قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۶ ساعت قبل

بقایی: دعوتنامه رسمی پیمان مکه را دریافت نکرده‌ایم/ این حق ایران است که منشا و مبدا عمل تجاوز را هدف قرار دهد/ ادعای باز بودن تنگه هرمز جنگ روانی و رسانه‌ای است

اقتصادنیوز: بقائی درباره ادعاهای وزیر خزانه داری آمریکا علیه ایران گفت: به تاریخچه پنج دهه اخیر علیه ایران نگاه کنید، عناوین خیلی نباید ما را فریب دهد. ایران تصمیم گرفته از حقوق خودش کوتاه نیاید. آنان در همه عرصه‌ها شکست خورده‌اند و ملت ایران نیز نشان می‌دهد مصمم و ثابت قدم است.
 بقایی: دعوتنامه رسمی پیمان مکه را دریافت نکرده‌ایم/ این حق ایران است که منشا و مبدا عمل تجاوز را هدف قرار دهد/ ادعای باز بودن تنگه هرمز جنگ روانی و رسانه‌ای است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز دوشنبه 2 شهریورماه در نشست خبری هفتگی خود پاسخگوی سئوالات خبرنگاران شد.

سخنگو ابتدا با گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان درباره سالروز سوم شهریور گفت: هیچ چیزی جز قدرت و اقتدار ملی نمی‌تواند مانع دست اندازی بیگانه شود و این درسی است که ایران از آن در پنج دهه به خوبی برای تقویت اقتدار ملی و امنیت استفاده کرد. وزارت خارجه دیپلماسی را در شرایط جنگ پیش برد

بقائی در ابتدا درباره اصلاح امور اداری در وزارت امور خارجه گفت: وزارت خارجه در 17 بند، مجموعه تدابیری را برای اصلاح نظام اداری و بهبود عملکردها اتخاذ کرد. نتایج این را در ارائه خدمات در زمان اربعین حسینی شاهد بودیم که اتفاقات خوبی رخ داد. ما در این یک سال با شرایط ویژه ناشی از جنگ مواجه بودیم و وزارت خارجه دیپلماسی را در شرایط جنگ پیش برد. این حق ایران است که منشا و مبدا عمل تجاوز را هدف قرار دهد

وی درباره پاسخ ایران به هر اقدام تجاوزکارانه از سوی آمریکا و تحرکات در کشورهای اروپایی گفت: درباره بلغارستان ما مواضع‌مان را بیان کردیم. از ابتدا همانطور که بسیاری از مردم بلغارستان اعلام کرده بودند، این اقدام خلاف قوانین بین‌المللی و حمایت از تجاوز آمریکا علیه ایران است. اعلام کردیم چنین مشارکتی به معنی عمل تجاوزکارانه است.

دلیلی ندارد کشوری از طرف ما نگرانی داشته باشد مگر اینکه پایگاهایشان را در اختیار طرف متجاوز قرار داده باشد. این حق ایران است که منشا و مبدا عمل تجاوز را هدف قرار دهد. در دفاع از کیان ایران هیچ مسامحه‌ای نمی‌کنیم. اجازه نمی‌دهیم پایان جنگ بر اساس شروط طرف متجاوز باشد

سخنگوی وزارت خارجه درباره اظهارات رئیس جمهور کشورمان در خصوص پایان جنگ گفت: مقامات رسمی ایران خیلی صریح درباره جدیت در دفاع از حریم ایران صحبت کردند، ما هیچ مماشاتی در رابطه با متجاوزان نمی‌کنیم.

ایران آغاز کننده جنگ نبوده بلکه از حق و تمامیت سرزمینی خودش دفاع کرده است. ما حتما شروع کننده جنگ نبودیم اما اجازه نمی‌دهیم پایان جنگ بر اساس شروط طرف متجاوز باشد. آقای رئیس جمهور بارها بر تسلیم ناپذیری ایرانیان تاکید کرده‌اند و مواضع‌شان صریح بوده است.

همه …



 پربازدیدترین سایت های جهان در ۲۰۲۶
۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پربازدیدترین سایت های جهان در ۲۰۲۶

سایت گوگل با ۹۴/۸ میلیارد بازدید در سال ۲۰۲۶ همچنان در صدر پربازدیدترین سایت‌های جهان قرار دارد.

 قیمت دلار، طلا و سکه امروز دوشنبه ۳ شهریور؛ رکوردشکنی دلار ۲۰۳ هزار تومانی و سکه ۲۲۳ میلیون تومانی
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، طلا و سکه امروز دوشنبه ۳ شهریور؛ رکوردشکنی دلار ۲۰۳ هزار تومانی و سکه ۲۲۳ میلیون تومانی

اقتصادنیوز: بازار طلا، سکه و ارز امروز دوشنبه با تداوم موج صعودی، شاهد ثبت سقف‌های تاریخی جدید بود؛ دلار با عبور از ۲۰۳ هزار تومان، طلای ۱۸ عیار با رسیدن به ۲۲ میلیون و ۴۶۱ هزار تومان و سکه امامی با لمس ۲۲۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رکورد زدند. در این میان، طلا نیز به جمع رکوردزن‌های بازار پیوست و همزمانی جهش دلار و طلای جهانی، فشار صعودی بر بازار را تشدید کرد.

 بورس همچنان سبز؛ آپشن‌ها داغ‌تر از همیشه
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

بورس همچنان سبز؛ آپشن‌ها داغ‌تر از همیشه

معاملات امروز بازار سرمایه در حالی به پایان رسید که سهامداران شاهد افزایش عرضه‌ها در نیمه دوم بودند. اگرچه شاخص کل ۰.۴۹درصد و شاخص هموزن ۰.۵۷درصد افزایش یافتند، اما جریان نقدینگی با خروج پول حقیقی‌ها همراه شد.

 تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا؛ فشار تازه بر اقتصاد و دلار کانادا
۴۳ دقیقه قبل / سایت اکوایران

تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا؛ فشار تازه بر اقتصاد و دلار کانادا

اجرایی شدن تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا بر بخشی از کالاهای کانادایی، ریسک کاهش صادرات، افت رشد اقتصادی و افزایش بیکاری در کانادا را بالا برده است. همزمان، تضعیف دلار کانادا نشان می‌دهد بازارها بخشی از این شوک را از مسیر نرخ ارز جذب کرده‌اند؛ مسیری که می‌تواند آثار تعرفه‌ها بر اقتصاد را تعدیل کند، اما در مقابل فشارهای تورمی را افزایش دهد.

 اعتماد مردم، نقطه مشترک بانکداری و پزشکی است
۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

اعتماد مردم، نقطه مشترک بانکداری و پزشکی است

محسن سیفی مدیرعامل بانک ملی ایران در جمع پزشکان و کادر درمان بیمارستان بانک ملی ایران، با اشاره به مسئولیت مشترک بانکداران و پزشکان در صیانت از اعتماد عمومی، اخلاق حرفه‌ای را یکی از پایه‌های ماندگاری این سرمایه اجتماعی دانست.

 دلار در کانال ۲۰۲ هزار؛ سکه ۲۲۲ میلیون تومان شد!
۱۴ دقیقه قبل / سايت نبض بورس

دلار در کانال ۲۰۲ هزار؛ سکه ۲۲۲ میلیون تومان شد!

دلار آزاد امروز با رشد ۱.۳ درصدی به ۲۰۲ هزار و ۵۰۰ تومان رسید و طلای ۱۸ عیار نیز با افزایش ۲.۴۴ درصدی در سطح ۲۲ میلیون و ۲۷۷ هزار و ۳۰۰ تومان قرار گرفت. سکه...



سنجش و کنکور در خدمت مؤسسات پولی-آموزشی/ حرکت آهسته و پیوسته علیه مدرسه
سایت تابناک

سنجش و کنکور در خدمت مؤسسات پولی-آموزشی/ حرکت آهسته و پیوسته علیه مدرسه

آیا افزایش مصنوعی پیچیدگی سوالات کنکور، پاسخی به نیاز‌های واقعی سنجش است یا بازتابی از ناهماهنگی میان سیاست‌گذاری آموزشی و زیست‌جهان دانش‌آموزان؟
آمریکایی‌ها بیشتر از ما به پایان این شرایط نیاز دارند/ وزیر خزانه‌انه‌داری رجزخوانی می‌کند؛ دیگر چه کاری مانده که انجام نداده‌اید؟
سایت تابناک

آمریکایی‌ها بیشتر از ما به پایان این شرایط نیاز دارند/ وزیر خزانه‌انه‌داری رجزخوانی می‌کند؛ دیگر چه کاری مانده که انجام نداده‌اید؟

همتی رئیس کل بانک مرکزی افزایش قیمت دلار در بازار آزاد را متأثر از فضای روانی و تبلیغاتی دانست و گفت: اقتصاد ایران از شرایط سخت عبور خواهد کرد؛ بر این باورم...
سایت رکنا

عکس / سفر در زمان «لیلا فروهر» در 10 سالگی و در نمایی از فیلم سلطان قلب ها؛ سال 47

ایران آمادگی کامل برای مهار فشارها دارد؟
سایت ایران اکونمیست

ایران آمادگی کامل برای مهار فشارها دارد؟

با فشار اقتصادی چند برابری، خوش‌خیالی مسئولان و جیب خالی مردم، یا با این به اصطلاح بزرگ‌ترین تهاجم مالی تاریخ چه کار کنیم...
سایت ایران آنلاین

از چنگیز وثوقی چه خبر؟

سایت تابناک

فروپاشی روانی عجیب پدر پس از نجات فرزند خردسال