قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

فیفا از اجرای پروژه جنجالی خود عقب نشینی کرد

اقتصادنیوز: اینفانتینو تصمیمش مبنی بر عدم اجرا کردن پروژه «FIFA Forward Enterprise» را اعلام کرد.
 فیفا از اجرای پروژه جنجالی خود عقب نشینی کرد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، با اعلام جیانی اینفانتینو رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال فیفا، پروژه FIFA Forward Enterprise (FFE) اجرایی نخواهد شد. بر اساس این طرح که جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، از آن با عنوان «آزادسازی ظرفیت‌ها و فرصت‌های تجاری فیفا» یاد کرده بود، قرار بود فیفا برای تأمین سرمایه مورد نیاز شرکت تازه‌تأسیس FIFA Forward Enterprise (FFE) سرمایه‌گذاران خارجی جذب کند. این شرکت نیز قرار بود مدیریت فعالیت‌های تجاری فیفا و برگزاری رویدادهای بزرگ این نهاد، از جمله دوره‌های آینده جام جهانی مردان و زنان، را بر عهده بگیرد. خبر مرتبط طرح جنجالی اینفانتینو/ واگذاری بخشی از مالکیت جام جهانی به سرمایه‌گذاران خصوصی کلید می خورد؟

اقتصادنیوز: اینفانتیونو در حال بررسی فروش ۲۰ تا ۳۰ درصد از سهام یک شرکت جدید است که برخی مدیران و چهره‌های فوتبال با این طرح مخالف‌اند و نگران هستند که ورود سرمایه‌گذاران باعث شود برای درآمد بیشتر، جام جهانی بزرگ‌تر شود یا تعداد برگزاری مسابقات افزایش پیدا کند.

در بیانیه جدید اینفانتینو آمده است: «پروژه FIFA Forward Enterprise با هدف ایجاد بستری برای تقویت هرچه بیشتر فدراسیون‌های عضو فیفا و توسعه فوتبال در سراسر جهان طراحی شده بود؛ به‌ویژه در کشورهایی که بیش از همه به حمایت نیاز دارند. از همان ابتدا نیز تأکید کرده بودیم که اجرای این طرح تنها در صورتی انجام خواهد شد که اکثریت فدراسیون‌های عضو فیفا از آن حمایت کنند و همچنین پس از طی فرآیند مشورت با فدراسیون‌ها، شورای فیفا، کنفدراسیون‌ها و سایر ذی‌نفعان.

پس از بررسی دقیق همه دیدگاه‌ها، روشن شد که این پروژه اختلاف‌نظرهایی ایجاد کرده است که صرف‌نظر از میزان حمایت از آن، دیگر با هدف اصلی که برای آن تعریف شده بود، همخوانی ندارد.

هدف ما همیشه اتحاد و پیشرفت فوتبال بوده و همچنان نیز همین خواهد بود.

بر همین اساس، این پیشنهاد دیگر دنبال نخواهد شد و به مرحله اجرا نخواهد رسید.

در ادامه، قصد دارم طی روزها و هفته‌های آینده همه طرف‌های ذی‌ربط را بار دیگر گرد هم بیاورم تا در فضایی مبتنی بر منافع مشترک فوتبال، برای ادامه رشد و توسعه این ورزش در سراسر جهان، به‌ویژه در کشورهایی که بیشترین نیاز را به حمایت دارند، همکاری کنیم.»

همچنین بخوانید تصمیم جنجالی فیفا در جام جهانی | بالوگون پس از تماس ترامپ با اینفانتینو به جام برگشت ترامپ برنده جایزه صلح شد + عکس سفر رییس فیفا به ایران برای حضور زنان در استادیوم ها اطمینان ایران به رئیس فیفا درباره حضور زنان در ورزشگاه‌ها



 دیدار رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ با مدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال

دیدار رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ با مدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال

برنا - گروه ورزشی: رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ بامدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال دیدار کردند.

 تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان

تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر امروز چهارشنبه با فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان به صورت تلفنی گفت وگو کرد.

 پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست/ دنیا از پایداری ملت ایران و نیروهای مسلح حیرت کرد/ اگر چنین حمله‌ای به دیگر کشورها صورت می گرفت، به فروپاشی می‌انجامید/ از همراهی مردم در سختی‌ها قدردانی می‌کنم/ مردم عملکرد مسئولان را می سنجند

پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست/ دنیا از پایداری ملت ایران و نیروهای مسلح حیرت کرد/ اگر چنین حمله‌ای به دیگر کشورها صورت می گرفت، به فروپاشی می‌انجامید/ از همراهی مردم در سختی‌ها قدردانی می‌کنم/ مردم …

پزشکیان مذاکره را به معنای تسلیم ندانست و با اشاره به تجربه جهانی، گفت: کشورهایی مانند چین با رقابت اقتصادی خود را اثبات می کنند. حفظ میهن، خدمت رسانی و احساس تعلق ملی در برابر بیگانگان ضرورت دارد. باید از همراهی مردم در سختی ها قدردانی کنم.

 پرسپولیس نفس استقلال خوزستان را گرفت؛ تیم تارتار صدرنشین بی رحم!

پرسپولیس نفس استقلال خوزستان را گرفت؛ تیم تارتار صدرنشین بی رحم!

برنا - گروه ورزشی: در ادامه بازی های هفته دوم لیگ برتر پرسپولیس در دیداری خانگی به مصاف استقلال خوزستان رفت که این دیدار با برتری سرخ پوشان پایتخت همراه شد.

 عکس ها / نگاهی به دکوراسیون رستوران لاکچری امیر قلعه‌نویی / میهمانان مشهور از امیر جعفری و محسن مسلمان تا عباس قادری و محمدرضا حیاتی

عکس ها / نگاهی به دکوراسیون رستوران لاکچری امیر قلعه‌نویی / میهمانان مشهور از امیر جعفری و محسن مسلمان تا عباس قادری و محمدرضا حیاتی

تصاویری از حضور چهره های سرشناس ورزش، سینما، موسیقی و رسانه در رستوران امیر قلعه نویی منتشر شده که در آن امیر جعفری، محسن مسلمان، عباس قادری و محمدرضا حیاتی در کنار یکدیگر دیده می شوند و این دورهمی مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است.

 علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!

علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!

علی علیپور در روزی که کل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان خوب بودند، ستاره مسابقه بود.

 اگر بیشتر از این ساعت می‌خوابید، شما در معرض ابتلا به آلزایمر هستید

اگر بیشتر از این ساعت می‌خوابید، شما در معرض ابتلا به آلزایمر هستید

زیاد خوابیدن همیشه نشانه سلامت نیست؛ پژوهشی جدید ارتباط خواب طولانی با یکی از نشانگرهای آلزایمر را نشان داده است.

 رئیس‌جمهور: مذاکره به معنای تسلیم نیست

رئیس‌جمهور: مذاکره به معنای تسلیم نیست

رئیس‌جمهور، مذاکره را به معنای تسلیم ندانست و با اشاره به تجربه جهانی گفت: کشورهایی مانند چین با رقابت اقتصادی خود را اثبات می کنند.