بر اساس این گزارش منابع رسانه ای در شرق لیبی تصاویری از لحظه آتش گرفتن یک خودرو در منطقه الهواری شهر بنغازی را منتشر کردند.
منابع امنیتی در لیبی درباره عامل ترور مذکور توضیحی ارائه نکرده و جزئیات بیشتری درباره بمب به کاررفته در این عملیات منتشر نکردند.
رسانههای لیبیایی پیشتر به نقل از منابع امنیتی از انفجار یک خودروی بمبگذاری شده در نزدیکی مسجد سیده عائشه در بنغازی خبر داده بودند و اعلام کردند المنصوری راننده خودرو بود
المنصوری در سال ۲۰۲۴ به عنوان مدیر دستگاه اطلاعات نظامی در بنغازی منصوب شد و همزمان درجه سرلشکری دریافت کرد.
همچنین بخوانید انفجار در پالایشگاه نفت در لیبی +جزئیات واکنش فرزند شهید لاریجانی به ادعای سردار کوثری درباره نحوه شناسایی پدرش/ نمی دانم چه کسی به ایشان گفته که اشتباه هم گفته بود حمله پهپادی به پالایشگاه لیبی/ هیچ آتشسوزی رخ نداده و هیچ کس مجروح نشده است نقشه ترور مسی در جام جهانی 2026/ تهدید به بمب گذاری پیش از بازی آرژانتین با مصر/ ماجرا چه بود؟









