
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از چندثانیه، مسعود پزشکیان رئیسجمهور در گفتوگو با مردم گفت: پس از پیام رهبر انقلاب درباره مذاکرات، برخی از افرادی که دنبال تفرقه و اهداف جریانات سیاسی خودشان بودند، از این موضوع سوءاستفاده کردند.
وی افزود: رهبری فرموده بودند که اگر سهچهارم اعضای شعام موافق باشند، من هم موافقم. در رأیگیری به جای سهچهارم، ۱۲ سیزدهم اعضا موافق بودند و به همین دلیل رهبر انقلاب هم موافقت کردند.
همچنین بخوانید پیام مهم پزشکیان به مردم: تصمیم آتشبس با اتفاقنظر ارکان نظام و تحت هدایت و تایید رهبری عالیقدر اتخاذ شد | ما با هیچ ملتی سر جنگ نداریم، پاسخ ما به تجاوز، دفاع بود | ایران با انسجام ملی از بحران عبور خواهد کرد پزشکیان: رهبر انقلاب در مورد تفاهم، نظر کارشناسی را پذیرفتند/ امکان ارتباط با ایشان سخت است +فیلم پزشکیان: رهبری درباره تفاهمنامه بر اساس نظر کارشناسی تصمیم گرفتند/ تنها کسانی که در خیابان بودند ایران را نگه نداشتند همه سهیم هستند ماجرای ادعاها درباره ۲۸ بار استعفای مسعود پزشکیان چه بود؟



