قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

چمران: برای نامگذاری به نام شهدای جنگ اخیر، در تهران خیابان و بزرگراه بسیار کم داریم و باید فکر دیگری کرد

اقتصادنیوز: چمران درباره انتقال زندان‌ها به خارج شهر تهران گفت: انتقال زندان‌ها به خارج از شهر قاعدتاً خیلی مثبت است و در آن بحثی نیست. به‌ویژه که حالا زندان اوین هم در یک دره خاصی قرار دارد.
 چمران: برای نامگذاری به نام شهدای جنگ اخیر، در تهران خیابان و بزرگراه بسیار کم داریم و باید فکر دیگری کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، رییس شورای شهر تهران درباره نامگذاری معابر به نام شهدا و مسئولان ارشد نظام که در جنگ اخیر به شهادت رسیدند، اظهار کرد: این موضوع در شورا مطرح و در حال بررسی است و امروز پیشنهاد نامگذاری فرودگاه مهرآباد به نام رهبر شهید داده خواهد شد، همچنین درباره نامگذاری معبری به نام شهید شمخانی تصمیم‌گیری می شود. مهدی چمران در حاشیه جلسه ۴۲۵ شورای شهر تهران در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا راجع به نامگذاری معابر مناسب به نام شهدای جنگ اخیر بویژه شهید شمخانی و شهید پاکپور گفت: درباره شهید شمخانی هنوز جای خاصی برای نامگذاری در نظر گرفته نشده و امروز تصمیم گیری می شود.

وی تاکید کرد: برای نامگذاری به نام این شهدا، متأسفانه در تهران جا و فضا، یعنی خیابان و بزرگراه بسیار کم داریم و باید فکر دیگری کرد و اقدامات دیگری انجام داد. کمیسیون فرهنگی شورا نیز در این زمینه در حال کار است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره پیشنهاد نامگذاری میدان نوبنیاد بنام شهید پاکپور نیز گفت: برای ایشان هنوز جای خاصی نداریم. خیابان سپاه پیشنهاد شده بود، اما چون نام سپاه بود، صلاح ندیدیم این نام تغییر کند. میدان سپاه نیز از گزینه‌هایی بود که مطرح شد، اما برای تغییر نام آن هم همین ملاحظات وجود دارد. وی درباره نامگذاری معبری مناسب بنام امیر سرلشکر رحیم موسوی هم گفت: هنوز جای مناسبی برای نامگذاری به نام ایشان هم پیدا نکرده‌ایم.

چمران در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چرا شورا تصمیم به تغییر نام بلوار شهید دادمان در ورودی وزارت راه در خیابان حقانی به نام رستم قاسمی شهید دیگری، گرفته است، افزود: آن نامگذاری رسمی نبوده و خیابان و بلواری در شهرک قدس به این نام وجود دارد که با هماهنگی انجام‌شده است و احتمالا این معبر به نام شهید رستم قاسمی نامگذاری خواهد شد. این موضوع هم امروز در دستور کار شورا قرار دارد.

چمران در خصوص فعالیت نمایشگاه‌های درون شهر تهران بیان کرد: هر چه تذکر دادیم به نتیجه‌ای نرسید؛ تذکر دادیم حداقل نمایشگاه‌های پر ازدحام برگزار نشود اما توجهی نکردند. حتی دادستان کل کشور نامه رسمی نوشت و از قوه قضاییه و از سازمان بازرسی نامه نوشتند ولی آن‌ها دارند کار خودشان را انجام می‌دهند.

وی همچنین در ابتدای جلسه شورا …



 انتقاد کیهان از پزشکیان و قالیباف
۱۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

انتقاد کیهان از پزشکیان و قالیباف

متاسفانه شاهد اظهارات تأمل‌برانگیز برخی مسئولان کشور نیز هستیم که پالس ضعف و انفعال به دشمن مخابره می‌کند. اینکه بگوییم «بهتر است امروز جنگ را پایان دهیم.» و...

 روز ۱۷۶ جنگ | حملات شدید اسرائیل به لبنان | رایزنی عراقچی با مقامات پاکستان و مصر
۲۳ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۶ جنگ | حملات شدید اسرائیل به لبنان | رایزنی عراقچی با مقامات پاکستان و مصر

وزیر امور خارجه ایران یا فرمانده ارتش پاکستان و وزیر خارجه مصر تلفنی گفت‌وگو کرد.

 خط و نشان کیهان برای قطر؛ گذشته خود با ایران را فراموش نکرده و به پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل دل نبندید
۳۳ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

خط و نشان کیهان برای قطر؛ گذشته خود با ایران را فراموش نکرده و به پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل دل نبندید

روزنامه کیهان به موضوع درخواست ایران برای ورود تیم حقیقت‌یاب به قطر و بررسی وضعیت خلبانان ایرانی پرداخته و همزمان با اشاره به روابط تهران و دوحه در سال‌های گذشته، درباره ادامه کارشکنی‌ها در این زمینه به حاکمان قطر هشدار داده است.

 پدافند هوایی روسیه ۶ پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرد
۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

پدافند هوایی روسیه ۶ پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرد

«سرگئی سوبیانین» شهردار مسکو اعلام کرد پدافند هوایی روسیه شش پهپاد را که به سمت مسکو در حال پرواز بودند، سرنگون کرده است.

 جابه‌جائی در میدان - همدلی
۳ ساعت قبل / روزنامه همدلی

جابه‌جائی در میدان - همدلی

حمیدرضاعظیمی روزنامه‌نگار مسئولان آمریکایی از زمان پایان جنگ بی‌اطلاع‌اند. وزیر خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی با تاکید بر تحریم‌های سخت علیه ایران در پاسخ به پرسشی که زمان پایان جنگ را طلب می‌کرد صریحا گفت: نمی‌دانیم. دونالد ترامپ نیز پیش از این بارها از نزدیک بودن پایان جنگ خبرداده اما حرف‌های [ ]



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]