قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

رابرت مالی: ترامپ از مقاومت ایران کلافه است / بایدن باید به برجام برمی‌گشت

اقتصادنیوز: مذاکره‌کننده ارشد آمریکا در توافق برجام با بیان اینکه تهران حاضر به تسلیم در برابر فشار نظامی نشده و همین موضوع موجب کلافگی دونالد ترامپ شده است، تأکید کرد دولت بایدن باید از همان ابتدای کار به برجام بازمی‌گشت.
 رابرت مالی: ترامپ از مقاومت ایران کلافه است / بایدن باید به برجام برمی‌گشت

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، «رابرت مالی» مذاکره‌کننده ارشد آمریکا در توافق برجام و فرستاده ویژه دولت «جو بایدن» در امور ایران، در گفت‌وگویی درباره جنگ آمریکا و ایران گفت حملات اخیر ایالات متحده به ایران نه توجیه حقوقی داشته، نه ضروری بوده و نه توانسته اهداف اعلام‌شده واشنگتن را محقق کند.

مالی در ابتدای این گفت‌وگو با اشاره به اقدام انصارالله یمن برای بستن تنگه باب‌المندب به روی عربستان سعودی، گفت اگر این اقدام به‌طور کامل اجرا شود، تأثیر بسیار بزرگی بر بازار جهانی نفت خواهد داشت.

او اذعان کرد که این جنگ «نه توجیهی داشت، نه قانونی بود و نه ضرورتی برای آن وجود داشت.» وی گفت از ابتدا می‌دانسته که واکنش ایران و جنبش‌های مقاومت منطقه به سمت افزایش فشار بر مسیرهای انتقال انرژی حرکت خواهد کرد.

مالی با اشاره به فروپاشی تفاهم‌نامه اخیر میان ایران و آمریکا گفت تصور می‌کرد این توافق شانس بیشتری برای جلوگیری از تشدید جنگ دارد، اما اکنون پیش‌بینی رفتار دولت ترامپ را تقریباً ناممکن می‌داند.

او اظهار داشت: «به این نتیجه رسیده‌ام که هر جمله‌ای که بخواهد آینده را پیش‌بینی کند و در آن نام ترامپ باشد، بیهوده است. او ممکن است فردا اعلام کند جنگ محبوبیتی ندارد و پیروزی را اعلام کند، یا حتی تصمیم به اعزام نیروی زمینی بگیرد؛ موضوعی که برخلاف تمام مواضع گذشته‌اش خواهد بود.»

مالی در مقابل، رفتار ایران را کاملاً حساب‌شده و قاعده‌مند توصیف کرد و گفت تهران بر اساس برداشت خود از توازن قدرت و تهدیدهای موجود عمل می‌کند.

وی درباره دلایل شکست تفاهم‌نامه نیز گفت دولت ترامپ بر این تصور استوار است که اگر طرف مقابل در برابر فشار تسلیم نشود، باید فشار بیشتری وارد کرد!

به گفته او، رئیس‌جمهور آمریکا اکنون با این واقعیت روبه‌رو شده که ایران با وجود برتری نظامی واشنگتن حاضر به تسلیم نیست و همین ترامپ را به حدی از کلافگی رسانده که به تهدید به تأسیسات غیرنظامی متوسل شود، تهدیدی که رابرت مالی آن را ناشی از سرخوردگی ترامپ دانست و گفت او نمی‌تواند درک کند چرا کشوری کوچک‌تر از آمریکا، حاضر به تسلیم شدن نیست.

وی افزود: ادامه جنگ هزینه‌های بسیار سنگینی برای آمریکا خواهد داشت؛ به‌ویژه اگر تنگه …



 الجزیره: قیمت نفت به علت تهدیدات اقتصادی ترامپ علیه ایران، به بالاترین سطح خود در سه هفته گذشته رسید
۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

الجزیره: قیمت نفت به علت تهدیدات اقتصادی ترامپ علیه ایران، به بالاترین سطح خود در سه هفته گذشته رسید

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

الجزیره نوشت: نفت در بحبوحه نگرانی‌ها درباره عرضه خاورمیانه به اوج سه‌هفته‌ای رسید.

به گزارش انتخاب، قیمت نفت به بالاترین سطح خود در سه هفته گذشته رسید؛ این افزایش تحت تأثیر نگرانی‌ها از آن صورت گرفت که بن‌بست مرتبط با جنگ ایران همچنان به اختلال در عرضه نفت خاورمیانه منجر شود.

بهای معاملات آتی نفت برنت و نفت خام آمریکا به بالاترین سطح خود از ۲۴ ژوئیه گذشته رسید؛ این روند در حالی است که بن‌بست میان آمریکا و ایران ادامه دارد و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تهدید به آغاز «جنگ اقتصادی» کرده است.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 هدف ایران‌خودرو مشخص شد؛ می‌خواهیم «تویوتای ایران» باشیم!
سایت پرشین خودرو

هدف ایران‌خودرو مشخص شد؛ می‌خواهیم «تویوتای ایران» باشیم!

نماینده صاحبان اکثریت سهام ایران‌خودرو، از هدف این مجموعه برای تبدیل شدن به «تویوتای ایران» خبر داد و گفت: این هدف با توجه به تجربه صنعتی، رویایی دست‌نیافتنی نیست.
 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به وقوع رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات برخی نقاط کشور، وزش باد شدید را مهم‌ترین پدیده جوی در بیشتر مناطق کوهستانی ذکر کرد.
 آخرین قمار ترامپ؛ D-Day،جنگ اقتصادی یا آغاز شکست دوم؟
سایت نورنیوز

آخرین قمار ترامپ؛ D-Day،جنگ اقتصادی یا آغاز شکست دوم؟

ترامپ که 9 اسفند با تصور فروپاشی سریع توان ایران وارد جنگ شد و از تعیین رهبر آینده ایران سخن گفت، اکنون پس از ناکامی در میدان نظامی از «Economic D-Day» رونمایی کرده است؛ جنگ اقتصادی جدیدی که حاصل تکرار همان خطای محاسباتی و این‌بار پرهزینه‌تر برای واشنگتن خواهد بود.
 لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر
سایت اسب بخار

لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

لئوپارد 8 (Leopard) در حال حاضر پرشتاب ترین SUV بازار ایران است که سطح امکانات بسیار بالایی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می دهد.
 دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود
سایت تجارت نیوز

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.
 ارز گران‌تر و دیرتر، چه اثری بر سودآوری خودروسازان بورسی می‌گذارد؟
سايت نبض بورس

ارز گران‌تر و دیرتر، چه اثری بر سودآوری خودروسازان بورسی می‌گذارد؟

تأمین ارز به یکی از جدی‌ترین چالش‌های زنجیره خودرو تبدیل شده است؛ از یک سو زمان انتظار برای تخصیص و تأمین ارز واردات به بیش از ۲۱۰ روز رسیده و از سوی دیگر، ت...
 همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد
سایت صدای بورس

همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد

شرکت ارتباطات سیار ایران با نماد «همراه» اعلام کرد در مهلت تعیین‌شده، هیچ پرسشی از سوی سهامداران درباره تغییرات قیمت معاملاتی این نماد مطرح نشده و رویداد بااهمیتی نیز بر عملکرد شرکت اثرگذار نبوده است.
 وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟
سایت هم میهن

وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟

یک پژوهشگر حوزه معماری و شهرسازی می‌گوید: افزایش سقف فعلیِ دو میلیاردی هنوز فاصله زیادی با قیمت مسکن در تهران دارد؛ چرا که اگر هزینه خرید اوراق را از آن کم بکنیم، آنچه باقی می‌ماند یک میلیارد و ۶۰۰ یا ۶۵۰ میلیون خواهد بود.