قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۳ ساعت قبل

نمایش انتخاباتی نتانیاهو/ او شماره تلفن شخصی خود را منتشر کرد

اقتصادنیوز: در ویدئویی که در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده، نتانیاهو با «توپاز لوک» مشاور قدیمی خود در حال صحبت است و لوک از نتانیاهو می‌پرسد آیا می‌تواند شماره تلفن خود را منتشر کند یا خیر، نتانیاهو در ابتدا با تعجب می‌گوید، «توپاز، دیوانه شدی؟» اما در ادامه با این کار موافقت می‌کند.
 نمایش انتخاباتی نتانیاهو/ او شماره تلفن شخصی خود را منتشر کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی یک شماره تلفن را به عنوان شماره تلفن شخصی خود منتشر و از شهرک‌نشین‌های صهیونیست دعوت کرد تا از این طریق سوالات و نگرانی‌های خود را مطرح کنند. خبر مرتبط ترکیه در دام تحرکات نتانیاهو نیفتاد | توافق مکه معادلات منطقه را تغییر می‌دهد؟ | چرا ترکیه، تل‌آویو را تهدیدی امنیتی می‌بیند؟

اقتصادنیوز:حمله اسرائیل به سوریه نشانه تشدید اختلاف با ترکیه و تغییر نظم خاورمیانه است.

البته این یک نمایش تبلیغاتی در زمان انتخابات بود اما استقبال گسترده‌ای از آن شد تا جایی که حساب واتس‌اپ مرتبط با این شماره در عرض چند دقیقه مسدود شد و تماس‌گیرندگان بوق اشغال دریافت کردند.

به نوشته روزنامه عبری «جروزالم پست»، این اقدام این سوءظن را ایجاد کرد که این یک ترفند برای جمع‌آوری اطلاعات رای‌دهندگان بوده است.

در ویدئویی که در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده، نتانیاهو با «توپاز لوک» مشاور قدیمی خود در حال صحبت است و لوک از نتانیاهو می‌پرسد آیا می‌تواند شماره تلفن خود را منتشر کند یا خیر، نتانیاهو در ابتدا با تعجب می‌گوید، «توپاز، دیوانه شدی؟» اما در ادامه با این کار موافقت می‌کند.

نتانیاهو در ادامه این ویدیو نیز مدعی می‌شود: «می‌خواهم پیشنهادها، سوال‌ها و مشکلات شما را بشنوم، می‌خواهم از شما بشنوم، پس برای من پیام بگذارید.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه نیز می‌گوید که نمی‌تواند قول دهد که به همه پاسخ دهد، اما به هر تعداد نفری که ممکن است، پاسخ خواهد داد.

تنها در عرض چند دقیقه صدها پیام و تماس به این شماره ارسال می‌شود و در نهایت حساب واتس‌اپ مرتبط با این شماره مسدود می‌شود.

لوک نیز در حساب توییتری خود اعلام کرد که این شماره تلفن به دلیل حجم بالای تماس‌ها غیرفعال شده و تیم نتانیاهو در تلاش برای بازیابی آن هستند.

او همچنین از شهرک‌نشین‌ها خواست به تلگرام مراجعه کنند.

برخی گمانه‌زنی کردند که از این شماره برای جمع‌آوری شماره تلفن رای‌دهندگان …



 تتر از مرز ۲۰۰ هزار تومان برگشت؛ قیمت امروز چند شد؟
۳۱ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

تتر از مرز ۲۰۰ هزار تومان برگشت؛ قیمت امروز چند شد؟

قیمت تتر امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ پس از ثبت رکوردهای جدید، با کاهش ۰.۵۶ درصدی به حدود ۱۹۶ هزار و ۹۰۰ تومان رسید؛ این رمزارز طی روزهای گذشته تا ۲۰۴ هزار تومان صعود کرده بود و اکنون معامله‌گران واکنش قیمت به محدوده حساس ۱۹۶ هزار تومان را دنبال می‌کنند.

 سی‌ان‌ان: جنگ تجاری ترامپ علیه کانادا، آمریکایی‌ها را هدف گرفت - تسنیم
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

سی‌ان‌ان: جنگ تجاری ترامپ علیه کانادا، آمریکایی‌ها را هدف گرفت - تسنیم

دولت کانادا از اعمال تعرفه‌های 15 تا 50 درصدی متقابل بر بیش از 700 کالای آمریکایی خبر داد.

 پایان بورس امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405 / 4.7 همت پول به بورس تزریق شد + جدول
۷ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

پایان بورس امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405 / 4.7 همت پول به بورس تزریق شد + جدول

بورس تهران امروز یکی از سبزترین روزهای معاملاتی هفته را پشت سر گذاشت؛ زیرا انتشار اخبار تازه درباره کاهش تنش‌های سیاسی و تقویت فضای دیپلماسی میان ایران و آمریکا، ریسک‌های سیستماتیک بازار را کاهش داد و موجی از تقاضا را وارد معاملات کرد.

 بازار اجاره خودرو داغ شد/ اجاره خودورهای داخلی و خارجی چقدر آب می خورد؟
۳۰ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

بازار اجاره خودرو داغ شد/ اجاره خودورهای داخلی و خارجی چقدر آب می خورد؟

اقتصادنیوز: تورم بالای تعمیر و نگهداری خودرو، هزینه فعالیت شرکت‌ها و مالکان خودروهای اجاره‌ای را افزایش داده و در نهایت بخشی از این هزینه به نرخ اجاره منتقل شده است.

 پزشکیان: بنای ما تفاهم و حل مسائل با مذاکره است/آمریکا از فشار اقتصادی به‌جایی نمی‎رسد - سلام نو
۱۳ دقیقه قبل / سایت سلام نو

پزشکیان: بنای ما تفاهم و حل مسائل با مذاکره است/آمریکا از فشار اقتصادی به‌جایی نمی‎رسد - سلام نو

رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه بنای ما تفاهم و حل مسائل از طریق تعامل و مذاکره است، تصریح کرد: در عین حال مقابل فشارهای اقتصادی همچنان که تاکنون ایستاده‌ایم محکم می‌ایستیم و با تمهیدات دولت در اقتصاد، آمریکا همان‌طور که در جنگ نتوانست کاری از پیش ببرد با فشار اقتصادی نیز طرفی نخواهد بست.

 واردات خودروی کارکرده کلید خورد/ 1000 خودرو ثبت سفارش شد - تسنیم
۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

واردات خودروی کارکرده کلید خورد/ 1000 خودرو ثبت سفارش شد - تسنیم

واردات خودروهای کارکرده وارد مرحله عملیاتی شد؛ هزار دستگاه ثبت سفارش شده و 700 خودرو در راه ایران است.