قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

قیمت دلار، طلا و سکه امروز پنجشنبه؛ دلار ۴۵۰ تومان ریخت، طلای ۱۸ عیار بالا رفت و سکه امامی در مسیر صعود ماند

اقتصادنیوز: بازار طلا، سکه و ارز در آخرین روز معاملاتی هفته با واگرایی محسوسی به کار خود پایان داد؛ دلار تحت تأثیر کاهش تنش‌های سیاسی و انتشار سیگنال‌های مثبت از مذاکرات به کانال ۱۸۷ هزار تومان عقب نشست، اما رشد کم‌سابقه طلای جهانی تا آستانه ۴۳۰۰ دلار، مانع از افت قیمت‌ها در بازار طلا و سکه شد و این دو بازار را در محدوده مثبت نگه داشت.
 قیمت دلار، طلا و سکه امروز پنجشنبه؛ دلار ۴۵۰ تومان ریخت، طلای ۱۸ عیار بالا رفت و سکه امامی در مسیر صعود ماند

به گزارش اقتصادنیوز، بازار طلا، سکه و ارز  در آخرین روز معاملاتی هفته با دو مسیر متفاوت معاملات خود را آغاز کرد؛ به‌طوری که نرخ‌ها در بازار ارز تحت فشار فروش و کاهش قیمت قرار گرفت، اما بازار طلا و سکه همسو با رشد بهای طلای جهانی، معاملات را با افزایش قیمت آغاز کرد. کاهش تنش‌های سیاسی، افزایش امیدواری‌ها نسبت به دستیابی به توافق برای بازگشایی تنگه هرمز و همچنین انتشار اخبار مثبت از روند مذاکرات، فضای انتظاری بازار ارز را تغییر داد و از روز گذشته زمینه افت نرخ‌ها را فراهم کرد.

در مقابل، بازار طلا و سکه از روند نزولی بازار ارز تبعیت نکرد. جهش قابل توجه قیمت اونس جهانی طلا و ثبت سطوح تاریخی جدید، عامل اصلی حمایت از قیمت‌ها در بازار داخلی بود و باعث شد طلا و سکه باوجود عقب‌نشینی نرخ دلار، در محدوده مثبت باقی بمانند و افزایش محدودی را در معاملات تجربه کنند.

به این ترتیب، در پایان هفته واگرایی میان بازار ارز و بازار طلا و سکه بیش از گذشته نمایان شد و هر یک تحت تأثیر متغیرهای متفاوتی به مسیر خود ادامه دادند. دلار از سقف هفته فاصله گرفت؛ بازگشت اسکناس آمریکایی به کانال ۱۸۷ هزار تومان

بازار ارز از روز گذشته با تغییر فضای معاملاتی و افزایش امیدواری‌ها نسبت به کاهش تنش‌ها، مسیر نزولی در پیش گرفت و پس از چند روز نوسان در سطوح بالاتر، بار دیگر به کریدور ۱۸۰ هزار تومانی بازگشت. این در حالی است که دلار روز سه‌شنبه، پس از تعطیلی اربعین حسینی، معاملات خود را در کانال ۱۹۲ هزار تومان به پایان رسانده بود.

قیمت دلار روز گذشته با کاهش ۴ هزار و ۱۲۰ تومانی در نرخ ۱۸۸ هزار و ۲۷۰ تومان بسته شد و امروز نیز با افت یک کاناله در کانال ۱۸۷ هزار تومان وارد معاملات شد. این اسکناس در ادامه معاملات در همین محدوده نوسان کرد و در نهایت در نرخ ۱۸۷ هزار و ۸۲۰ تومان بسته شد؛ رقمی که نسبت به نرخ بسته شدن روز گذشته کاهش ۴۵۰ تومانی را نشان می‌دهد. نوسان محدود ارزها؛ یورو و درهم در مسیر متفاوت

قیمت دلار آزاد معاملات امروز را با گپ منفی ۹۶۰ تومانی در نرخ ۱۸۷ هزار و ۳۱۰ تومان بازگشایی کرد و در ادامه با افزایش تا نرخ ۱۸۷ هزار و ۸۲۰ تومان پیش رفت و معاملات روز را در همین سطح به پایان رساند.

قیمت یورو آزاد نیز معاملات خود …





 هزینه ساخت چه می‌شود؟

هزینه ساخت چه می‌شود؟

دنیای اقتصاد؛ بازار ساخت‌وساز در مردادماه بعد از ماه‌ها التهاب، بالاخره آرام گرفت؛ رشد ماهانه قیمت مصالح ساختمانی تقریبا صفر شد و قیمت برخی نهاده‌های پرمصرف مثل آهن‌آلات و سیمان هم نسبت به میانه بهار ۵ تا ۱۰ درصد کاهش پیدا کرد.

 چین ساخت جزیره مصنوعی برای بزرگترین پایگاه نظامی خود را به پایان رساند

چین ساخت جزیره مصنوعی برای بزرگترین پایگاه نظامی خود را به پایان رساند

خبرگزاری رویترز امروز با استناد به تصاویر ماهواره ای نوشت که چین فاز نخست ساخت و ساز در صخره مرجانی آنتلوپ در مجمع‌الجزایر پاراسل را تکمیل کرده است.

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس توضیحاتی درباره طرح جدید سهمیه‌بندی بنزین ارائه کرد.

 گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون - دقیقه 20

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 کالابرگ مرداد حذف شد یا به شهریور افتاد؟

کالابرگ مرداد حذف شد یا به شهریور افتاد؟

کالابرگ مردادماه این‌بار با یک تفاوت مهم به دست خانوارها رسید؛ پرداخت مرحله‌ای شد و بخشی از مشمولان باید تا پنجم شهریور منتظر بمانند. همین تغییر کافی بود تا...