قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

پیشنهاد سئول به کره شمالی برای پایان رسمی جنگ/ واکنش عجیب پیونگ‌یانگ

اقتصادنیوز: سکوت پیونگ‌یانگ در برابر پیشنهاد سئول برای پایان جنگ در حالی ادامه دارد که دولت لی از زمان روی کار آمدن در ژوئن سال گذشته، چندین بار برای ازسرگیری گفت‌وگو و کاهش تنش با کره شمالی تلاش کرده، اما با واکنش مثبتی از سوی پیونگ‌یانگ مواجه نشده است.
 پیشنهاد سئول به کره شمالی برای پایان رسمی جنگ/ واکنش عجیب پیونگ‌یانگ

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، در شرایطی که دو کره پس از بیش از هفت دهه همچنان از نظر فنی در وضعیت جنگی قرار دارند، رئیس‌جمهور کره‌جنوبی خواستار آغاز گفت‌وگو برای پایان رسمی جنگ شد؛ پیشنهادی که تاکنون با سکوت کره‌شمالی روبه‌رو شده است.

به گزارش رویترز، کره‌شمالی در برابر پیشنهاد لی جائه‌میونگ، رئیس‌جمهور کره‌جنوبی، برای آغاز گفت‌وگو با هدف پایان رسمی جنگ دو کره و ایجاد سازوکار صلح، همچنان سکوت کرده است.

لی جائه‌میونگ روز شنبه در سخنرانی خود به مناسبت «روز آزادی» خواستار آغاز گفت‌وگو برای پایان رسمی جنگ کره و ایجاد یک نظام صلح در شبه‌جزیره شد؛ جنگی که از سال ۱۹۵۳ تنها با آتش‌بس متوقف شده و دو کره همچنان از نظر فنی در وضعیت جنگی قرار دارند.

با وجود این پیشنهاد، رسانه‌های رسمی کره‌شمالی از جمله خبرگزاری مرکزی کره و روزنامه «رودونگ سینمون» تا صبح امروز- یکشنبه- هیچ اشاره‌ای به سخنان رئیس‌جمهور کره جنوبی نکردند و تمرکز خود را بر مراسم هشتاد و یکمین سالگرد پایان استعمار ژاپن قرار دادند.

این سکوت پیونگ‌یانگ در حالی ادامه دارد که دولت لی از زمان روی کار آمدن در ژوئن سال گذشته، چندین بار برای ازسرگیری گفت‌وگو و کاهش تنش با کره شمالی تلاش کرده، اما با واکنش مثبتی از سوی پیونگ‌یانگ مواجه نشده است.

دولت کره جنوبی با وجود این بن‌بست اعلام کرده همچنان مسیر گفت‌وگو را دنبال خواهد کرد و تلاش می‌کند زمینه همزیستی مسالمت‌آمیز دو کره را فراهم کند.

  همچنین بخوانید رئیس‌جمهور کره جنوبی دست به کار شد؛ آتش‌بس جای خود را به صلح می‌دهد؟ سفر تاریخی تیم فوتبال زنان کره شمالی به کره جنوبی +عکس نام جانشین رهبر کره‌شمالی فاش شد ورود دختر کیم به فاز جانشینی؟/ سیگنال تازه اطلاعات کره‌جنوبی درباره آینده قدرت در پیونگ‌یانگ



۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

سئول: کره‌شمالی در مسیر تحقق صلح و ثبات در شبه‌جزیره کره گام بردارد

به گزارش تجارت نیوز، دفتر ریاست‌جمهوری کره جنوبی روز جمعه در واکنش به اظهارات اخیر «کیم یو جونگ» خواهر کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، از پیونگ‌یانگ خواست به آنچه «تهمت‌های غیرضروری» خوانده شده، پایان دهد و برای پیشبرد صلح در شبه‌جزیره کره همکاری کند.

این موضع‌گیری پس از آن مطرح شد که کیم یو جونگ روز پنجشنبه، «لی‌جائه میونگ»، رئیس‌جمهور کره جنوبی را به اتخاذ مواضع دوگانه در قبال کاهش رزمایش‌های نظامی مشترک آمریکا و کره جنوبی متهم کرد.

دفتر ریاست‌جمهوری کره جنوبی با تاکید بر ضرورت کاهش تنش‌ها اعلام کرد، سئول همچنان به تلاش‌های خود برای ایجاد صلح و ثبات پایدار در شبه‌جزیره کره متعهد است و از کره شمالی می‌خواهد در این روند مشارکت کند.

کیم یو جونگ پیش‌تر از مواضع دولت لی جائه میونگ درباره مناسبات نظامی با آمریکا و سیاست قبال پیونگ‌یانگ انتقاد کرده بود. وی همچنین اظهارات مقام‌های کره جنوبی درباره کاهش تنش و بهبود روابط میان دو کره را زیر سؤال برده است.

رزمایش‌های نظامی مشترک آمریکا و کره جنوبی از جمله موضوعات اصلی اختلاف میان سئول و پیونگ‌یانگ محسوب می‌شود. کره شمالی این رزمایش‌ها را تهدیدی علیه امنیت خود و مقدمه‌ای برای حمله احتمالی می‌داند، در حالی که آمریکا و کره جنوبی بر ماهیت دفاعی این تمرین‌های نظامی تأکید دارند.

مواضع اخیر دو طرف در شرایطی مطرح می‌شود که تلاش‌ها برای کاهش تنش و از سرگیری گفت‌وگوها در شبه‌جزیره کره همچنان با موانع سیاسی و امنیتی روبه‌رو است.

منبع: ایرنا




 ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد

ترامپ مدعی شد اگر برای سومین دوره ریاست‌جمهوری نامزد شود، با اختلاف 25 امتیاز پیروز خواهد شد.

 وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم
۱۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد
۴۴ دقیقه قبل / سایت اکوایران

فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۱۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد
۱۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد

اعتصاب ناگهانی کارکنان و کمبود نیرو در فرودگاه بن‌گوریون، همزمان با شلوغ‌ترین روز سال، صدها پرواز و بیش از ۱۰۰ هزار مسافر را با اختلال گسترده مواجه کرد.