قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

مذاکره‌کننده پیشین آمریکا: ترامپ اکنون با مجموعه‌ای از گزینه‌های بد مواجه است/ اما احتمالاً به این نتیجه رسیده که نمی‌تواند این جنگ را برای همیشه ادامه دهد

اقتصادنیوز:خبرگزاری رویترز در تحلیلی نوشت که دولت «دونالد ترامپ» پس از گذشت شش ماه از آغاز جنگ با ایران، با دشوارترین مرحله این بحران روبه‌رو شده است؛ به‌گونه‌ای که رئیس‌جمهوری آمریکا اکنون میان پذیرش توافقی که نقش ایران در مدیریت تنگه هرمز را تقویت می‌کند، تشدید دوباره حملات نظامی یا ادامه وضع موجود، هیچ گزینه کم‌هزینه‌ای پیش رو ندارد.
 مذاکره‌کننده پیشین آمریکا: ترامپ اکنون با مجموعه‌ای از گزینه‌های بد مواجه است/ اما احتمالاً به این نتیجه رسیده که نمی‌تواند این جنگ را برای همیشه ادامه دهد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، خبرگزاری رویترز در تحلیلی به قلم «مت اسپتالنیک» نوشت که جنگ دولت ترامپ علیه ایران اکنون وارد ششمین ماه خود شده و مجموعه تهدیدها و تلاش‌های دیپلماتیک روزهای اخیر نشان می‌دهد رئیس‌جمهوری آمریکا بیش از گذشته در وضعیتی دشوار قرار گرفته است؛ زیرا در حالی که در آغاز جنگ وعده داده بود این درگیری تنها چند هفته طول خواهد کشید، اکنون راه روشنی برای خروج از آن در اختیار ندارد.

این گزارش می‌افزاید: ترامپ اکنون میان دو گزینه اصلی گرفتار شده است؛ از یک سو توافق موقتی که ایران و عمان در حال مذاکره درباره آن هستند و می‌تواند به تهران نقشی در مدیریت تنگه هرمز بدهد که پیش از جنگ در اختیار نداشت و از سوی دیگر، اجرای تهدیدهای خود برای تشدید حملات نظامی که ممکن است بحران را طولانی‌تر و پرهزینه‌تر کند.

ترامپ اکنون میان دو گزینه اصلی گرفتار شده است؛ از یک سو توافق موقتی که ایران و عمان در حال مذاکره درباره آن هستند و می‌تواند به تهران نقشی در مدیریت تنگه هرمز بدهد که پیش از جنگ در اختیار نداشت و از سوی دیگر، اجرای تهدیدهای خود برای تشدید حملات نظامی که ممکن است بحران را طولانی‌تر و پرهزینه‌تر کند.به نوشته رویترز، بسیاری از تحلیلگران معتقدند گزینه نخست، بزرگ‌ترین امتیازی خواهد بود که ایران از زمان آغاز حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی در ۲۸ فوریه به دست آورده و در عمل نظارت جمهوری اسلامی ایران بر یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های انتقال نفت جهان را رسمیت می‌بخشد؛ موضوعی که دولت ترامپ پیش‌تر وعده داده بود مانع تحقق آن شود.

در مقابل، گزینه دوم که احتمالاً شامل موج تازه‌ای از حملات هوایی خواهد بود، می‌تواند در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا در ماه نوامبر، هزینه سیاسی سنگینی برای ترامپ ایجاد کند؛ به‌ویژه آنکه حملات پیشین نیز نتوانسته بود ایران را وادار به عقب‌نشینی کند.

رویترز گزینه سوم را حفظ وضع موجود توصیف کرده است؛ به این معنا که آمریکا محاصره بنادر ایران را ادامه دهد و در صورت حمله به خطوط کشتیرانی، به‌طور موردی واکنش نظامی نشان دهد. با این حال، این سناریو نیز راه خروج آبرومندانه‌ای از جنگی که ترامپ وعده داده بود تا اواسط آوریل پایان یابد، در اختیار رئیس‌جمهوری آمریکا قرار نمی‌دهد.

«آرون دیوید میلر» مذاکره‌کننده …



 «سقوط ۱۱۶ درصدی در یک‌سو و جهش ۲۰۹ درصدی در سوی دیگر؛ شکاف عملکردی در میان ۳۰ بازیگر صنعت بیمه»
۲ ساعت قبل / سایت فرکانس

«سقوط ۱۱۶ درصدی در یک‌سو و جهش ۲۰۹ درصدی در سوی دیگر؛ شکاف عملکردی در میان ۳۰ بازیگر صنعت بیمه»

در سال 1404؛

 قیمت جدید سکه و طلا ظهر امروز دوشنبه ۲ شهریور  ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار ۲۲ میلیون تومان شد
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت جدید سکه و طلا ظهر امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار ۲۲ میلیون تومان شد

قیمت جدید سکه و طلا ظهر امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 قیمت خودرو امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵/ افزایش ۲۰ میلیون تومانی قیمت کوییک
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

قیمت خودرو امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵/ افزایش ۲۰ میلیون تومانی قیمت کوییک

امروز قیمت خورو افزایش داشت.

 روز خوب بورس/ شاخص کل از ۶ میلیون و ۹۹ هزار واحد عبور کرد - سرمایه و بورس
۲ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

روز خوب بورس/ شاخص کل از ۶ میلیون و ۹۹ هزار واحد عبور کرد - سرمایه و بورس

معاملات بورس تهران امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ در شرایطی به پایان رسید که بازار پس از شروعی منفی، در ادامه توانست فشار فروش را جذب کند و در نهایت در محدوده مثبت به کار خود پایان دهد.

 افزایش قیمت تمام خودروها/ تیگو ۹ به ۱۰.۲میلیارد تومان رسید! - سرمایه و بورس
۴ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

افزایش قیمت تمام خودروها/ تیگو ۹ به ۱۰.۲میلیارد تومان رسید! - سرمایه و بورس

قیمت خودرو امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو پس از چند روز نوسان و تغییرات پراکنده، شدیدترین موج افزایشی خود در روزهای اخیر را تجربه کرد.

 کاشکاری، مقام فدرال رزرو: بازار اوراق خزانه‌داری آمریکا همچنان «به‌درستی» کار می‌کند
۴۸ دقیقه قبل / سایت اکوایران

کاشکاری، مقام فدرال رزرو: بازار اوراق خزانه‌داری آمریکا همچنان «به‌درستی» کار می‌کند

یکی از سه مقام فدرال رزرو که در نشست قبلی خواستار افزایش نرخ بهره شده بود، می‌گوید هنوز اطمینان ندارد تورم در کوتاه‌مدت به هدف ۲ درصدی بازگردد. او همچنین با اشاره به جنگ ایران و بالا ماندن قیمت انرژی، تأکید کرد این عوامل می‌توانند فشارهای تورمی را تشدید کنند.



دکتر مؤمنی و دریاچهٔ یخ‌زده!
سایت هم میهن

دکتر مؤمنی و دریاچهٔ یخ‌زده!

ما همه از محدودیت‌ها و تنگناهای دستگاه اجرایی کشور برای عملی کردن برنامه‌های خود خبر داریم، اما دولت آقای پزشکیان در وضعیتی کاملاً بی‌سابقه قرار گرفته است.
بشکه‌ها راه خروج ندارند
سایت هم میهن

بشکه‌ها راه خروج ندارند

وقتی شریان ارزی کشوری که بودجه‌اش به بوی نفت معتاد است قطع می‌شود، بحران انرژی می‌تواند به سونامی تورم، اختلال در واردات و فرسایش معیشت بدل شود.
سایت فرارو

صفر تا ۱۰۰ ماجرای تراستی‌های نفتی

پای امارات به دلار ۲۰۰ هزار تومانی باز شد!!!
سایت تابناک

پای امارات به دلار ۲۰۰ هزار تومانی باز شد!!!

«بر اساس اطلاعات مطرح‌شده، بسته جدید فشار‌های تحریمی که از امروز آغاز می‌شود، به‌طور مشخص می‌تواند با هدف ایجاد اختلال در این حساب‌ها و شبکه پرداخت مرتبط با...
ماجرای عجیب تعطیلی برخی پمپ‌بنزین‌ها در تهران!
سایت تابناک

ماجرای عجیب تعطیلی برخی پمپ‌بنزین‌ها در تهران!

گزارش‌های دریافتی از مخاطبان تابناک از بسته بودن یا اختلال در فعالیت شماری از جایگاه‌های سوخت در نقاط مختلف تهران حکایت دارد؛ از شرق پایتخت تا جنوب تهران.
اقتصاد در محاصره شوک‌های هزینه‌ای - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

اقتصاد در محاصره شوک‌های هزینه‌ای - سایت خبری اقتصاد پویا

کریمی/ مسئله اصلی این است که اقتصاد ایران همزمان با دو نوع فشار مواجه است. از یک سو، عوامل پولی و تقاضایی مانند رشد نقدینگی، کسری بودجه و ناترازی بانک‌ها به افزایش سطح عمومی قیمت‌ها کمک می‌کنند و از سوی دیگر، شوک‌های سمت عرضه هزینه تولید و توزیع کالا را بالا می‌برند. زمانی که این [ ]