
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از انتخاب، الجزیره نوشت: متخصص مسائل آمریکا، گفت: ترامپ میخواهد سایه جنگ را از انتخابات کنگره دور کند. خبر مرتبط درخواست کارلسون برای برکناری فوری ترامپ/ هر مقام ارشدی در هر کشوری که استفاده از سلاح هسته ای را مطرح می کند، حق خود برای رهبری را از دست می دهد
اقتصادنیوز: کارلسون اظهار داشت: هر مقام ارشدی در هر کشوری که استفاده از سلاح هسته ای را مطرح می کند، حق خود برای رهبری را از دست می دهد و باید فورا برکنار شود. من فکر می کنم که این یک استاندارد عادلانه و برحق است.
«محمد المنشاوی»، روزنامهنگار و متخصص مسائل آمریکا، گفت: ترامپ میخواهد به افکار عمومی داخل آمریکا و بازارهای جهانی اطمینان دهد که منابع انرژی دوباره با قیمتهای قابلقبول در دسترس خواهند بود و ایران دیگر این سلاح مهم، یعنی تنگه هرمز، را در اختیار ندارد.
او افزود: ترامپ همچنین میخواهد سایه جنگ را از انتخابات کنگره آمریکا در ماه نوامبر آینده دور کند.
همچنین بخوانید …












