
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از روزنامه اطلاعات، اکنون موضوع کمبود و گرانی سوخت در میان آمده و مردم سخت نگران و مضطرب شده اند. دولت در محاصره و تحریم با کمبود شدید روبروست و منابع ارزی و ریالی نیز تکافو نمی کند. مردم و جامعه نیز توانایی برخورد با یک شوک تورمی و بلکه انفجار قیمتها را ندارند. پس چاره و تدبیر چیست؟
این بن بست را فعلا میباید با مبارزه سرسختانه و بی رأفت با قاچاقچیان سوخت و کشف و افشای انبارها و انشعابهای نهفته و پنهان، کار را اندکی سامان داد و مشکل بنزین و گازوئیل را در تأخیر آورد. اما در هرصورت تله سوخت پیش روی نظام، دولت و ملت است و بهترین چاره آن است که هیئتی از خردمندان و تدبیرگران و افراد مجرب و مدیران پاکدست و میهن دوست در عرصه نفت و سوخت و اقتصاد و بازرگانی بنشینند و طرحی عقلایی با در نظر گرفتن تمام جوانب ارائه دهند. البته بسیار پیچ خطرناکی است ولی چاره نداریم و باید از آن عبور کنیم.
همچنین بخوانید انتقاد ضرغامی از افزایش قیمت ها/ در یک زمان و یک منطقه، قیمتها تا ۲ برابر با هم تفاوت دارد هشدار جمهوری اسلامی درباره هرگونه جراحی اقتصادی بدون توجه به بحرانهای اجتماعی | جرقهای در فضای انباشته از نارضایتی است | اینترنت بخشی از زیرساخت معیشت مردم است قیمت بنزین تغییر می کند؟/ تصمیم مهم بنزینی دولت اعلام شد حال و هوای پمپ بنزینها بعد از ورود بنزین 5 هزار تومانی به جایگاهها | در شهر خبری بود؟

![[کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمیرود](/news/u/2026-08-21/ettelaat-h1p9r.jpg)




