قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

واکنش رشیدی کوچی به طرح مجلس درباره نفوذ/ می‌توانم حدس بزنم که چه کسانی پشت این طرح هستند/ نفوذ اصلی در بین مسئولین است/ نفوذ را با قانون‌نویسی برای مردم عادی نمی‌شود مهار کرد؛ حفره‌های امنیتی را ببندید

اقتصادنیوز: رشیدی کوجی در واکنش به طرح مجلس درباره جاسوسی و نفوذ گفت: همه ما خیلی خوب می‌دانیم نفوذ اصلی در بین مسئولین است، در بین کسانی است که دسترسی به اطلاعات و داده‌ها دارند، البته من جزئیات این طرح را نخواندم تا ببینم چه اندازه به این مهم پرداخته شده است.
 واکنش رشیدی کوچی به طرح مجلس درباره نفوذ/ می‌توانم حدس بزنم که چه کسانی پشت این طرح هستند/ نفوذ اصلی در بین مسئولین است/ نفوذ را با قانون‌نویسی برای مردم عادی نمی‌شود مهار کرد؛ حفره‌های امنیتی را ببندید

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، جلال رشیدی کوچی نماینده سابق مجلس درباره تصویب کلیات طرح نفوذ در مجلس شورای اسلامی و انتقادات وارده به این طرح گفت: من کلیات را نخواندم و صرفا شنیدم که این طرح تصویب شده است اما با توجه به تجربه‌ای که در مجلس دارم، می‌توانم حدس بزنم که چه کسانی پشت این طرح هستند و با چه نیت و هدفی این کار انجام می‌شود. خبر مرتبط 6 ایراد مصوبه جنجالی مجلس درباره جاسوسی و نفوذ از نگاه حسام الدین آشنا

اقتصادنیوز: حسام الدین آشنا درباره طرح مقابله با جاسوسی مجلس نوشت: مجازات‌هایی نامتناسب مانند انحلال الزامی، محرومیت دائمی و مصادره کلی اموال مقرر کرده است. محرومیت دائمی از شغل برای مجوزدهنده‌ای که علم یا تبانی او اثبات نشده، فاقد تناسب با تقصیر است. وی با اشاره به اسم طرح گفت: شاید اسم این طرح جالب باشد و بگوییم ما می‌خواهیم یک قانونی را تصویب کنیم تا در برابر جریان نفوذ در کشور، از لحاظ قانون دستمان باز باشد و بتوانیم به مردم و به کشور کمک کنیم. این ظاهر امر است، اما به نظر می‌آید که ما باید ببینیم پشت این طرح چه کسانی بودند و از کجا آب می‌خورد و هدف و نیت اصلی را باید پیگیری کنیم.

رشیدی کوچی ادامه داد: آن جریاناتی که امروز در مجلس متأسفانه قدرت را دست گرفته‌اند علیرغم اینکه در اقلیت هستند همیشه می‌خواهند مردم را مقصر جلوه دهند و همیشه مردم را محکوم کنند و در مظان اتهام قرار دهند، در صورتی که همه ما خیلی خوب می‌دانیم نفوذ اصلی در بین مسئولین است، در بین کسانی است که دسترسی به اطلاعات و داده‌ها دارند، البته من جزئیات این طرح را نخواندم تا ببینم چه اندازه به این مهم پرداخته شده است.

این نماینده سابق گفت: به نظر می‌آید که جریان خاصی در مجلس هست که یک موقعی طرح صیانت را مطرح می‌کند، یک موقع عفاف و حجاب را مطرح می‌کند، یک موقعی موضوعات این چنینی که مورد خشم مردم و مورد انتقاد قرار می‌گیرد، امروز هم این طرح را پیگیری می‌کند، البته با توجه به اینکه اگر کسی بخواهد علیه‌شان صحبتی کند، همیشه بلافاصله توسط همان طراحان، برچسب نفوذی و خائن و جاسوس می‌خورد، حدس می‌زنم که نمایندگان هم خیلی جرئت نکنند در این وادی ورود کنند و ترجیح می‌دهند که دخالتی در این داستان نشود و این نگران‌کننده و خطرناک است و تجربه من این را ثابت کرده است. اینکه قانونی تصویب کنیم که دستمان برای برخورد با مردم باز باشد، خیلی جالب نیست 

رشیدی کوچی تصریح کرد: از نمایندگان می‌خواهیم که این موضوع را دقیق بررسی کنند، ابعاد و اثراتش را بررسی کنند؛ بررسی کنند که اگر این قانون تصویب شد، فردا چه اتفاقاتی می‌افتد و ممکن است چه تنش‌هایی در کشور ایجاد کند. به نظر ما، برای جریان نفوذ بیشتر از آنکه احتیاج به قانون داشته باشیم، احتیاج به دقت و بررسی دقیق‌تر ابعاد این جریان داریم؛ جریانی که به‌راحتی باعث آسیب‌های سنگینی شده و نفوذ هم صرفا این نیست که ما بگوییم یک نفر آمده، جاسوسی و خرابکاری انجام داده، یا گروه‌های تروریستی وارد می‌شوند.

وی گفت: به نظر من، نفوذ امروز آنجایی است که تصمیمات به گونه‌ای رقم می‌خورد که باعث ایجاد نارضایتی مردم می‌شود. این می‌شود نفوذ. نفوذ آنجایی است که صحبت‌هایی می‌شود که در ظاهر به نفع حاکمیت و به نفع نظام هست، ولی در اصل به ضرر آن است و باعث آسیب می‌شود. به نظرم باید برویم در این حیطه کار کنیم. اینکه برویم یک قانونی تصویب کنیم که دستمان برای برخورد با مردم باز باشد، به نظرم خیلی جالب نیست. البته باز تأکید می‌کنم که من حتماً باید بروم بخوانم و از جزئیاتش اطلاع پیدا کنم، ولی تجربه من، نخوانده، ثابت می‌کند که همیشه این اتفاق افتاده است و امیدوارم این بار تکرار نشود.  یکی از ابعاد نفوذ، تصویب همین قوانینی است که باعث نارضایتی مردم می‌شود

رشیدی‌کوچی درباره پیام رهبر انقلاب در سالروز افتتاح اولین دوره مجلس شورای اسلامی و آغاز سومین سال فعالیت مجلس مبنی بر اینکه قانون باید بر اساس نیازهای مردم و معطوف به امیدآفرینی و آینده‌سازی کشور باشد، آیا در این گونه قوانین دیده شده است، گفت: این مجلس که عملاً تا امروز من ندیدم چیزی را به نفع مردم تصویب کرده باشد؛ البته شاید دوستان بگویند، با توجه به اقتضا و شرایط کشور ما این کار را انجام می‌دهیم، ولی در همین شرایط هم می‌شود قوانینی را تصویب کرد که به نفع مردم باشند. نگاهم بر این است که اصلاً یکی از ابعاد نفوذ، تصویب همین قوانین است.

وی ادامه داد: یعنی شما همین قانونی که امروز دارد تصویب می‌شود را ببنید، این یکی از ابعاد اصلی نفوذ می‌تواند باشد. چراکه نهایتاً منتج به ایجاد نارضایتی می‌شود. هدف، برنامه و کار نفوذ در کشور چیست؟ برنامه‌ نفوذ ایجاد نارضایتی، ایجاد دوقطبی و ناراضی کردن مردم، کشاندن آن‌ها به خیابان‌ها و به مرور، براندازی است، بنابراین هدف اصلی جریان نفوذ، اثرگذاری بر تصمیمات جامعه به نحوی است که باعث ایجاد نارضایتی در بین عموم مردم شود. ما باید این‌ها را بررسی کنیم، ببینیم اتفاقی در این زمینه می‌افتد یا نمی‌افتد. این می‌شود نفوذ. نفوذ را با قانون‌نویسی برای مردم عادی نمی‌شود مهار کرد؛ حفره‌های امنیتی را ببندید

این نماینده سابق مجلس گفت: در بعد امنیتی، در بحث نفوذ ما احتیاجی به تصویب قانون نداریم. حفاظت‌های مختلف هستند؛ حفاظت اطلاعات سپاه، حفاظت اطلاعات وزارت، حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی، حفاظت اطلاعات دادگستری است. اصل جریان حفاظت اطلاعات برای صیانت و مراقبت از ارگان‌ها و نهادهایی که احتمال خرابکاری و نفوذ در آن‌ها زیاد است تشکیل شده. آن‌ها قوانین‌شان مشخص است، دست‌شان هم به اندازه کافی باز است. به جای تمرکز کردن روی تصویب چنین قوانینی، اگر ما تمرکزمان را روی نظارت دقیق‌تر بر نهادها و ارگان‌هایی بگذاریم که نفوذ می‌تواند در آن‌ها اثرات زیادی داشته باشد، نتایج خیلی بهتری می‌گیریم.

وی درباره اظهارات عراقچی درباره نفوذ و حفره‌های امنیتی گفت: من هم کاملاً با صحبت‌های آقای عراقچی موافق هستم. امکان ندارد بدون نفوذ بتوانند چنین آسیب محکم و جدی را به صدر حاکمیت در یک سیستم سیاسی وارد کنند. واقعاً این جای نگرانی دارد. مردم عادی که نمی‌توانند این کارها را انجام دهند که حالا ما می‌خواهیم برویم برای آن‌ها قانون تصویب کنیم. این برمی‌گردد به اشخاص و افرادی که با خواص در ارتباط هستند، یا خودشان جزو خواص هستند، یا با مکان‌های خاص ارتباط و رفت‌وآمد دارند. تصویب این قانون امیدوارم که بر اساس نفوذ نباشد، ولی بیشتر به نظر می‌رسد یک شو و یک نمایشی برای ابراز قدرت یک عده‌ در مجلس باشد. یک عده خاص در مجلس بیانات رهبری را تفسیر به رأی می‌کنند

این نماینده سابق درباره اینکه چرا به بیانات رهبری در قانون گذاری از سوی برخی از نمایندگان توجه نمی شود، تصریح کرد: حالا من نمی‌خواهم همه را به یک چوب برانم. عده زیادی از نمایندگان محترم مجلس، می‌دانم دغدغه‌شان نگاه رهبری است، اما من نگاهم بر این است که یک عده خاصی این را تفسیر به رأی می‌کنند. به طور مثال یکی از این نمایندگان، برای اینکه حرف خودش را به کرسی بنشاند، از رهبری و رهبری شهید هزینه کردند. گفتند که ما در دیدار با رهبری بودیم، من بلند شدم، سؤالی راجع به مقوله حجاب پرسیدم، حضرت آقا چنین جوابی دادند؛ یعنی جوابی داده بودند که در تأیید صحبت این آقا بود و بعد ما دیدیم که شخصاً رهبری و بعد هم دفتر ایشان این را تکذیب کردند. این می‌شود سوءاستفاده از جایگاه رهبری. این افراد بیشتر به دنبال رسیدن به اهداف خودشان با توجه به برخی صحبت‌هایی که خودشان گزینش می‌کنند، هستند.

وی گفت: به طور مثال در همین بحث نامه‌ای که مقام معظم رهبری نوشتند، در آنجا یک عبارتی به کار بردند، ایشان به عنوان اینکه من علی‌الاصول نظر دیگری داشتم. این‌ها آمدند این موضوع را تفسیر کردند که رهبری مخالف بودند، در صورتی که ایشان به صراحت نوشتند: «من یک نظر دیگری داشتم.» نظر دیگر با مخالف بودن خیلی فرق می‌کند. ولی این افراد آمدند و تفسیر به رأی کردند و هر کسی هم حرف زد، محکم آمدند جلویش ایستادند که شما دارید ضدولایت صحبت می‌کنید. البته این‌ها در طول تاریخ بعد از انقلاب همیشه بودند و هستند و خواهند بود. امیدوارم یک بار با آن‌ها برخورد جدی شود که درس عبرتی برای دیگران شوند.

همچنین بخوانید رشیدی کوچی: هیچ کمکی از خارج از کشور به ما نخواهد شد/ کسانی که تصور می‌کنند آمریکایی‌ها برای ما صلح به ارمغان می‌آورند، در اشتباه هستند/ نیازمند اصلاحات در درون هستیم رشیدی کوچی: وقتی یک مقام دولتی موضوع گرانی بنزین را با ادبیات طلبکارانه مطرح می‌کند، مردم ناراحت می‌شوند/ صاحبان تریبون به اتحاد مقدس آسیب نزنند حمله حمید رسایی به رشیدی کوچی/ باید او را داخل خودرو تیبای جلیلی بگذارند تا هوادارنش به او شلیک کنند رشیدی کوچی: تصمیمات امنیتی بدون هماهنگی با مرکز امکان‌پذیر نیست/ افزایش اختیارات استانداران به هیچ عنوان مقدمه تجزیه کشور یا فدرالیسم نیست



۱ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

درخواست کمیسیون اقتصادی برای ارسال اصلاحیه بودجه به مجلس

به گزارش اقتصاد معاصر؛ سید شمس‌الدین حسینی درباره اقدامات دولت در ۱۴ ماه گذشته که کشور درگیر دو جنگ بوده است، اظهار داشت: اداره کشور در این شرایط کار سختی است و دولت و نهادهای حاکمیتی در شرایط دشواری در حال برنامه‌ریزی برای اداره کشور هستند.

وی ادامه داد: آنچه مسجل و مشخص است، کلید پیروزی کشور تا به حال، انسجام بوده است که میان دولت و مردم و همچنین مردم با نیروهای مسلح، مجلس و دیگر دستگاه‌ها برقرار بوده که این انسجام باید ادامه یابد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به مجموع شرایطی که برای کشور ایجاد شده، با اینکه کمبودی از نظر کالا نداریم، ولی قیمت‌ها افزایش یافته است لذا لازم است برای کاهش قدرت خرید خانوارها، فکری کنیم

وی تأکید کرد: دولت به ما اعلام کرد که قصد دارد مبلغ کالابرگ را افزایش دهد؛ ولی اینکه از چه محلی این افزایش رقم تأمین مالی شود، اهمیت بالایی دارد؛ با این حال درخواست ما از دولت این بود که این اقدام در قالب ارسال لایحه اصلاح قانون بودجه سال جاری به مجلس، عملیاتی شود./ایرنا


۳۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

نشان دار کردن، مالیات را از تکلیف به مشارکت در توسعه تبدیل کرد - تسنیم

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها برای سال سوم به تصویب رسیده است و این طرح نقطه عطفی در تغییر نگاه عمومی به نظام مالیاتی کشور است؛ چرا که مالیات‌دهنده بیش از گذشته می‌تواند خود را در فرآیند تصمیم‌گیری درباره محل مصرف بخشی از مالیات پرداختی‌اش سهیم بداند.

در الگوی سنتی، شهروند مالیات خود را پرداخت می‌کرد، اما معمولا تصویر روشنی از مسیر حرکت این منابع و نتیجه نهایی آن نداشت. نشان‌دار کردن مالیات‌ها این رابطه را تغییر می‌دهد و به مؤدی اجازه می‌دهد در انتخاب پروژه یا طرحی که منابع مالیاتی او به آن اختصاص می‌یابد، نقش داشته باشد. به این ترتیب، مالیات از یک تکلیف صرف اقتصادی به نوعی مشارکت مستقیم در توسعه کشور تبدیل می‌شود.

مهم‌ترین اثر این طرح را باید در ایجاد یک حلقه شفاف میان فرآیند اخذ مالیات و نحوه مصرف آن جست‌وجو کرد. هنگامی که مالیات‌دهنده بداند منابع پرداختی او صرف کدام پروژه، استان یا طرح زیرساختی می‌شود، دیگر مالیات یک عدد نامشخص در حساب‌های عمومی نخواهد بود، بلکه به یک خروجی ملموس و قابل مشاهده پیوند می‌خورد.

مشاهده تأمین اعتبار یا تکمیل یک پروژه عمرانی با مشارکت منابع مالیاتی می‌تواند بسیاری از ابهامات درباره نحوه هزینه‌کرد درآمدهای مالیاتی را برطرف کند. این شفافیت، به‌ویژه در شرایطی که افزایش اعتماد عمومی یکی از ضرورت‌های حکمرانی اقتصادی است، اهمیت دوچندانی دارد.

مردم زمانی با رضایت بیشتری تکالیف مالیاتی خود را انجام می‌دهند که بدانند مالیات آنها صرف چه اهدافی می‌شود و چه اثری بر زندگی و توسعه کشور دارد. بنابراین، نشان‌دار کردن مالیات‌ها می‌تواند فاصله میان مؤدی و نتیجه پرداخت مالیات را کاهش داده و زمینه شکل‌گیری رابطه‌ای شفاف‌تر میان مردم و نظام مالیاتی را فراهم کند.

در همین رابطه با آقای شهباز حسن‌پور عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به گفتگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.

حسن‌پور عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ابتدای صحبت‌های خود با اشاره به اهمیت کلیدی افزایش اعتماد مردم به نظام مالیاتی با مشارکت دادن مردم در تعیین محل مصرف مالیات خود گفت: یکی از مهم‌ترین بخش‌های حمایت از تولید در زیرمجموعه وزارت اقتصاد، سازمان امور مالیاتی بود. هوشمندسازی نظام مالیاتی و مشارکت دادن مردم در تعیین محل مصرف مالیات خود گام مهمی در حوزه افزایش اعتماد تولیدکنندگان بوده است.

وی افزود: تبصره ماده 100 قانون مالیات‌های مستقیم، ظرفیتی را برای دولت فراهم می‌کند تا تا سقف مشخصی، فرآیند اخذ مالیات را از مسیر سنتی رویارویی مودی با ممیز و تنظیم جداگانه اظهارنامه، به سمت یک نظام هوشمند و سیستمی سوق دهد و همچنین زمینه تعیین محل مصرف مالیات نیز به مودی سپرده شده است و در ذیل این تبصره، مودی در انتهای زمانی که مالیات خود را پرداخت کرد؛ مبتنی بر گزینه‌های مختلف و پروژه‌های زیرساختی کشور اقدام به انتخاب در جهت مصرف مالیات پرداختی خود می‌کند که به عنوان طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها نیز شناخته می‌شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به شفافیت و نظارت مردمی در این طزح ادامه داد: بنابراین در طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها، محل مصرف مالیات خود را نیز شخصاً تعیین کند. این شفافیت، رابطه میان پرداخت مالیات و ارائه خدمات عمومی را برای مردم ملموس‌تر می‌کند و اعتماد عمومی به نظام مالیاتی را تقویت می‌نماید.

حسن پور با اشاره به نتایج مهم و مثبت طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها جهت مردمی‌سازی نظام مالیاتی کشور تصریح کرد: این طرح، حلقه شفافیت میان اخذ و مصرف مالیات را تکمیل کرده است. وقتی هر شهروند ببیند مالیات او در کدام استان یا پروژه ملی هزینه می‌شود، مشارکت مردم در حکمرانی مالیاتی افزایش می‌یابد؛ امری که از ارزشمندترین دستاوردهای وزارت اقتصاد در مسیر مردمی‌سازی به شمار می‌رود.

انتهای پیام/  


۲ ساعت قبل / سایت برترینها

ادعای جنجالی درباره 20هزار تن مرغ تاریخ گذشته

خانه اقتصاد: محمدجواد عسگری، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، با انتقاد از وضعیت بازار مرغ در ماه‌های اخیر گفت: طی سه تا چهار ماه گذشته بازار مرغ با نوسانات شدیدی مواجه بود و کمیسیون کشاورزی نیز جلسات متعددی برای مدیریت و کنترل بازار برگزار کرد، اما به دلیل سوءمدیریت، حدود ۲۰ هزار و ۵۰۰ تن مرغ منجمد در سردخانه‌ها باقی ماند و تاریخ مصرف آن به پایان رسید.

وی افزود: مسئله مهم این است که برای این مرغ‌های تاریخ‌گذشته، موضوع تغییر تاریخ مصرف و تمدید سه‌ماهه آن مطرح شد؛ این در حالی است که به گفته عسگری، هیچ آزمایش و تستی، به‌ویژه آزمایش مربوط به سالمونلا، روی این محصولات انجام نشده بود.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: مسئولان مربوطه به محمدیان، معاون دامپزشکی کشور، فشار وارد کردند تا تاریخ مصرف یا لیبل این محصولات تغییر کند و سه ماه دیگر برای آنها تمدید شود تا امکان عرضه به مصرف‌کننده فراهم شود. با این حال، محمدیان زیر بار این موضوع نرفت.

عسگری گفت: در جلسه‌ای که با حضور وی در کمیسیون برگزار شد، محمدیان اعلام کرد که به دلیل عدم همراهی با این درخواست‌ها تحت فشار قرار گرفته و حتی از سمت خود در معاونت دامپزشکی کنار گذاشته شده است. وی همچنین اسناد و مدارکی را به کمیسیون ارائه کرد و کارشناسان نیز این اسناد را امضا کرده‌اند.

وی تأکید کرد: فلسفه تمدید تاریخ مصرف این محصولات محل ایراد است و مهم‌تر از آن، اینکه بدون انجام آزمایش‌های لازم چنین اقدامی صورت گرفته، موضوعی جدی و خلاف قانون است.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به خطرات آلودگی سالمونلا گفت: این مسئله از نظر سلامت مردم اهمیت بسیار زیادی دارد و نمی‌توان بدون انجام آزمایش‌های لازم، محصولی را که تاریخ مصرف آن گذشته است مجدداً وارد چرخه مصرف کرد.

عسگری افزود: در این خصوص هم به سازمان بازرسی کل کشور گزارش داده‌ایم و هم نامه‌ای به صورت مکتوب برای رئیس‌جمهور ارسال کرده‌ایم و موضوع در حال پیگیری است.

او در پایان در پاسخ به این سوال که آیا این مرغ‌ها وارد بازار هم شده‌اند یا خیر، گفت: قسمتی از آنها عرضه شده و از عرضه قسمتی هم جلوگیری شده است. 




 روایت ۲۰ هزار آگهی از بازار مسکن تهران؛ خانه‌های قدیمی کجا رفتند؟
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

روایت ۲۰ هزار آگهی از بازار مسکن تهران؛ خانه‌های قدیمی کجا رفتند؟

نزدیک به ۲۰ هزار آگهی فروش مسکن در ۲۲ منطقه تهران را بررسی کردیم؛ داده‌های خام این بررسی از سوی گروه داده‌ای دنیای اقتصاد تهیه شده است و مجموعه‌ای گسترده از خانه‌ها و آپارتمان‌های عرضه‌شده در بازار فروش را شامل می‌شود که سال ساخت آنها از ۱۳۷۰ تا ۱۴۰۵ را دربرمی‌گیرد. آگهی‌ها بر اساس سال ساخت در چهار گروه دهه ۷۰، ۸۰، ۹۰ و ۱۴۰۰ دسته‌بندی شدند تا علاوه بر جغرافیای عرضه، تفاوت میان نسل‌های مختلف ساختمان‌های حاضر در بازار فروش نیز بررسی شود.از همان ابتدا باید توجه داشت؛این نمونه، تصویری از کل موجودی مسکن تهران نیست. آنچه بررسی شده، خانه‌هایی است که در مقطع مورد مطالعه برای فروش آگهی شده‌اند. بنابراین نتایج این بررسی نشان می‌دهد در بازار فروش مسکن تهران چه نوع واحدهایی، در کدام مناطق و با چه سن و متراژی در حال عرضه‌اند. این تمایز به‌ویژه هنگام مقایسه ساختمان‌های قدیمی و جدید اهمیت پیدا می‌کند؛ چراکه …

 مدیرعامل زربد: خودپردازهای طلا می‌توانند اعتماد به خرید آنلاین را افزایش دهند
۱۶ ساعت قبل / سایت توسعه برند

مدیرعامل زربد: خودپردازهای طلا می‌توانند اعتماد به خرید آنلاین را افزایش دهند

توسعه برند؛ فرید امیرغیاثوند، مدیرعامل پلتفرم زربد، با تأکید بر کمرنگ‌شدن مرز میان بازار فیزیکی و آنلاین طلا گفت: توسعه شبکه تحویل، پلمپ هوشمند و دستگاه‌های خودپرداز طلا می‌تواند اعتماد کاربران به خرید آنلاین را افزایش دهد. به گفته او، زربد اکنون حدود ۳۰۰ نمایندگی در کشور دارد و امکان تحویل طلای خریداری‌شده از برخی پلتفرم‌ها از طریق این شبکه فراهم شده است.

 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
۱۷ ساعت قبل / سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.

 آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول
۱۹ ساعت قبل / روزنامه شرق

آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با جهش قابل توجهی همراه شده است. طلای جهانی در آستانه ورود به محدوده ۴۵۰۰ دلاری قرار گرفته و همزمانی این روند صعودی با ثبات قیمت دلار و سیگنال‌های سیاسی، موج تازه‌ای از التهاب را در بازار داخلی طلا رقم زده است.

 تحلیل و پیش‌بینی بازار خودرو هفته اول شهریور 1405 / ردپای نرخ چهارم بنزین در بازار خودرو دیده شد؟ + جدول
۲۸ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

تحلیل و پیش‌بینی بازار خودرو هفته اول شهریور 1405 / ردپای نرخ چهارم بنزین در بازار خودرو دیده شد؟ + جدول

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: انتشار برخی اخبار درباره حامل‌های انرژی، به‌صورت استثنا بر بازار خودروهای برقی اثر گذاشته و باعث افزایش جزئی قیمت این خودروها و رشد نسبی تقاضا برای خرید آنها شده است.

 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.