قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

دوربرگردان ترامپ در دیپلماسی؛ بازرگانان و فرستادگان به‌جای دیپلمات‌های حرفه‌ای | نیمی از کرسی‌های سفارت‌های آمریکا در جهان خالی مانده | وقتی رابطه شخصی جای دیپلماسی رسمی را می‌گیرد

اقتصادنیوز: بیش از صد کرسی سفارت در سراسر جهان بدون سفیر مانده است. در آفریقا سی‌وهفت سفارت از پنجاه‌ویک سفارت فاقد سفیر هستند. میانگین زمان تأیید صلاحیت نامزدهای سفارت در سنا به صدوبیست‌وهفت روز رسیده و نسبت به دوره ریاست‌جمهوری پیشین، بیش از ده درصد افزایش داشته است.
 دوربرگردان ترامپ در دیپلماسی؛ بازرگانان و فرستادگان به‌جای دیپلمات‌های حرفه‌ای | نیمی از کرسی‌های سفارت‌های آمریکا در جهان خالی مانده | وقتی رابطه شخصی جای دیپلماسی رسمی را می‌گیرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از آوش، تحلیل تازه‌ای که روزنامه واشنگتن‌پست روز پنج‌شنبه ششم اوت منتشر کرد، نشان می‌دهد بیش از نیمی از کرسی‌های سفارت ایالات متحده در جهان همچنان خالی مانده است. از میان سفیرانی که اکنون در پست خود حضور دارند نیز کمتر از یک‌سوم دیپلمات حرفه‌ای هستند. باقی این کرسی‌ها را حامیان مالی کمپین انتخاباتی، دوستان شخصی رئیس‌جمهور و چهره‌های کسب‌وکار پر کرده‌اند. این آمار بازتاب یک تغییر ساختاری در نحوه اداره دیپلماسی آمریکاست. این تغییر به‌ویژه در خاورمیانه، منطقه‌ای حیاتی برای منافع آمریکا، پیامدهای مشخصی بر جای گذاشته است. 

به گزارش اتحادیه دیپلمات‌های حرفه‌ای آمریکا بیش از صد کرسی سفارت در سراسر جهان بدون سفیر مانده است. در آفریقا سی‌وهفت سفارت از پنجاه‌ویک سفارت فاقد سفیر هستند. میانگین زمان تأیید صلاحیت نامزدهای سفارت در سنا به صدوبیست‌وهفت روز رسیده و نسبت به دوره ریاست‌جمهوری پیشین، بیش از ده درصد افزایش داشته است. بخشی از این تأخیر ناشی از کندی روند نامزدسازی در کاخ سفید است. بخش دیگر آن به افزایش وتوها و توقف‌های سنا در روند تأیید صلاحیت بازمی‌گردد. 

وضعیت در خاورمیانه از این هم بحرانی‌تر است. نزدیک به نوزده ماه پس از آغاز دور دوم ریاست‌جمهوری ترامپ، آمریکا هیچ سفیر تأییدشده‌ای در عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر، کویت و عراق ندارد. تنها یک نامزد برای این پنج کشور معرفی شده و آن نامزد نیز در سنا رد شد. این وضعیت با دور اول ریاست‌جمهوری ترامپ تفاوت دارد. در همان مقطع از دور نخست دست‌کم یک سفیر فعال و یک نامزد در همین پنج کشور حضور داشت. ظرف سه سال پس از آن نیز سفیران عربستان، امارات و عراق تأیید شدند. 

ریشه بخشی از این خلأ به تصمیم وزارت خارجه در دسامبر ۲۰۲۵ بازمی‌گردد. مارکو روبیو در مقام وزیر خارجه دستور بازخواندن ناگهانی نزدیک به سی سفیر و دیپلمات ارشد حرفه‌ای را از سراسر جهان صادر کرد. هدف اعلام‌شده این اقدام هماهنگ‌سازی وزارت خارجه با اولویت‌های سیاست خارجی رئیس‌جمهور عنوان شد. این بازخوانی هم‌زمان با تعدیل نیرویی بود که پیش‌تر در بهار همان سال آغاز شده بود. آن تعدیل نیرو بیش از هزاروسیصد کارمند ستاد مرکزی وزارت خارجه از جمله دویست‌وچهل‌وشش دیپلمات حرفه‌ای را برکنار کرده بود.  وقتی رابطه شخصی جای دیپلماسی رسمی را می‌گیرد

به‌جای این ساختار نهادی، مذاکرات حساس منطقه اکنون در دست گروه کوچکی از فرستادگان ویژه قرار دارد. این گروه غالباً از میان دوستان شخصی و همکاران کسب‌وکار ترامپ برگزیده شده است. استیو ویتکاف در جایگاه فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه و جرد کوشنر در جایگاه داماد رئیس‌جمهور مسئولیت پرونده‌های کلیدی از جمله برنامه‌ریزی پسا-جنگ غزه را برعهده دارند. مدافعان این رویکرد در دولت ترامپ می‌گویند رابطه مستقیم و اعتماد شخصی این افراد با رئیس‌جمهور از حضور یک سفیر رسمی در منطقه کارآمدتر است. الیوت آبرامز پیش از این فرستاده آمریکا در امور ایران بود. او این خلأ را «اشتباهی زیان‌بار و بی‌توجیه» توصیف کرد. سناتور دموکرات کریس مورفی نیز بر ضرورت حضور سفیران تأییدشده در سنا تأکید کرد. 

ریشه دوم این پدیده به شیوه گزینش سفیران بازمی‌گردد. بر اساس داده‌های کمیسیون فدرال انتخابات، نامزدهای سفارت ترامپ در دو سال پیش از انتصاب خود نزدیک به شصت میلیون دلار به کمیته‌های انتخاباتی جمهوری‌خواه کمک مالی کرده‌اند. این رقم نزدیک به سه برابر آن چیزی است که سفیران غیرحرفه‌ای دولت بایدن در ده سال پیش از انتصاب خود به کمیته‌های دموکرات پرداخته بودند. نمونه‌ها گویاست: سفارت آمریکا در امارات همواره به دیپلمات‌های حرفه‌ای سپرده می‌شد. این‌بار این پست به یک سرمایه‌گذار املاک بدون سابقه دیپلماتیک رسید. سفارت مراکش به یک فروشنده خودرو رسید. سفارت بریتانیا نیز به وارن استیونس، بانکدار میلیاردر و از حامیان مالی کمپین ترامپ، واگذار شد. 

موازی با این روند، وزارت خارجه زیر نظر روبیو بزرگ‌ترین بازآرایی ساختاری خود از دوران جنگ سرد را آغاز کرده است. طرح او تعداد دفاتر وزارت خارجه را از ۷۳۴ به ۶۰۲ کاهش می‌دهد. این طرح نزدیک به سه هزار نفر معادل پانزده درصد نیروی این وزارتخانه را از کار برکنار می‌کند. برنامه‌ای که سال‌ها نسل تازه‌ای از دیپلمات‌ها را تربیت می‌کرد نیز در همین موج حذف شد. دفاتر مرتبط با ترویج حقوق بشر، دموکراسی و مقابله با افراط‌گرایی از نخستین اهدافی بودند که تعطیل شدند. 

این تحولات را باید فراتر از یک بحران اداری دید. نظمی که آمریکا پس از جنگ جهانی دوم بنا کرد نه فقط بر برتری نظامی و اقتصادی بلکه بر شبکه‌ای گسترده از نهادها استوار بود. پیمان‌های امنیتی، سازمان‌های چندجانبه و کادری حرفه‌ای از دیپلمات‌ها تداوم و پیش‌بینی‌پذیری این نظم را در طول جابه‌جایی دولت‌های مختلف تضمین می‌کردند. آنچه اکنون رخ می‌دهد جابه‌جایی این مدل نهادی با نوعی دیپلماسی شخصی‌محور است. در این مدل تازه، اقتدار نه از منصب رسمی بلکه از نزدیکی به رئیس‌جمهور سرچشمه می‌گیرد. 

بخش دیگری از این تحول به ماشین تولید رضایت در نظم پس از ۱۹۴۵ مربوط می‌شود. هژمونی آمریکا هرگز صرفاً بر اجبار متکی نبود. بخش مهمی از آن از طریق دیپلماسی فرهنگی، برنامه‌های تبادل دانشگاهی و دفاتر ترویج دموکراسی و حقوق بشر تولید می‌شد. این نهادها مشروعیت رهبری آمریکا را نزد نخبگان و افکار عمومی کشورهای دیگر می‌ساختند. اکنون همین لایه حذف می‌شود، در حالی که ابزارهای اجبار مانند پایگاه‌های نظامی و تحریم‌ها دست‌نخورده باقی مانده است. این روند ماهیت قدرت آمریکا را تغییر می‌دهد. این تغییر لزوماً به معنای کاهش قدرت نیست، بلکه‌گذاری از اقناع به معامله‌محوری است.  خلأ سفیران و افول دیپلماسی نهادی آمریکا

این خلأ پیامدهای ملموسی نیز داشته است. مؤسسه لووی گزارش داده که چین از نظر شمار سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها از آمریکا پیشی گرفته است. پکن در میانجی‌گری میان عربستان و ایران نیز نقش‌آفرینی کرده است. این دقیقاً همان نوع فرصتی است که با کاهش حضور مقیم آمریکا در پایتخت‌های خلیج‌فارس گشوده می‌شود. کشورهای حاشیه خلیج‌فارس میان واشنگتن و پکن در حال موازنه‌سازی هستند. این کشورها اکنون یک همکار روزانه آمریکایی کمتر در اختیار دارند تا حضور رو به گسترش چین را بسنجند. 

با این حال باید افزود که خود دولت ترامپ روایت دیگری از این وضعیت ارائه می‌دهد. از نگاه این دولت، مذاکره مستقیم رهبر با رهبر و کاهش واسطه‌های نهادی نه افول بلکه بازتعریف کارآمدتر هژمونی است. این الگو به دیپلماسی شخصی هنری کیسینجر شباهت دارد و برای معاملات مشخص مانند آتش‌بس یا مبادله اسیران سریع‌تر عمل می‌کند. اما این الگو پایداری و پیش‌بینی‌پذیری‌ای را قربانی می‌کند که ستون اصلی نظم نهادی ۱۹۴۵ بود. این الگوی تازه اقتدار آمریکا را به روابط شخصی و به عمر یک دوره ریاست‌جمهوری واحد گره می‌زند. 

در مجموع، آنچه در سفارتخانه‌های آمریکا در جریان است را می‌توان گذار از هژمونی نهادی به برتری معامله‌محور توصیف کرد. ظرفیت سخت‌افزاری قدرت آمریکا دست‌نخورده باقی مانده است. اما لایه‌هایی که این نظم را در طول هشتاد سال گذشته خودتقویت‌شونده می‌کرد یکی پس از دیگری کنار گذاشته می‌شود. این که این مدل تازه بتواند جای خالی آن ساختار نهادی را برای دهه‌های آینده پر کند یا نه، پرسشی است که هنوز میان پژوهشگران روابط بین‌الملل محل مناقشه است.

  همچنین بخوانید قهرمانپور: جام جهانی مانع حمله آمریکا به ایران نیست | اولویت ترامپ اورانیوم 60 درصد و تنگه هرمز است نه پیمان ابراهیم اما... زلزله دیپلماتیک در کاخ سفید قهرمان‌پور: یادداشت تفاهم ایران و آمریکا راهی برای مدیریت منازعه است، نه پایان آن | دموکرات‌ها ترامپ را بازنده جنگ اعلام می‌کنند؛ جمهوری‌خواهان تندرو دنبال شروع دوباره جنگ هستند هادیان: احتمالا درباره انتقال اورانیوم ایران به چین تفاهم می شود | قالیباف می‌تواند یک «پاراگراف» در تاریخ شود یا فقط یک «ویرگول»



۲۶ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

تکذیب ادعای ترامپ در مورد تنگه هرمز / دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی: تنگه هرمز باز نیست

اقتصاد ۲۴-دومینگوئز در پاسخ به سوال مجری که خواستار توضیح درباره صحت ادعای ترامپ مبنی بر باز بودن تنگه هرمز شد گفت: «در عین حال، با توجه به شمار بسیار اندک کشتی‌هایی که از تنگه هرمز عبور می‌کنند، روشن است که این تنگه عملاً باز نیست.»

وی اضافه کرد: «دلیل اینکه من می‌گویم تنگه هرمز برای کشتیرانی ایمن نیست این است که تا زمانی که خطر حمله به هر کشتی، چه از سوی کشوری که بنادر ایران را در محاصره گرفته و چه از سوی ایران، وجود داشته باشد، نباید هیچ کشتی‌ای از تنگه هرمز عبور کند.»

وی در اظهاراتی که به جوسازی‌ها و تبلیغات مقام‌های دولت ترامپ اشاره داشت تأکید کرد: «ما نمی‌توانیم صرفاً با صدور بیانیه، فعالیت عادی کشتیرانی را از سر بگیریم.»

دومینگوئز گفت سازمان بین‌المللی دریانوردی «تا زمانی که انجام عملیات مین‌روبی تأیید نشود» از هیچ یک از فعالان حوزه کشتیرانی نخواهد خواست خطر عبور از تنگه هرمز را بپذیرند.


۳۰ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

جنگی که به سفره آمریکایی رسید؛ بحران گوشت چرخ کرده مسئله اصلی ترامپ شد!

صفحه اقتصاد -

تصمیم جدید دولت ترامپ برای واردات ۳۰۰ هزار تن گوشت چرخ‌کرده بدون اعمال تعرفه‌های خارج از سهمیه، در ظاهر اقدامی برای تنظیم بازار است؛ اما در لایه‌ای عمیق‌تر، تصویری از یک چالش سیاسی بزرگ‌تر ارائه می‌دهد: جنگی که قرار بود قدرت آمریکا را در خارج از مرزها به نمایش بگذارد، اکنون آثار خود را در هزینه زندگی شهروندان آمریکایی نشان می‌دهد.

ترامپ اعلام کرده گوشت وارداتی می‌تواند حدود ۲۵ درصد ارزان‌تر از قیمت فعلی بازار عرضه شود؛ با این حال، کاخ سفید هنوز جزئیات کشورهای تأمین‌کننده و سازوکار تضمین این کاهش قیمت را اعلام نکرده است. این تصمیم در شرایطی اتخاذ شده که تعداد گاو و گوساله در آمریکا به حدود ۸۶.۲ میلیون رأس رسیده؛ سطحی که از دهه ۱۹۵۰ تاکنون کم‌سابقه است.

تناقض سیاستی نیز همین‌جاست. دولتی که تعرفه و حمایت از تولید داخلی را از ابزارهای اصلی سیاست اقتصادی خود می‌دانست، برای کنترل قیمت گوشت در بازار داخلی ناچار شده به عرضه خارجی تکیه کند. پیش از این نیز دولت ترامپ در فوریه مجوز واردات سالانه ۸۰ هزار تن گوشت کم‌چرب از آرژانتین را بدون تعرفه صادر کرده بود؛ گوشتی که بخش قابل توجهی از آن در تولید گوشت چرخ‌کرده کاربرد دارد.

اما مسئله اصلی تعرفه نیست؛ مسئله، هزینه زندگی است.

جنگ ایران از همان ابتدا بازار انرژی را تحت تأثیر قرار داد و هرچند قیمت نفت از اوج اولیه فاصله گرفته، آثار شوک انرژی همچنان در بخش‌های مختلف اقتصاد آمریکا باقی مانده است. افزایش قیمت گازوئیل، هزینه فعالیت کشاورزی، حمل‌ونقل، تولید و جابه‌جایی خوراک دام را بالا می‌برد و در نهایت می‌تواند خود را در قیمت مواد غذایی نشان دهد.

این زنجیره را نمی‌توان نادیده گرفت: سوخت گران‌تر یعنی کشاورزی گران‌تر، حمل‌ونقل گران‌تر و در نهایت فشار بیشتر بر قیمت مواد غذایی. هزینه تولید و توزیع محصولات کشاورزی، به‌ویژه در آستانه فصل برداشت، مستقیماً از قیمت سوخت و نهاده‌ها تأثیر می‌گیرد.

گوشت چرخ‌کرده نیز به دلیل جایگاهش در سبد مصرف خانوار، به نمادی مناسب برای این بحران تبدیل شده است. برخلاف شاخص‌های پیچیده اقتصادی که ممکن است برای مردم ملموس نباشند، قیمت یک بسته گوشت در فروشگاه مستقیماً به مصرف‌کننده می‌گوید که هزینه زندگی افزایش یافته است.

از سوی دیگر، تصمیم دولت ترامپ یک واقعیت ساختاری را نیز آشکار می‌کند: تولید داخلی آمریکا در کوتاه‌مدت امکان افزایش سریع عرضه گوشت را ندارد. کاهش تعداد دام، محدودیت ظرفیت تولید و افزایش هزینه نهاده‌ها باعث شده است تنظیم بازار از مسیر افزایش فوری تولید داخلی دشوار باشد.

اما اهمیت این موضوع فقط اقتصادی نیست؛ ابعاد سیاسی آن برای ترامپ حتی مهم‌تر است.

در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره، افزایش هزینه‌های زندگی می‌تواند به یکی از مهم‌ترین نقاط آسیب دولت تبدیل شود. رأی‌دهنده آمریکایی ممکن است درباره سیاست خارجی، امنیت انرژی یا معادلات ژئوپلیتیکی تحلیل‌های متفاوتی داشته باشد، اما قیمت بنزین، گازوئیل و مواد غذایی را هر روز در زندگی خود لمس می‌کند.

اینجاست که جنگ خارجی به مسئله‌ای داخلی تبدیل می‌شود.

ترامپ می‌تواند درباره اهمیت تنگه هرمز، امنیت انرژی و موازنه قدرت در خاورمیانه سخن بگوید، اما اگر هزینه پر کردن باک خودرو یا خرید گوشت افزایش یابد، روایت سیاسی او با یک واقعیت ملموس اقتصادی روبه‌رو خواهد شد.

از این منظر، واردات ۳۰۰ هزار تن گوشت را نباید صرفاً یک تصمیم تجاری دانست. دولت ترامپ تلاش می‌کند بخشی از تبعات اقتصادی جنگ را پیش از آنکه به بحران سیاسی تبدیل شود، مهار کند؛ از کاهش فشار بازار سوخت گرفته تا کنترل قیمت مواد غذایی.

اما این سیاست یک سؤال مهم را بی‌پاسخ می‌گذارد: آیا می‌توان آثار اقتصادی یک بحران خارجی را با مداخلات کوتاه‌مدت در بازار داخلی خنثی کرد؟

ترامپ جنگ را با هرمز، نفت و قدرت ژئوپلیتیک آغاز کرد؛ اما اکنون بخشی از نبرد سیاسی او در جایی بسیار نزدیک‌تر جریان دارد: قفسه فروشگاه‌های مواد غذایی.

در نهایت ممکن است رأی‌دهنده آمریکایی درباره کارنامه سیاست خارجی ترامپ نه با نقشه خلیج فارس، بلکه با قیمت یک کیلو گوشت چرخ‌کرده، یک گالن بنزین و هزینه پر کردن باک خودرو قضاوت کند. مطالعه بیشتر: ترامپ تعرفه واردات گوشت را دور زد؛ ۳۰۰ هزار تن گوشت ارزان وارد آمریکا می‌شود اخبار مرتبط circle صعود بیت کوین به بالای ۷۵ هزار دلار circle ۴۰ تریلیون دلار؛ صورت‌حساب جنگ ترامپ؟ circle ادعای آمریکا درباره شکست مذاکرات ایران و عمان/ هرمز به نقطه اختلاف واشنگتن و تهران تبدیل شد circle ۴۰ تریلیون دلار بدهی؛ صورت‌حساب جنگ ترامپ از راه رسید پیشنهاد سردبیر circle تغییر محاسبات دشمنان در برابر توان دفاعی ملت ایران circle تحلیل بازار ارز امروز ۳۰ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه ۳۱ مرداد circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟


۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

هند وارد ماجرای ایران و آمریکا شد؛ تأکید بر راه‌حل دیپلماتیک

صفحه سیاست-

وزارت امور خارجه هند اعلام کرد که این کشور تحولات غرب آسیا و تنش‌های میان ایران و آمریکا را با دقت دنبال می‌کند.

راندیر جی‌سوال، سخنگوی وزارت امور خارجه هند، در نشست خبری با تأکید بر موضع دهلی‌نو درباره تحولات منطقه گفت: هند طرفدار حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی است.

وی بر ادامه مسیرهای دیپلماتیک برای کاهش تنش‌ها میان تهران و واشنگتن تأکید کرد و خواستار حل اختلافات از راه‌های مسالمت‌آمیز شد.




 معرفی رشته های تاریخ و باستان‌شناسی | جاب ویژن
۸ دقیقه قبل / سایت جابویژن

معرفی رشته های تاریخ و باستان‌شناسی | جاب ویژن

برای آشنایی با گرایش ها، دروس، مهارت ها و فرصت های شغلی رشته های تاریخ و باستان شناسی بر اساس جدیدترین آمار کلیک کنید.

 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.

 حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد

اقتصادنیوز: حسام الدین آشنا معتقد است مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.

 ببینید: ۵ نکته درمورد پروژه‌‌ی هماهنگ رادیکال‌ها برای احیای تنش‌ها بر سر حجاب و پوشش
۱ ساعت قبل / سایت انتخاب

ببینید: ۵ نکته درمورد پروژه‌‌ی هماهنگ رادیکال‌ها برای احیای تنش‌ها بر سر حجاب و پوشش

در روزهای اخیر به طور ناگهانی ویدیوهایی غلوشده و عکس های بعضا جعلی از وضعیت حجاب و پوشش در اینستاگرام و توئیتر پخش شده است.

 پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد

رئیس‌جمهور روسیه در نشست شورای امنیت این کشور، راهبرد توسعه قطب شمال و تدابیر لازم برای تأمین امنیت ملی در این منطقه را بررسی کرد.

 برکناری بی‌سابقه دو مقام ارشد موساد؛ شکست عملیات اسرائیل علیه ایران
۵۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

برکناری بی‌سابقه دو مقام ارشد موساد؛ شکست عملیات اسرائیل علیه ایران

وبسایت خبری اینترسپت در گزارشی نوشت که برکناری‌های خبرساز در موساد نشان می‌دهد که هیچ‌یک از وعده‌های سازمان جاسوسی اسرائیل درباره جنگ با ایران محقق نشده است.