قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۵ ساعت قبل

فشار بیشتر، بحران عمیق‌تر؛ آزمون شکست‌خورده سیاست آمریکا در قبال ایران | امنیت نمی‌تواند خارج از خلیج فارس و تنگه هرمز برقرار شود

اقتصادنیوز:کارشناس مسائل بین‌الملل، با هشدار نسبت به پیامدهای تشدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران، تاکید کرد که فشار اقتصادی نه‌تنها راهی برای دستیابی به توافق پایدار نیست، بلکه می‌تواند درهای دیپلماسی را بسته و بحران امنیتی در منطقه خلیج فارس را عمیق‌تر کند.
 فشار بیشتر، بحران عمیق‌تر؛ آزمون شکست‌خورده سیاست آمریکا در قبال ایران | امنیت نمی‌تواند خارج از خلیج فارس و تنگه هرمز برقرار شود

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، سیاست و روش ایالات متحده که در چند روز گذشته در مورد تنگه هرمز و خلیج فارس توسط رهبران آمریکا مطرح شده و قصد دارند آن را به مرحله اجرا درآورند، اگر نگوییم ادامه جنگ است، اما خود نوعی اعمال فشار و در واقع تهدید و زور برای رسیدن به هدفی است که از طریق نظامی حاصل نشده است.

در این مورد، جی. دی. ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، که گفته می‌شد در مورد خلیج فارس و بحران تنگه هرمز با رئیس‌جمهور آمریکا اختلاف نظر دارند، گفته است (نقل به مضمون): «تحریم‌هایی علیه ایران اعمال خواهند کرد که در تاریخ سابقه نداشته است.»

در اواسط جنگ، رئیس‌جمهور آمریکا هم گفته بود کاری خواهد کرد که ایران به دوران عصر حجر بازگردد! حالا هم معاون او از تحریم‌هایی سخن می‌گوید که بی‌سابقه است. البته لابد منظور او این است که نه‌تنها حکومت، بلکه مردم ایران را بیشتر از گذشته تحت فشار بگذارند. دولت آمریکا باید بداند که ده‌ها سال انواع و اقسام تحریم‌ها تأثیری در تغییر سیاست ایران و بهبود روابط تهران با این کشور نداشته، جز این‌که این مردم ایران بوده‌اند که زیر فشارهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بوده‌اند. حال به فرض این‌که با اعمال فشار و تحریم‌های بی‌سابقه در تاریخ آمریکا بتواند به هدف خود برای رسیدن به توافق با ایران برسد، آیا این توافق می‌تواند پایدار باشد؟

ایالات متحده از طریق جنگ نتوانست به تفاهم مورد نظر خود برسد، حال در نظر دارد با تحریم اقتصادی بی‌سابقه به منظور خود نائل آید. آیا واقعاً رسیدن به این هدف مورد نظر را می‌تواند تضمین کند؟

«تحریم‌های بی‌سابقه اقتصادی تاریخی علیه ایران» همانند جنگ، درهای دیپلماسی را می‌بندد و شانسی به آن نمی‌دهد، بحران منطقه را عمیق‌تر و حل آن را دشوارتر خواهد ساخت. قطعاً و طبعاً ایران هم بیکار نخواهد نشست و برای دفاع از خود عمل متقابل خواهد کرد و دوباره آن دور باطل شروع خواهد شد. گفته‌ای را به ناپلئون نسبت داده‌اند بدین مضمون که اگر گربه را در کنجی گرفتار کنید و اجازه رهایی به او ندهید، او با چنگ و دندان به جان طرف خود خواهد افتاد و او را زخمی می‌کند. حال همین وضع در مورد ایران و آمریکا هم وجود دارد.

تجربه جنگ در شش ماه گذشته نشان داده است اگر ایالات متحده بخواهد این روش جدید را اجرا کند، نه‌تنها …



 سردار رادان: دشمن در کشور فقط آشوب بپا می‌کند
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

سردار رادان: دشمن در کشور فقط آشوب بپا می‌کند

سردار رادان: دشمن بدنبال ایجاد آشوب در جایی از کشور یا تمام کشور است که بهانه‌ها از جمله در حوزه معیشتی، بنزین، اقتصاد و بیکاری زیاد است.

 کمبودی در تامین مواد اولیه پتروشیمی وجود ندارد
۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

کمبودی در تامین مواد اولیه پتروشیمی وجود ندارد

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر بی‌اثر شدن تحریم‌ها در سایه مقاومت همه‌جانبه کشور، اعلام کرد: بیش از ۶۰ درصد از ظرفیت پتروشیمی‌های آسیب‌دیده در جنگ اخیر به چرخه تولید بازگشته و در حال حاضر هیچ‌گونه کمبودی در تامین مواد اولیه پتروشیمی وجود ندارد.

 ‌انصاری پاسخ داد: چرا دولت طرح‌ «مقابله با نفوذ» را نپذیرفت؟
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

‌انصاری پاسخ داد: چرا دولت طرح‌ «مقابله با نفوذ» را نپذیرفت؟

معاون حقوقی رئیس‌جمهور ‌درباره مخالفت دولت با طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های بیگانه» توضیح داد.

 صف های طولانی در پمپ بنزین ها/ماجرای عجیب تعطیلی برخی پمپ‌بنزین‌ها در تهران!
۵ ساعت قبل / سایت روزنو

صف های طولانی در پمپ بنزین ها/ماجرای عجیب تعطیلی برخی پمپ‌بنزین‌ها در تهران!

گزارش‌های دریافتی از بسته بودن یا اختلال در فعالیت شماری از جایگاه‌های سوخت در نقاط مختلف تهران حکایت دارد؛ از شرق پایتخت تا جنوب تهران.

 محکومیت سارقین سوخت هواپیما در هرمزگان
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

محکومیت سارقین سوخت هواپیما در هرمزگان

رئیس کل دادگستری هرمزگان، اعلام کرد: پس از طی مراحل دادرسی با رأی دادگاه تجدید نظر استان هرمزگان، حکم قطعی محکومیت افرادی که با سرقت از خطوط انتقال سوخت‌ هوا...

 چین: در همکاری ما با ایران نباید مداخله یا مانع تراشی صورت بگیرد، زیرا در چارچوب قوانین بین‌المللی انجام می‌شود
۱۱ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

چین: در همکاری ما با ایران نباید مداخله یا مانع تراشی صورت بگیرد، زیرا در چارچوب قوانین بین‌المللی انجام می‌شود

لین جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین می‌گوید با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی همکاری می‌کنیم.



مقابله با نفوذ یا توسعه مظنونیت کیفری؟
خبرگزاری ایسنا

مقابله با نفوذ یا توسعه مظنونیت کیفری؟

«مسئله بنیادین در ارزیابی «طرح مقابله با نفوذ»، نه اصل مقابله با آن، بلکه کیفیت جرم‌انگاری و حدود اختیارات حاصل از طرح است. قانون کیفری باید به‌گونه‌ای نوشته شود که هم تهدید واقعی را هدف قرار دهد و هم برای شهروند روشن باشد که چه رفتاری ممنوع و مجرمانه است. هرچه عنوان مجرمانه حساس‌تر و مجازات آن سنگین‌تر باشد، ضرورت دقت در تعریف آن نیز بیشتر می‌شود.»
خبرگزاری ایرنا

جبلی: درباره ماندنم در صداوسیما تابع نظر رهبری خواهم بود

پزشکیان در تقسیم‌بندی‌های کلاسیک اصلاح‌طلب اصولگرا نمی‌گنجد
خبرگزاری ایرنا

پزشکیان در تقسیم‌بندی‌های کلاسیک اصلاح‌طلب اصولگرا نمی‌گنجد

تهران- ایرنا- معاون رئیس‌جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم با تاکید بر اینکه پزشکیان تنها براساس منافع ملی تصمیم می‌گیرد و منافع یک گروه و گعده خاص برایش مطرح نیست، گفت: دولتِ چهاردهم، «دولتِ ملت» است و رئیس جمهور تلاش می‌کند که رابطه دولت و ملت به مفهوم واقعی خود ترمیم شده و کشور از نگاه‌های دسته‌ای و گروهی عبور کند.
روز موعود اقتصادی ترامپ؛ آیا ایران تسلیم می‌شود؟ | اکونومیست: ایران می‌تواند از تهدید ترامپ عبور کند
سایت جهان صنعت نیوز

روز موعود اقتصادی ترامپ؛ آیا ایران تسلیم می‌شود؟ | اکونومیست: ایران می‌تواند از تهدید ترامپ عبور کند

دولت آمریکا پس از ناکامی حملات نظامی و سپس مشوق‌های اقتصادی برای وادار کردن تهران به پذیرش توافق، اکنون راهبرد تازه‌ای را با عنوان «عملیات طرد اقتصادی» آغاز کرده است؛ برنامه‌ای که هدف آن قطع گسترده‌تر ارتباطات مالی و تجاری ایران با جهان است. با این حال، نشریه اکونومیست بر این باور است که موفقیت این سیاست قطعی نیست. ایران با وجود بحران شدید اقتصادی، افت ارزش ریال، تورم نزدیک به ۹۰ درصد و سقوط صادرات نفت، همچنان شبکه‌های پیچیده‌ای برای دور زدن تحریم‌ها در اختیار دارد. افزون بر این، تشدید فشار می‌تواند …
سرمقاله آرمان امروز/  دولت فروتن | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله آرمان امروز/ دولت فروتن | آخرین خبر

آرمان امروز/ «دولت فروتن» عنوان سرمقاله در روزنامه آرمان امروز است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: نظریه “دولت فروتن” توسط “میشل کروزیه” جامعه شناس شهیر فرانسوی در کتاب ” دولت فروتن، دولت مدرن استراتژی هایی برای تغییری دیگر ؛ جستاری در فروتنی لویاتان” مطرح شده است. “هفته دولت” و تعمق در ویژگی
اظهارات جنجالی جبلی درباره کاهش مخاطب تلویزیون
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جنجالی جبلی درباره کاهش مخاطب تلویزیون

پیمان جبلی رئیس صداوسیما با اشاره به دوره پنج ساله خود از عملکردش در بحران ها و چالش ها دفاع کرد و این دوره را شبیه به هیچ دوره ای در تلویزیون ندانست.