قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

جزئیاتی از دیدار همتی با رئیس بانک مرکزی آفریقای جنوبی

اقتصادنیوز: رئیس‌کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در حاشیه نشست بریکس با رئیس بانک مرکزی آفریقای جنوبی، دیدار و گفت‌وگو کرد.
 جزئیاتی از دیدار همتی با رئیس بانک مرکزی آفریقای جنوبی
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از بانک مرکزی، در دیدار عبدالناصر همتی و لِستجا گانیاگو، طرفین ضمن بررسی ظرفیت‌های موجود برای گسترش همکاری‌های پولی و بانکی میان دو کشور، درباره راهکارهای توسعه تعاملات مالی، تسهیل مبادلات تجاری و تقویت ارتباطات میان نهادهای بانکی و مالی ایران و آفریقای جنوبی تبادل نظر کردند.

همچنین در این دیدار بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت همکاری‌های چندجانبه در چهارچوب بریکس و توسعه سازوکارهای مؤثر برای ارتقای همکاری‌های اقتصادی و بانکی میان کشورهای عضو تاکید شد.

همتی که به منظور شرکت در نشست وزرای دارایی و روسای بانک‌های مرکزی بریکس به میزبانی هندوستان، به این کشور سفر کرده است، دیروز با سانجی مالهوترا، همتای هندی و همچنین دیلما رویف، رئیس بانک توسعه نوین بریکس (NDB)، دیدار و گفت‌وگو کرد. همچنین بخوانید واکنش همتی به ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره احتمال دستیابی ایران و آمریکا به توافق در روز‌های آینده/ با مواضع قبلی وی درخصوص اقتصاد ایران در تعارض است ترمز تورم کشیده شد؟/ همتی: نرخ تورم تیر نسبت به خرداد نصف شده است بانک مرکزی ادعای نیویورک‌تایمز را تکذیب کرد/ نامه‌ همتی به رهبر انقلاب درباره کمبود ذخایر غذایی به هیچ‌وجه صحت ندارد وعده همتی بعد از پایان مذاکرات سوئیس



 «با تو در عهدیم تا صبح ظهور»؛ روایت یک ملت از چهلمین روز فراق

«با تو در عهدیم تا صبح ظهور»؛ روایت یک ملت از چهلمین روز فراق

چهل روز پس از فقدان رهبر شهید انقلاب، مصلای تهران بار دیگر صحنه حضور مردمی بود که این بار با یک حس مشترک به مراسم آمده بودند؛ دلتنگی برای رهبری که او را تکیه‌گاه خود می‌دانستند و تأکید بر اینکه این دلتنگی قرار نیست به کنار کشیدن از صحنه منجر شود. از پیر و جوان تا کودکانی که از آینده ایران می‌گفتند، روایت‌های مختلف در چهلمین روز به یک نقطه رسید؛ سوگ ادامه دارد، اما به گفته حاضران، راه هم ادامه خواهد داشت.

 مسعود پزشکیان

مسعود پزشکیان


 دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

اقتصادنیوز: آنچه در سال ۲۰۰۶ با شکست یک معامله بندری آغاز شد، امروز به رابطه‌ای بسیار پیچیده‌تر تبدیل شده است؛ رابطه‌ای که در آن سرمایه امارات، فناوری آمریکا، امنیت خاورمیانه و سیاست داخلی واشنگتن به شکلی بی‌سابقه در هم تنیده شده‌اند.

 ایران تاب‌آور در مصاف زنجیره‌های راهبردی

ایران تاب‌آور در مصاف زنجیره‌های راهبردی

چارچوب مفهومی «جنگ زنجیره‌های راهبردی» در همه حوزه‌ها بر سه محور اصلی استوار است که آن را از نظریه‌های مادر مطرح شده، متمایز می‌سازد. محور نخست، کانون فیزیکی...

 ایست شاخص در آستانه مرز مهم

ایست شاخص در آستانه مرز مهم

بورس تهران در معاملات روز سه‌شنبه، یک قدم دیگر به فتح کانال 6‌میلیون‌واحدی نزدیک شد؛ اما افزایش عرضه‌ها در نزدیکی این مرز مهم، مانع از تداوم صعود شاخص کل تا پایان معاملات شد. دماسنج اصلی بازار سهام که در مقاطعی از دادوستدهای روز گذشته تا ارتفاع 5‌میلیون و 970هزار واحد نیز پیشروی کرده بود، در نهایت با رشد 0.84درصدی در سطح 5‌میلیون و 947هزار واحد آرام گرفت. همزمان، خروج حدود یک همت پول توسط سرمایه‌گذاران حقیقی و سرخپوش شدن 48درصد از نمادها نشان داد که بخشی از فعالان بازار در آستانه ورود شاخص به کانال 6‌میلیونی، ترجیح داده‌اند به شناسایی سود بپردازند.

 بازار - ۱۴۰۵/۰۵/27

بازار - ۱۴۰۵/۰۵/27

k: بازار

 حمله آمریکا و اسرائیل به ایران

حمله آمریکا و اسرائیل به ایران


 نفت 90 دلاری ترمز طلا را کشید

نفت 90 دلاری ترمز طلا را کشید

روند بازارهای جهانی امروز نشان می‌داد که برخلاف روز گذشته حرکت کرده‌اند. فعالان بازار امروز ریسک‌گریز شدند، شاخص دلار تقویت شد و قیمت نفت بر مسیر رشد قدم برداشت. اما در مقابل قیمت طلا و نقره نزولی شدند و فلزات صنعتی نیز با این افت بازار همراهی کرد. قیمت انس طلای جهانی با کاهش از 4400 دلار دور شد و قیمت نقره در بازار جهانی 65 دلار را از دست داد. همچنین در بازار فلزات صنعتی قیمت مس با افت بیش از یک درصدی از سقف تاریخی عقب نشست.