داشت: آمریکا با این کودتا، ۲۵ سال سیاه را بر ایران تحمیل کرد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز، در این ۴۷ سال، لحظه‌ای از توطئه علیه ایران اسلامی دست برنداشته است؛ این، راز نفرت همیشگی ملت ایران از آمریکا و راز و زیربنای شعار «مرگ بر آمریکا» است.

 خاتمی بیان کرد: این جنایتکار، زبان فهم و مفاهمه را نمی‌فهمد؛ زبان مذاکره را نمی‌فهمد، بلکه زبان زور را می‌فهمد. بحمدالله، ایران اسلامی این زور و این اقتدار را دارد و با اقتدار ایران اسلامی، شاخ این گاو برای همیشه شکسته خواهد شد.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



 واکنش کمیسیون امنیت ملی به اخراج دیپلمات‌های ایران

واکنش کمیسیون امنیت ملی به اخراج دیپلمات‌های ایران

ابراهیم عزیزی؛ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در توئیتی نوشت: ‏ملت ایران هرگز خیانت‌های همیشگی فرانسه در موضوعاتی مانند خون‌های آلوده...

 رئیس تحریک امت واحده پاکستان به آیت‌الله سید حسن خمینی تسلیت گفت

رئیس تحریک امت واحده پاکستان به آیت‌الله سید حسن خمینی تسلیت گفت

رئیس تحریک امت واحده پاکستان با صدور پیامی درگذشت مادر همسر آیت‌الله سید حسن خمینی را تسلیت گفت و برای آن فقیده سعیده، علوّ درجات، رفعت مقام و رحمت و رضوان الهی مسألت کرد.

 دیدار مهم قالیباف با رئیس‌جمهور عراق + ویدئو | استقبال گرم آمیدی را ببینید

دیدار مهم قالیباف با رئیس‌جمهور عراق + ویدئو | استقبال گرم آمیدی را ببینید

رئیس مجلس کشورمان در جریان سفر به بغداد با نزار عیسی آمیدی، رئیس‌جمهور عراق، دیدار و گفت‌وگو کرد.

 آقای رئیس جمهور این هنر معامله نیست، تلاش برای پنهان شکست است - دیپلماسی ایرانی

آقای رئیس جمهور این هنر معامله نیست، تلاش برای پنهان شکست است - دیپلماسی ایرانی

الیوت آبرامز در یادداشتی می‌نویسد: در کنار مذاکرات احتمالی بر سر اوکراین، مذاکره با ایران جدی‌ترین آزمون سیاست خارجی دولت ترامپ است. در نهایت، پرداختن...

 رئیس پارلمان عراق خواستار امتیاز ویژه در صادرات نفت از تنگه هرمز شد

رئیس پارلمان عراق خواستار امتیاز ویژه در صادرات نفت از تنگه هرمز شد

«هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق در دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در بغداد، خواستار اعطای ویژگی خاص به کشورش در زمینه صدور نفت از طریق تنگه هرمز شد.

 رئیس‌جمهور در دوران جنگ شخصا کشور را مدیریت کرد

رئیس‌جمهور در دوران جنگ شخصا کشور را مدیریت کرد

سید محمد اتابک، وزیر صمت در‌ گفت‌وگویی که به همت معاونت ارتباطات دفتر رئیس جمهور انجام شده به ناگفته‌های زمان جنگ پرداخته و همچنین عملکرد دو ساله وزارت صنعت، معدن، تجارت را تبیین کرده است.

 عزیزی، نماینده مجلس: خیانت‌های فرانسه در خون‌های آلوده، اینستکس و اسنپ‌بک را فراموش نمی‌کنیم

عزیزی، نماینده مجلس: خیانت‌های فرانسه در خون‌های آلوده، اینستکس و اسنپ‌بک را فراموش نمی‌کنیم

ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پیامی نوشت: ملت ایران هرگز خیانت‌های همیشگی فرانسه در موضوعاتی مانند خون‌های آلوده، اینستکس و اسن...

 قالیباف: اگر آماده جنگ نباشیم مذاکره هم ثمره‌ای ندارد!

قالیباف: اگر آماده جنگ نباشیم مذاکره هم ثمره‌ای ندارد!

محمدباقر قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق، ضمن تأکید بر ضرورت شتاب‌دهی به پیوندهای اقتصادی و ریلی میان دو کشور، حضور نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را کانون ناامنی منطقه دانست.