قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۶/۰۴

پیش از آغاز جنگ علیه ایران در ذهن ترامپ چه می‌گذشت؟

اقتصادنیوز: گزارش تازه وال‌استریت ژورنال از پشت‌پرده تصمیم دونالد ترامپ برای آغاز جنگ علیه ایران، از تردید رئیس‌جمهور آمریکا و هشدارهای جامعه اطلاعاتی این کشور درباره پیامدهای حمله حکایت دارد؛ هشدارهایی که بستن تنگه هرمز و گسترش درگیری در منطقه را از جمله تبعات احتمالی آن عنوان می‌کردند.
 پیش از آغاز جنگ علیه ایران در ذهن ترامپ چه می‌گذشت؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از انتخاب، وال استریت ژورنال نوشت: چند روز پیش از آنکه ترامپ جنگ با ایران را آغاز کند، او تولسی گابارد، رئیس وقت اداره اطلاعات ملی آمریکا را به دفتر بیضی‌شکل کاخ سفید احضار کرد. او از گابارد پرسید که آیا آمریکا باید وارد جنگ شود یا نه.

در ادامه این مطلب آمده: جامعه اطلاعاتی آمریکا ارزیابی کرده بود که با ترور [مقامات ارشد ایران]، حکومت ایران تنگه هرمز را خواهد بست و ایران به اهدافی در سراسر خاورمیانه حمله خواهد کرد.

جی‌دی ونس رویکرد محتاطانه‌تری را مطرح کرد: ترکیبی از فشار تحریمی و دیپلماسی. اگر ایران تسلیم نمی‌شد، در آن صورت حمله نظامی از مشروعیت برخوردار می‌شد.

اما ترامپ تحت تأثیر جلسات توجیهی پنتاگون درباره گزینه‌های نظامی «قاطعانه» قرار گرفت. …




سه شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - 22 September 2026