قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۶/۰۹

واژگونی اتوبوس به همراه ۴۳ مسافر در این محور/ جزئیات اعلام شد

اقتصادنیوز: جانشین پلیس راه فراجا، از واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور نیشابور ـ سبزوار خبر داد.
 واژگونی اتوبوس به همراه ۴۳ مسافر در این محور/ جزئیات اعلام شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه فراجا، در تشریح جزئیات حادثه واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور نیشابور ـ سبزوار اظهار کرد: ساعت ۱۱:۲۰ روز دوشنبه ۹ شهریورماه ۱۴۰۵، یک دستگاه اتوبوس ولوو در کیلومتر ۵۰ محور نیشابور ـ سبزوار دچار واژگونی شد.

وی افزود: این اتوبوس متعلق به تعاونی «کیان سفر» بود و در مسیر استان مرکزی به سمت خراسان رضوی و مقصد مشهد در حال حرکت بود. در زمان وقوع حادثه، ۴۵ نفر شامل ۴۳ مسافر، راننده و کمک‌راننده در اتوبوس حضور داشتند.

سرهنگ محبی ادامه داد: پس از وقوع حادثه، عوامل امدادی و اورژانس در محل حاضر شدند و اقدامات لازم برای ارزیابی و انتقال سرنشینان انجام شد. از مجموع ۴۳ مسافر، تمامی افراد برای بررسی و دریافت خدمات درمانی به مراکز درمانی منتقل شدند که پس از انجام اقدامات پزشکی، ۳ نفر بستری و سایر افراد ترخیص شدند.

وی خاطرنشان کرد: راننده و کمک‌راننده اتوبوس نیز در محل حادثه تحت مداوا و مراقبت‌های پزشکی قرار گرفتند و نیازی به انتقال آنها به مراکز درمانی گزارش نشده است. …




 اخبار جدید

 ۴۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در بوشهر کشف شد
۴ ساعت قبل / سایت فرکانس

۴۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در بوشهر کشف شد

به گزارش فرکانس، سردار حیدر سوسنی عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار کرد: با تلاش ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان، اقدامات اطلاعاتی، یک محموله بزرگ سوخت قاچاق شناسایی شد. این محموله شامل ۴۰۰ هزار لیتر گازوئیل بود که در قالب ۱۵ دستگاه تانکر سوخت‌رسان، با هدف انتقال از استان‌های غربی کشور [ ]

 وزیر نفت: ذخیره‌سازی حداکثری سوخت مایع برای عبور آرام از زمستان در حال انجام است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

وزیر نفت: ذخیره‌سازی حداکثری سوخت مایع برای عبور آرام از زمستان در حال انجام است

تهران - ایرنا - وزیر نفت درباره وضعیت سوخت زمستانی، از بازیابی بخشی از افت تولید گاز و تمهیدات ویژه برای تأمین سوخت مایع نیروگاه‌ها و صنایع خبر داد.

 ابهام در ارزش‌گذاری یک جابه‌جایی ۱۲۰ همتی
۲ ساعت قبل / سایت صدای بورس

ابهام در ارزش‌گذاری یک جابه‌جایی ۱۲۰ همتی

تغییر ترکیب هیات‌مدیره صنایع پتروشیمی خلیج فارس در مجمع اخیر این شرکت، در کنار ادعای مطرح‌شده درباره یک توافق سهامی میان مجموعه‌های مرتبط با صندوق بازنشستگی صنعت نفت و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح، پرسش‌هایی را درباره ارزش‌گذاری دارایی‌های جابه‌جاشده به وجود آورده است.

 شکاف قیمت خودرو بین کارخانه و بازار از ۸۰۰ همت عبور کرده است
۵ ساعت قبل / سایت دنیای خودرو

شکاف قیمت خودرو بین کارخانه و بازار از ۸۰۰ همت عبور کرده است

نایب‌رئیس انجمن تخصصی صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور با اشاره به آخرین وضعیت مالی خودروسازان بزرگ کشور اظهار کرد: «ارقامی که ارائه می‌شود بر مبنای صورت‌های مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۴ است و گزارشی که در مردادماه امسال تهیه شده، آخرین وضعیت مالی دو خودروساز بزرگ را بررسی کرده است.»

 بازدهی ۶ ماهه اسکناس آمریکایی/ خریداران دلار چه میزان سود بردند؟
۵ ساعت قبل / سایت صدای بورس

بازدهی ۶ ماهه اسکناس آمریکایی/ خریداران دلار چه میزان سود بردند؟

ارز دلار در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ با جهش سنگین ۴۶.۵ درصدی به کانال ۲۳۲ هزار تومان رسید؛ رشدی که مستقیماً تحت تأثیر تشدید درگیری‌های نظامی و اعمال محاصره دریایی از سوی آمریکا رقم خورد.

 چوب حراج تابا بر ۴۲ درصد از سهام شرکت فرعی خود
۵ ساعت قبل / سایت صدای بورس

چوب حراج تابا بر ۴۲ درصد از سهام شرکت فرعی خود

شرکت تابان نیرو سپاهان از برگزاری تجدید مزایده عمومی جهت واگذاری ۴۲ درصد از سهام شرکت گسترش مواد مغناطیسی تابان خبر داد.

سه شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - 22 September 2026