
به گزارش اقتصادنیوز، بازار طلا، سکه و ارز در حالی نخستین روز معاملاتی هفته را آغاز میکند که روز پنجشنبه معاملات در فضایی کمرمق و نوسانی محدود دنبال شد و قیمتها پس از اصلاحی جزئی نسبت به نرخهای پایانی روز گذشته، در دامنهای فشرده نوسان کردند. دلار تهران درجا زد؛ هرات عقب نشست
در بازار ارز، قیمت دلار معاملات را با گپ منفی ۱۱۰ تومانی در نرخ ۱۹۳ هزار و ۳۲۰ تومان بازگشایی کرد و با افزایش تا میانه کانال بالا رفت و در نهایت در نرخ ۱۹۳ هزار و ۲۴۰ تومان بسته شد.
دلار فردایی هرات معاملات را در نرخ ۱۹۲ هزار و ۶۵۰ تومان آغاز کرد و در بالاترین نرخ روزانه به ۱۹۳ هزار تومان رسید. کف معاملات نیز ۱۹۰ هزار و ۵۵۰ تومان بود و آخرین معامله فردایی در نرخ ۱۹۰ هزار و ۹۵۰ تومان انجام شد. نوسان رفتوبرگشتی طلا و سکه؛ اونس جهانی تغییر مسیر داد
شروع معاملات در بازار طلا و سکه یکدست نبود؛ طلا با افت اولیه و گپ منفی بازگشایی شد، اما سکه امامی با گپ مثبت وارد معاملات شد. در ادامه نیز قیمتها بدون شکلگیری روندی پایدار، در محدودهای کوتاه بهصورت رفتوبرگشتی نوسان کردند.
روز پنجشنبه، طلای جهانی در ابتدای روز در محدوده ۴۰۵۰ دلار معامله میشد و ابتدا با کاهش تا محدوده ۴۰۳۰ دلار پایین آمد، اما با تغییر روند صعودی شد و تا ۴۰۸۲ دلار بالا رفت و در ساعت ۱۵:۰۰ در نرخ ۴۰۷۷ دلار در معامله بود.
هر گرم طلای ۱۸ عیار معاملات خود را با گپ منفی ۵۲ هزار تومانی در نرخ ۱۸ میلیون و ۶۵۲ هزار تومان آغاز کرد و با افزایش تا نرخ ۱۸ میلیون و ۶۸۷ هزار تومان بالا رفت و در نهایت در همان نرخ بازگشایی، یعنی ۱۸ میلیون و ۶۵۲ هزار تومان بسته شد.
قیمت طلای آبشده نیز معاملات را با گپ منفی ۱۹۰ هزار تومانی در نرخ ۸۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بازگشایی کرد و با افزایش تا نرخ ۸۰ میلیون و ۹۳۰ هزار تومان بالا رفت و سپس به نرخ آغازین بازگشت و در ۸۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بسته شد.
قیمت سکه امامی معاملات را با گپ مثبت ۲۰۰ هزار تومانی در نرخ ۱۸۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان آغاز کرد و با افزایش تا نرخ ۱۸۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بالا رفت، اما با تغییر روند، در همان نرخ بازگشایی یعنی ۱۸۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان معاملات را به پایان برد.
بازار طلا و سکه ساعت 14:00 روز پنجشنبه …






