قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

ابوالفتح: حتی زمانی که می‌گوییم مذاکره نمی‌کنیم، در حال مذاکره هستیم/ رسیدن به توافق نهایی شبیه معجزه است

اقتصادنیوز: ابوالفتح گفت:از دیدگاه جمهوری‌خواهان، اشتباه دولت اوباما این بود که تنها مسئله هسته‌ای را حل کرد و سایر موضوعات را کنار گذاشت. ترامپ نیز بر همین اساس معتقد بود که باید همه مسائل به‌صورت هم‌زمان حل شوند. طبیعی است که چنین رویکردی، رسیدن به توافق را بسیار دشوارتر می‌کند.
 ابوالفتح: حتی زمانی که می‌گوییم مذاکره نمی‌کنیم، در حال مذاکره هستیم/ رسیدن به توافق نهایی شبیه معجزه است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، امیرعلی ابوالفتح کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین اظهار داشت: «از نظر من، مذاکره هرگز متوقف نشده است؛ بلکه فرایندی مستمر و جاری است که از ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ آغاز شده و همچنان ادامه دارد. مشکل اصلی، نه مذاکره، بلکه دستیابی به توافق است. رسیدن به یک توافق نهایی بسیار دشوار است و به نوعی می‌توان گفت که به یک معجزه نیاز دارد.»

در ادامه بخشی از این گفت‌وگو را می‌خوانید:  حتی زمانی که می‌گوییم مذاکره نمی‌کنیم، در حال مذاکره هستیم/ رسیدن به توافق نهایی شبیه معجزه است

من معتقدم که همین حالا نیز در حال مذاکره هستیم. زمانی که ایران اعلام می‌کند مذاکره نمی‌کند، باز هم نوعی مذاکره در جریان است. توییت‌ها، سخنرانی‌ها، تهدیدها و موضع‌گیری‌ها، همگی بخشی از فرایند مذاکره محسوب می‌شوند.

از نظر من، مذاکره هرگز متوقف نشده است؛ بلکه فرایندی مستمر و جاری است که از ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ آغاز شده و همچنان ادامه دارد. مشکل اصلی، نه مذاکره، بلکه دستیابی به توافق است. رسیدن به یک توافق نهایی بسیار دشوار است و به نوعی می‌توان گفت که به یک معجزه نیاز دارد.

حتی تفاهم‌نامه‌ای که امضا شد نیز هنوز در وضعیت مبهمی قرار دارد و هر دو طرف یکدیگر را به رعایت نکردن تعهدات متهم می‌کنند. تازه اگر روند سازنده‌ای شکل بگیرد، از آن نقطه به بعد، بحث اصلی بر سر توافق هسته‌ای آغاز خواهد شد. برجام برای ایران معجزه بود/ چون برجام به سود ایران بود آمریکا از آن خارج شد

بله، برجام در زمان خود یک معجزه سیاسی بود. دو سال مذاکره فشرده انجام شد و در نهایت، توافقی مفصل و پیچیده شکل گرفت که بخشی از مشکلات میان ایران و آمریکا را حل کرد. من شخصاً معتقدم که برجام یک دستاورد مهم برای ایران بود و دقیقاً به همین دلیل آمریکا از آن خارج شد. اگر برجام به زیان ایران بود، ابتدا ایران از آن خارج می‌شد، نه آمریکا.

از دیدگاه جمهوری‌خواهان، اشتباه دولت اوباما این بود که تنها مسئله هسته‌ای را حل کرد و سایر موضوعات را کنار گذاشت. ترامپ نیز بر همین اساس معتقد بود که باید همه مسائل به‌صورت هم‌زمان حل شوند. طبیعی است که چنین رویکردی، رسیدن به توافق را بسیار دشوارتر می‌کند.

  همچنین بخوانید ترامپ: جنگ ایران بزودی پایان می‌یابد | تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است | ممکن است به زودی توافق حاصل شود | ما ذخایر تقریبا نامحدود داریم ترامپ: در حال گفتگو با ایران هستیم، آنها خواستند مذاکره کنیم | ترجیح می‌دهم به توافق برسیم انتقاد صریح معاون عراقچی به مخالفان مذاکره: با خودم فکر می‌کنم این دوستان در چه جهانی زندگی می‌کنند | سیاست خارجی عرصه تصمیم‌های دشوار و سنجش دقیق هزینه و فایده است واکنش فوری ایران به ادعای ترامپ درباره آغاز مذاکرات در روز دوشنبه





 پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است
۱۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است

رئیس‌جمهور بر رفع موانع تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید تأکید کرد.

 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.

 تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
۱۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم

نماینده مردم خدابنده در مجلس، با انتقاد از طرح برخی ادعاهای بدون مستندات علیه فعالان اقتصادی در فضای مجازی هشدار داد که ورود به پرونده‌های اقتصادی بر اساس حدس و گمان، علاوه بر خدشه‌دار کردن اعتبار افراد، می‌تواند به روابط اقتصادی و بین‌المللی کشور نیز آسیب بزند.

 قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم
۱۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم

وزیر خارجه قطر امروز (پنجشنبه) نسبت به اینکه پیامدهای جنگ علیه ایران نه تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان فاجعه‌بار بوده است، هشدار داد.

 انحراف روزانه ۲ میلیون لیتر بنزین در کشور / روش قیمتی بنزین جواب نمی‌دهد / حَلّال‌سازی بنزین؛ سودی که از یارانه انرژی به جیب می‌رود
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

انحراف روزانه ۲ میلیون لیتر بنزین در کشور / روش قیمتی بنزین جواب نمی‌دهد / حَلّال‌سازی بنزین؛ سودی که از یارانه انرژی به جیب می‌رود

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس، با مخالفت با روش‌های قیمتی برای مدیریت بنزین، گفت: تصمیم درباره بنزین نباید برای مردم «شگفتانه» باشد. شهرکی همچنین از انحراف رو...