قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

لحظات اولیه حمله به بیت رهبری به روایت سخنگوی شورای نگهبان/ صدای انفجار و لرزش در ساختمان شورای نگهبان کاملاً احساس شد+ فیلم

اقتصادنیوز: طحان نظیف درباره حمله آمریکا و اسرائیل به بیت رهبری گفت: پس از وقوع حادثه، به همراه سایر همکاران به حیاط شورای نگهبان آمدیم. اگرچه برخی برادران پاسدار و نیروهای حفاظتی پیشنهاد تخلیه ساختمان را مطرح کردند، اما ترجیح دادیم در محل حضور داشته باشیم.
 لحظات اولیه حمله به بیت رهبری به روایت سخنگوی شورای نگهبان/ صدای انفجار و لرزش در ساختمان شورای نگهبان کاملاً احساس شد+ فیلم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان درباره حمله به بیت رهبری در ۹ اسفند گفت: در روز حادثه (۹ اسفند) در محل کار خود در شورای نگهبان حضور داشتیم. با توجه به نزدیک بودن ساختمان شورای نگهبان به دفتر مقام معظم رهبری، صدای انفجار و لرزش ساختمان کاملاً احساس شد. خبر مرتبط پزشکیان پس از ترور و بمباران محل جلسه ‌اش بلافاصله به ملاقات رهبری رفت/ واکنش رهبر شهید انقلاب چه بود؟

اقتصادنیوز: رئیس جمهور گفت: آن روز قرار بود ساعت پنج خدمت رهبری برسیم. حدود ساعت چهار و نیم، هنگامی که در جلسه بودیم، آنجا را بمباران کردند و در نتیجه نتوانستیم در زمان مقرر به دیدار برویم.

او افزود: پس از وقوع حادثه، به همراه سایر همکاران به حیاط شورای نگهبان آمدیم. اگرچه برخی برادران پاسدار و نیروهای حفاظتی پیشنهاد تخلیه ساختمان را مطرح کردند، اما ترجیح دادیم در محل حضور داشته باشیم.دغدغه اصلی همه مسئولان و مردم در آن لحظات سلامتی و جان گرانقدر رهبر معظم انقلاب بود.

او گفت: مانند همه مردم، پیگیر اخبار و سلامتی ایشان بودیم و پس از اطمینان از شهادت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، فرآیندهای قانونی و حقوقی در دستور کار قرار گرفت.

طحان نظیف عنوان کرد: بارها بر این نکته تأکید کرده‌ام که در نظام حقوقی کشور، هیچ‌گونه بن‌بستی وجود ندارد. پیش از این نیز در ماجرای شهادت رئیس‌جمهور، فرآیندهای دقیق قانونی پیش‌بینی شده در قانون اساسی به‌خوبی اجرا و تشریح شد و کشور توانست مسیر قانونی خود را با صلابت ادامه دهد.

همچنین بخوانید جنگ ۴۰ روزه چه تاثیری بر خرید غذا از رستوران‌ها گذاشت؟/ رکورد خرید کنسرو و آب معدنی شکسته شد/ سرویس اعتباری بیشترین رشد را تجربه کرد مرعشی: مسئله واقعی ایران، جنگ نیست، اقتصاد است/ مقاومت ایرانیان دشمنان را از جنگ‌افروزی جدید پشیمان کرد+ فیلم هشدار نشریه آمریکایی؛ ترامپ پیش از آنکه دیر شود، از مارپیچ جنگ با ایران خارج شود/ جنگ ایران می‌تواند دو شریان انرژی جهان را به خطر بیندازد اورعی: اصلاح قیمت بنزین باید با بسته اصلاحات اقتصادی همراه باشد | باید یک‌بار داروی تلخ اصلاحات را بخوریم | دولت نمی‌تواند فقط قیمت را افزایش دهد



۵۶ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

جنگ فاجعه‌بار؛ اعتراض قانونگذاران آمریکا به تهاجم به ایران

صفحه سیاست-

به گزارش  الجزیره،‌ مارک وارنر روز جمعه در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: هر روز که جنگ ایران ادامه می‌یابد، نیروهای نظامی ما در معرض خطر بیشتری قرار می‌گیرند، قیمت‌ها در آمریکا افزایش می‌یابد و آمادگی امنیت ملی ما کاهش می‌یابد. وی افزود: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا چه زمانی از این جنگ فاجعه‌بار و مرگبار دست خواهد کشید؟

 به دنبال تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران بسیاری از قانونگذاران ایالات متحده نسبت به این اقدام اعتراض کردند و از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خواستند تا هر چه سریع‌تر به این جنگ پایان دهد.

در همین ارتباط چاک شومر رهبر دموکرات‌های مجلس سنای آمریکا در اظهاراتی با انتقاد از تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: جنگ غیرعقلانی ترامپ در ایران سفره آمریکایی‌ها را کوچک کرده است.

 


۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

اهدای دست‌نوشته سردار موسوی به خانواده‌ای با ۱۱ شهید

 دست‌نوشته سردار سرلشکر سیدمجید موسوی، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به خانواده اسدزاده بخشایش که ۱۱ نفر از اعضای آن در جنگ تحمیلی رمضان(۴۰ روزه) به شهادت رسیده‌اند، اهدا شد.

 متن این دست‌نوشته به شرح ذیل است:

خانواده معزز شهیدان اسدزاده بخشایش

سلام علیکم

ادای ادب و احترام می‌گذارم به ساحت شما گرانقدرانی که در راه دفاع از ایران اسلامی و حریم ولایت، بهترین عزیزان خود را تقدیم درگاه الهی نمودید و با اهدای کودکان معصوم که همچون فرشتگان آسمانی، نشانه‌های پاکی و روشنایی هستند، پرچم‌های سرخ افتخار و عزتمندی را بر بلندای قله‌های ایمان و اراده این ملت شهیدپرور برافراشتید.

نام شهیدان شما تا ابد بلندآوازه و یاد آنها در دل و جان ملت ما به‌عنوان نمادهای ایثارگری و شجاعت باقی خواهد ماند و ما رزمندگان نیروی هوافضا خود را متعهد می‌دانیم که انتقام این خون‌های پاک را از دشمنان خبیث و جنایتکار بستانیم.

۱۳/۵/۱۴۰۵

سیدمجید موسوی

با افتخار تقدیم شما

در پناه امام زمان(عج)، سلامت باشید.

سردار موسوی در پیامی دیگر خطاب به این خانواده نوشت:

بسمه‌تعالی

خانواده محترم شهیدان اسدزاده بخشایش

سلام علیکم

ضمن ادای احترام و تعظیم مقام شهیدان گرانقدر شما، زبان و قلم خود را قاصر از آن می‌دانم که عظمت این واقعه و جایگاه رفیع شهیدان شما را توصیف نمایم.

بی‌تردید، شباهت شهادت خانوادگی شما با خانواده امام شهیدمان، نشانه‌ای از رشته‌های مستحکم الهی بین امام و امت در همه صحنه‌هاست و بشارتی است که ارواح طیبه شهیدان در معیت امام دلبند خود و ان‌شاءالله همجوار حضرت اباعبدالله الحسین(ع) هستند.

تحمل چنین داغی بس عظیم و طاقت‌فرساست، لکن خرسند باشید که عزیزان شما شاهد، حاضر و «عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ» هستند.

۱۳/۵/۱۴۰۵

سیدمجید موسوی

گفتنی است این شهدا بر اثر اصابت موشک به منزلشان در جنگ تحمیلی رمصان، به شهادت رسیدند. شهیدان قربانعلی اسدزاده بخشایش، شهیده خدیجه آزادی بخشایش، محمدحسام ثاقب بخشایش، شهیده نازنین زهرا ثاقب بخشایش، شهید امیرمحمد ثاقب بخشایش، شهید ابوالفضل اسدزاده بخشایش، شهید محمدحسین اسد زاده بخشایش، شهید امیرعباس اسد زاده بخشایش شهیده فاطمه محمدی، شهیده سمیرا اسدزاده بخشایش و شهیده مریم زارعی زرنقی، اعضای سه خانواده در قالب پدربزرگ، مادر و فرزندان نونهال و نوجوان ساکن در شهرک وائین شهرستان شهریار بودند که در جنگ تحمیلی سوم در کنار هم به شهادت رسیدند.

 


۲ ساعت قبل / سایت مشرق

ترامپ، از جنگ ایران و غزه پول درمی‌آورد!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی جهان بین اظهارات هانتر بایدن، پسر جو بایدن را منتشر کرد که معتقد است:

دونالد ترامپ بزرگ‌ترین تهدید وجودی است، چون همه‌چیز را از هم پاشانده و عملاً شبیه یک رئیس باند جنایتکار رفتار می‌کند. او مدعی است ترامپ از جنگ ایران و از جنگ غزه پول درمی‌آورد و از مرگ و ویرانی هزاران نفر سود می‌برد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.




 آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور
۱۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور

رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دو گروه علوم انسانی و ریاضی و فنی در دومین و آخرین روز کنکور ۱۴۰۵ آغاز شد.

 نقد محترمانه سید محمد خاتمی در صداوسیما را ببینید
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

نقد محترمانه سید محمد خاتمی در صداوسیما را ببینید

پس از سخنان سید محمد خاتمی در حمات از تفاهمنامه اسلام آباد و حمایت قاطع او از مسعود پزشکیان، صداوسیما ضمن به کار بردن تعابیر

 تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛  ترامپ دیگر برنمی گردد  |  ترامپ در تله افتاده و  چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران  ندارد!
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛ ترامپ دیگر برنمی گردد | ترامپ در تله افتاده و چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران ندارد!

جان مرشایمر، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو، با اشاره به تغییر رویکرد ایران در برابر آمریکا و افزایش توانمندی‌های نظامی تهران، تأکید کرد که واشنگتن دیگر نمی‌تواند با اتکا به تهدید و حملات نظامی، ایران را وادار به تسلیم کند.

 زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی به همراه مطالبات همسان سازی از دهم شهریور خبر دادند.

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.