قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

پاکستان میانجی محبوب آمریکاست؟ | تلاش واشنگتن برای کاهش نفوذ چین بر اسلام‌آباد | پاکستان خریدنی نیست اما...

اقتصادنیوز: از نگاه پاکستان، حفظ توازن میان واشنگتن و پکن یا میان ریاض و تهران، نشانه سردرگمی نیست؛ بلکه اساس سیاست خارجی این کشور را تشکیل می‌دهد. بنابراین، آمریکا به جای آنکه این رفتار را نشانه غیرقابل‌اعتماد بودن پاکستان بداند، باید آن را یک واقعیت راهبردی تلقی کند که می‌توان از آن بهره برد.
 پاکستان میانجی محبوب آمریکاست؟ | تلاش واشنگتن برای  کاهش نفوذ چین بر اسلام‌آباد | پاکستان خریدنی نیست اما...

به‌گزارش اقتصادنیوز، از زمان استقلال پاکستان در سال ۱۹۴۷، واشنگتن همواره تلاش کرده تا از یک سو با ارائه کمک‌های مالی اسلام‌آباد را به خود نزدیک کند و از سوی دیگر، با اعمال تحریم‌ها این کشور را تحت فشار قرار دهد.

آمریکا در مقاطعی، پاکستان را متحدی مهم که عضو ناتو نیست معرفی کرده و در مقاطعی دیگر، این کشور را تهدید به بازگردانی به عصر حجر کرده است.

همه این سیاست‌های متناقض گاهی تنها در طول یک دهه اتخاذ شده‌اند.

خبر مرتبط جنگِ بدون چشم انداز | ابهام، ابزار بازدارندگی یا عامل تشدید بحران؟ | چرا تفاهم اسلام‌آباد شکننده بود و به در بسته خورد؟

اقتصادنیوز: توافقی که در ماه ژوئن میان تهران و واشنگتن شکل گرفت، قرار بود توقف درگیری‌ها، بازگشایی تنگه هرمز و آغاز مذاکرات گسترده‌تر را تضمین کند، اما استفاده از عباراتی کلی و غیرشفاف باعث شد دو طرف برداشت‌های متفاوتی از تعهدات خود داشته باشند. اشتباه دولت‌های گذشته

پاتریک ام. کرونین و پینشان لای در اندیشکده هادسون نوشتند: دولت‌های مختلف آمریکا بارها با این تصور که می‌توانند پاکستان را به یک متحد قابل‌اعتماد تبدیل کنند، روی کار آمده‌اند.

با این‌حال، بسیاری در پایان کار خود به این نتیجه رسیدند که اسلام‌آباد به آن‌ها خیانت کرده است؛ به‌ویژه در شرایطی که نفوذ چین بر این کشور به عنوان تنها قدرت هسته‌ای مسلمان جهان، روزبه‌روز در حال افزایش است.

اشتباه همیشگی واشنگتن این بود که همواره تصور می‌کرد که می‌تواند پاکستان را بخرد؛ درحالی که پاکستان کشوری نیست که خریدنی باشد، بلکه کشوری است که می‌توان آن را اجاره کرد. اسلام‌آباد کدام طرف را انتخاب می‌کند؟

نویسندگان مدعی شدند: خبر خوب برای آمریکا این است که واشنگتن در رقابت با چین بر سر پاکستان، از یک مزیت ساختاری برخوردار است؛ این که آمریکا به انتخاب خود با پاکستان همکاری می‌کند، اما چین از سر اجبار به این همکاری نیاز دارد.

جنگ ایران و آمریکا نمونه‌ای از این واقعیت را نشان داد. اسلام‌آباد که هم نزد تهران و هم نزد واشنگتن از اعتماد نسبی برخوردار بود، در میانجی‌گری برای برقراری آتش‌بسی که به بازگشایی موقت تنگه هرمز انجامید، نقش مهمی را ایفا کرد.

این درحالی بود که …





 معاملات آنلاین طلا؛ سهم کمتر در اقتصاد، چابکی بیشتر در بازار
۱۲ دقیقه قبل / سایت ایبنا

معاملات آنلاین طلا؛ سهم کمتر در اقتصاد، چابکی بیشتر در بازار

بازار آنلاین طلا تنها حدود ۳ درصد بازار را در اختیار دارد، اما در برابر شوک‌های اقتصادی و جنگ، سریع‌تر از بازار سنتی واکنش نشان می‌دهد.

 بانک ملی ایران در جهت پایش مستمر سامانه‌ها اعلام کرد؛ خطاها و مغایرت‌های احتمالی را گزارش کنید
۲ ساعت قبل / سایت فراز

بانک ملی ایران در جهت پایش مستمر سامانه‌ها اعلام کرد؛ خطاها و مغایرت‌های احتمالی را گزارش کنید

خدمات بانک ملی ایران پس از تکمیل بخش مهمی از اقدامات فنی و تثبیت زیرساخت‌های بانکی، به شرایط پایدار و عادی بازگشته‌ است. هم‌زمان، پایش مستمر سامانه‌ها ادامه...

 رشد ۵۰ درصدی اعطای وام ازدواج و فرزندآوری در بانک صادرات ایران
۲ ساعت قبل / سایت فراز

رشد ۵۰ درصدی اعطای وام ازدواج و فرزندآوری در بانک صادرات ایران

​بانک صادرات ایران تا پایان مردادماه سال جاری به بیش از ۵۲ هزار نفر وام قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد.

 صنایع برنده و بازنده در ماه خودنمایی بورس
۲ ساعت قبل / سایت فردای اقتصاد

صنایع برنده و بازنده در ماه خودنمایی بورس


 پالایشی یکم ۳۱ درصد زیر ارزش ذاتی | پالایش بخریم یا نه؟
۱ ساعت قبل / سايت نبض بورس

پالایشی یکم ۳۱ درصد زیر ارزش ذاتی | پالایش بخریم یا نه؟

حباب منفی ۳۱ درصدی صندوق پالایش و قرارگرفتن نسبت قیمت آن به سهام پالایشی بزرگ در محدوده کف‌های تاریخی، در چنین شرایطی، این سؤال مطرح می‌شود که آیا پالایش ارز...

 سودای ۱۰ میلیون بشکه‌ای عراق به کجا می‌رسد؟ | نفت ما
۵۴ دقیقه قبل / سایت نفت ما

سودای ۱۰ میلیون بشکه‌ای عراق به کجا می‌رسد؟ | نفت ما

رویای تولید ۱۰ میلیون بشکه نفت در روز، عراق را در موقعیت چانه‌زنی سخت با اوپک قرار داده؛ عراق برای تحقق این هدف شش‌ساله، پیش از هر چیز باید اوپک را متقاعد کند که خط پایه تولیدش را جابه‌جا کندکه نتایج ارزیابی ظرفیت «دی‌گولیر اند مک‌ناتون» در سال ۲۰۲۷، سرنوشت آن را رقم خواهد زد. تحلیلگران «Energy News Beat» معتقدند: «اگر اوپک با اصلاحات مبتنی بر ظرفیت تولید موافقت کند، عراق می‌تواند در چارچوب این سازمان به توسعه تولید ادامه دهد. اما اگر اوپک با این درخواست موافقت نکند، فشارهای مالی بغداد و تعهدات جدید سرمایه‌گذاری احتمال تشدید مواضع و حتی اقدامات یکجانبه عراق را افزایش خواهد داد.»



«حتی یک دلار» هم به دست ایران نرسید؛ شفاف‌سازی کنید دارایی‌ها کجاست؟
سایت اطلاعات آنلاین

«حتی یک دلار» هم به دست ایران نرسید؛ شفاف‌سازی کنید دارایی‌ها کجاست؟

قالیباف از آزادسازی میلیاردها دلار از اموال بلوکه شده ایران سخن می‌گوید، اما رئیس کل بانک مرکزی تأکید می‌کند «حتی یک دلار» هم در اختیار ایران قرار نگرفته است! مردم هم نمی‌دانند که بالاخره پول‌های ایران کجاست و چه میزان از آن واقعاً قابل دسترس است؟
از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین
سایت شفقنا

از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین

شفقنا- روزنامه خراسان نوشت:  ورشکستگی یک پلتفرم فروش آنلاین طلا به‌دلیل خالی‌فروشی و لغو فعالیت آن با حدود ۲۰۰ هزار کاربر، بار دیگر ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین را به کانون توجه آورده است؛ بازاری که بسیاری از مردم برای حفظ ارزش پس‌اندازهای خرد خود، از چند سوت تا چند گرم، به آن [ ]
«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز
روزنامه آرمان امروز

«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز

بابک سالاروند آرمان امروز : در اقتصادی که ارزش پول ملی دائماً در معرض فرسایش قرار دارد، سرمایه‌گذار بیش از آنکه به دنبال سود باشد، به دنبال راهی برای حفظ ارزش دارایی است. اینجاست که ایده صندوق‌های ارزی در بورس جذاب می‌شود؛ ابزاری که به سرمایه‌گذار اجازه می‌دهد بدون خرید و نگهداری مستقیم ارز، در [ ]
تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی
روزنامه همدلی

تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی

مونا ربیعیان خبرنگار وقتی هزینه تعمیر خودرو از توان خانوارها خارج شده، هر ابهام درباره کیفیت سوخت می‌تواند به یک بحران تازه معیشتی تبدیل شود.ماجرای ورود متانول به چرخه تولید و اختلاط بنزین، در شرایطی به یکی از نگرانی‌های تازه رانندگان تبدیل شده که هزینه نگهداری و تعمیر خودرو در سال‌های اخیر به‌شدت افزایش [ ]
جاماندگان یارانه بنزین
سایت ایران آنلاین

جاماندگان یارانه بنزین

هر بار که نازل جایگاه سوخت در باک یک خودرو قرار می‌گیرد، بخشی از یارانه عمومی کشور نیز به همان باک سرازیر می‌شود. هرچه مصرف بیشتر باشد، سهم از این یارانه هم بیشتر است. اما میلیون‌ها نفر که خودرویی ندارند، هرگز در این صف قرار نمی‌گیرند؛ آنها فقط وقتی با بنزین روبه‌رو می‌شوند که کرایه تاکسی را می‌پردازند یا افزایش هزینه حمل‌ونقل را در قیمت کالاها می‌بینند.
بنزین؛ اصلاح قیمت یا آزمون تاب‌آوری اجتماعی؟
سایت صفحه اقتصاد

بنزین؛ اصلاح قیمت یا آزمون تاب‌آوری اجتماعی؟

کاهش ناترازی انرژی یک ضرورت است و نمی‌توان با شعار و تعویق، مسئله مصرف و کمبود بنزین را برای همیشه حل‌نشده باقی گذاشت. اما اصلاح قیمت، لزوماً تنها راه اصلاح مصرف نیست و مهم‌تر از آن، نحوه اجرای اصلاحات است.