قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

این آزادراه تهران یکطرفه شد

اقتصادنیوز: رئیس پلیس راه راهور فراجا اظهار کرد: با توجه به افزایش حجم تردد و ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال در مسیر (شمال به جنوب)، این مسیر، یکطرفه شد.
 این آزادراه تهران یکطرفه شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، سردار کرمی‌اسد در تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های شمالی افزود: پس از اعمال این محدودیت، تردد در این محور‌ها در مسیر (شمال به جنوب) به‌صورت یک‌طرفه مدیریت خواهد شد و این طرح تا زمان تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: در محور چالوس مسیر شمال به جنوب، حدفاصل ماسال تا مجلار و مکارود تا انارک، ترافیک سنگین گزارش شده است.

سردار کرمی‌اسد ادامه داد: در محور هراز نیز در مسیر رفت و برگشت محدوده سه‌راهی چلاو و در مسیر شمال به جنوب محدوده گزنک، ترافیک سنگین است. همچنین در محور فیروزکوه مسیر شمال به جنوب در محدوده گیلاوند، ترافیک سنگین گزارش شده و آزادراه پردیس-تهران در محدوده تونل شماره ۴ نیز با ترافیک نیمه‌سنگین مواجه است.

وی با اشاره به وضعیت آزادراه‌های منتهی به تهران گفت: در آزادراه قزوین-کرج-تهران نیز در محدوده گلشهر و حدفاصل محمدشهر تا پل کلاک ترافیک سنگین است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا افزود: تردد در محور قدیم تهران-بومهن، آزادراه تهران-شمال و آزادراه قزوین-رشت در مسیر رفت و برگشت روان است و در محور فیروزکوه در مسیر جنوب به شمال نیز تردد روان گزارش شده است.

سردار کرمی‌اسد همچنین با اشاره به وضعیت جوی محور‌های شمالی کشور گفت: در حال حاضر محور‌های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

وی درباره آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های استان خراسان رضوی نیز اظهار کرد: تردد در محور‌های مشهد-نیشابور، مشهد-تربت حیدریه و مشهد-قوچان روان است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا در پایان از رانندگان خواست ضمن توجه جدی به محدودیت‌های اعمال‌شده، پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت ترافیکی مسیر مطلع شوند و با مدیریت زمان سفر، از توقف و ایجاد گره‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد خودداری کنند. همچنین بخوانید محدودیت های ترافیکی روز طبیعت اعلام شد محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته اعلام شد ترافیک نیمه‌سنگین در این ۵ جاده کشور ترافیک سنگین در این محورها





 فرصت 29.5 تریلیون‌ دلاری معادن آفریقا
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت 29.5 تریلیون‌ دلاری معادن آفریقا

دنیای‌ اقتصاد: ذخایر غنی مواد معدنی حیاتی آفریقا، این قاره را در مرکز گذار جهانی به انرژی‌های پاک قرار داده است. با‌این‌حال، رهبران کشورهای جنوب آفریقا اکنون با پرسشی مهم‌تر از میزان استخراج این منابع روبه‌رو هستند: آیا منطقه می‌تواند سهم بیشتری از ارزش اقتصادی ایجادشده از این منابع را در داخل خود حفظ کند؟

 آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران؛ زیاده‌روی در مداخله ؛ کاستی در تنظیم‌گری
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران؛ زیاده‌روی در مداخله ؛ کاستی در تنظیم‌گری

آرمان امروز : عبدالعظیم آق‌آتابای؛ پژوهشگر اقتصادی در یادداشتی اختصاصی برای تازه‌های اقتصاد به جایگاه آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران و نقد ظرفیت آن برای حل مسائل ساختاری اقتصاد کشور پرداخت. در شرایطی که اقتصاد ایران با چالش‌های هم‌زمان تورم مزمن، ناترازی‌های مالی و فشارهای ارزی روبه‌روست، بازخوانی «مکتب کلاسیک» به‌عنوان نخستین نظام نظری [ ]

 فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»

دنیای‌ اقتصاد: مقام‌های ارشد اطلاعاتی اوکراین مدعی هستند موج جدیدی از نیروهای کره‌شمالی که تعدادشان در روسیه به 8500 نفر می‌رسد شامل یگان‌های پهپادی است که احتمالا برای حمله به اهدافی در خاک اوکراین به کار گرفته می‌شوند.

 نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است
۵۲ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

نیویورکر نوشت؛ اهداف اولیه واشنگتن محقق نشده است؛ چراکه حکومت ایران همچنان منسجم باقی مانده و تداوم بسته ماندن تنگه هرمز نیز هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.

 افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.

 مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد

دنیای اقتصاد: سخنگوی شورای رقابت گفت: هیات عمومی دیوان عدالت اداری مصوبه شماره ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن درباره نحوه محاسبه مبالغ پیش‌پرداخت خودرو را ابطال کرده است.