قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

کپلر: تنگه هرمز 2 روز گذشته فقط میزبان ۵ کشتی بود/ الجزیره علت خلوت شدن تنگه را اعلام کرد

اقتصادنیوز: الجزیره امروز دوشنبه در گزارشی عامل اصلی خلوت شدن تنگه هرمز را حملات آخر هفته به سه نفتکش اماراتی، همراه با بن‌بست مذاکرات آمریکا و ایران خواند و آورد، این دو رویداد هم‌زمان، نگرانی از اختلال در مسیر حیاتی انرژی جهان را تشدید کرده است.
 کپلر: تنگه هرمز 2 روز گذشته فقط میزبان ۵ کشتی بود/ الجزیره علت خلوت شدن تنگه را اعلام کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، داده‌های امروز دوشنبه شرکت داده‌های دریایی کپلر حاکی است در روز شنبه تنها ۵ فروند کشتی حمل کالا از این تنگه عبور کرده و در روز یکشنبه هیچ ترددی ثبت نشده است. خبر مرتبط بحران بزرگ آمریکا در جنگ با ایران به روایت وال استریت ژورنال

اقتصادنیوز: وال استریت ژورنال عنوان کرد که بحران کاهش آمادگی نیروی دریایی پیش از دوره ریاست جمهوری ترامپ، رئیس جمهور آمریکا آغاز شده بود. با این حال تصمیم برای ورود به جنگ ابعاد این مشکلات را در برابر افکار عمومی آشکار کرد و آمریکا را با چالشی بلندمدت برای بازسازی ناوگان دریایی و تجدید ذخایر تسلیحاتی خود مواجه ساخته است.

این در حالی است که در اوایل هفته قبل، ۳۱ فروند کشتی از این آبراه استراتژیک عبور کرده بودند.

تردد تقریبا کامل کشتیرانی در تنگه هرمز در حالی ثبت شده که وزیر انرژی آمریکا سه‌شنبه گذشته مدعی شد جریان نفت از خلیج فارس به سطح عادی بازگشته است؛ پیش از آغاز جنگ به طور متوسط روزانه بیش از ۱۳۰ فروند کشتی از تنگه هرمز عبور می‌کرد.

بر اساس این گزارش، از روز شنبه کشتی‌های ورودی به تنگه شامل یک نفتکش بسیار بزرگ خالی (VLCC) با سیستم شناسایی خاموش و یک کشتی بزرگ حمل گاز با پرچم هند بوده که از مسیر ایران عبور کرده است.

الجزیره امروز دوشنبه در گزارشی عامل اصلی خلوت شدن تنگه هرمز را حملات آخر هفته به سه نفتکش اماراتی، همراه با بن‌بست مذاکرات آمریکا و ایران خواند و آورد، این دو رویداد هم‌زمان، نگرانی از اختلال در مسیر حیاتی انرژی جهان را تشدید کرده است.

همچنین بخوانید کپلر: جمعه تنها دو کشتی از تنگه هرمز عبور کرد ادعای رویترز درباره عبور 4 کشتی از تنگه هرمز بلومبرگ: ۸ کشتی پیش از عبور از تنگه هرمز، هم‌زمان با تشدید اقدامات ایران در زمینه هدایت کشتیرانی، مسیر خود را تغییر دادند ادعای سی‌ان‌ان: حدود ۱۶۰۰ کشتی در نزدیکی تنگه هرمز گیر افتاده‌اند



۲۶ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

خبر فوری جنگ | اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در تنگه هرمز | شمارش معکوس جنگ آغاز شد؟

به گزارش اینتیتر به نقل از مهر، یک فروند هواپیمای هشدار زودهنگام متعلق به نیروی هوایی آمریکا از نوع «بوئینگ E-۳ B سنتری» در نزدیکی تنگه هرمز، کد اضطراری ۷۷۰۰ را فعال کرد.

به گزارش خبرگزاری «ریا نووستی»، این یک سیگنال وضعیت اضطراری است.

هواپیمای مذکور از ارتفاع بیش از ۶۷۰۰ متری به ارتفاع ۵۴۰۰ متری کاهش ارتفاع داد و به سمت غرب، یعنی به عمق شبه‌جزیره عربستان تغییر مسیر داده است.

هم‌زمان، ۳ فروند هواپیمای سوخت رسان آمریکایی «بوئینگ KC-۴۶ A پگاسوس» که از پایگاه هوایی «العدید» در قطر برخاسته بودند، در آن منطقه حضور داشتند.

عمر هواپیمایی که این وضعیت اضطراری را ایجاد کرد، ۴۶ سال است.

علت بروز این وضعیت اضطراری هنوز مشخص نیست.


۵۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند

ایران آنلاین:

  علی فالح الزیدی، نخست وزیر عراق امروز -جمعه- گفت: کشور در حال گذر از یک دوره دشوار است و ما بیش از یک راه حل برای مشکلات اقتصادی داریم.

به گزارش ایسنا به نقل از وبگاه النشره، نخست وزیر عراق اعلام کرد: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند. ما در حال تلاش برای فعال کردن گذرگاه‌های مرزی هستیم.

الزیدی افزود: همه نیروهای سیاسی بر سر ادامه انحصار دولت در استفاده از زور توافق دارند. کار بر روی سازوکارهای تحویل سلاح در حال انجام است.

نخست وزیر عراق اظهار داشت: هیچ قصد یا امکانی برای رویارویی نظامی وجود ندارد و ما به دشمنان اجازه نمی‌دهیم از هیچ فرصتی سوءاستفاده کنند.

نخست وزیر عراق افزود: هیچ عقب‌نشینی از مبارزه با فساد وجود نخواهد داشت و دولت از حمایت نیروهای سیاسی برخوردار است.

انتهای پیام/


۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

الزیدی: بسته شدن تنگه هرمز چالش بزرگی محسوب می‌شود

به گزارش تجارت نیوز، علی الزیدی نخست وزیر عراق تاکید کرد: هیچ قصدی برای رویارویی نظامی با گروه‌های مسلح وجود ندارد و گفتگوهای سازنده‌ ای در خصوص تجمیع سلاح‌ ها تحت کنترل دولت در جریان است.

نخست وزیر عراق در این خصوص ادامه داد: برخی از گروه‌ ها سلاح‌ های خود را تحویل داده، وابستگی‌ های مستقل خود را قطع کرده و به نیروهای حشد الشعبی (بسیج مردمی) پیوسته‌اند؛ در حالی که رایزنی با سایر گروه‌ ها همچنان ادامه دارد. تمام جریان‌ های سیاسی بر سر پیشبرد روند تجمیع سلاح‌ ها اتفاق نظر دارند و کار روی سازوکارهای تحویل آن‌ها در حال انجام است.

علی الزیدی سپس در ادامه افزود: در مبارزه با فساد هیچ‌ عقب‌ نشینی صورت نخواهد گرفت و دولت از حمایت گسترده نیروهای سیاسی برخوردار است. ما با شرایط دشوار منطقه‌ ای روبرو هستیم و بسته شدن تنگه هرمز چالشی بزرگ محسوب می‌ شود. گزینه‌های جایگزین برای صادرات نفت عراق، موقتی و محدود هستند و حجم کنونی صادرات ما حدود ۱۰ درصد سطح معمول است.

وی اضافه کرد: عراق از منطقه‌ درگیر مناقشه به پلی برای تفاهم تبدیل شده است و ما عرصه‌ای برای تسویه‌ حساب‌ ها نخواهیم بود.

گفتنی است که تنگه هرمز پیش از تجاوز آمریکایی- صهیونی به ایران امن بود و تردد از آن به سهولت و به صورت ایمنی انجام می شد.

منبع: خبرگزاری مهر




 عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از ورود شوراهای عالی به امور اجرایی دانشگاه‌ها، تأکید کرد که این نهادها باید بر سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت متمرکز باشند و روند جذب اعضای هیأت علمی نیز با هدف حفظ جایگاه استادان اصلاح شود.

 ببینید|مصدق مردم را از خیابان به خانه فرستاد؛کودتای 28 مرداد پیروز شد! - تسنیم
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|مصدق مردم را از خیابان به خانه فرستاد؛کودتای 28 مرداد پیروز شد! - تسنیم

در روز 28 مرداد، هنگامی که کودتا آغاز شد، خیابان‌ها از هواداران دولت و نیروهای اجتماعی حامی نهضت خالی بود.

 قالیباف: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

قالیباف: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت ایران و عراق نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۱۴ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود

رئیس مجلس شورای اسلامی، امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشورهای اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق
۱۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق

قالیباف در واکنش به نقشه جعلی رئیس مجلس عراق: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم