قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

بیانیه شورای صلح غزه پس از نشست با نتانیاهو/ عقب‌نشینی اسرائیل به پشت «خط زرد» مشروط به خلع سلاح کامل غزه است

اقتصادنیوز: ​ شورای صلح غزه با تشریح جزئیات نشست خود با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، خلع سلاح کامل باریکه غزه را شرط اصلی عقب‌نشینی نیروهای اسرائیلی به پشت «خط زرد» اعلام کرد.
 بیانیه شورای صلح غزه پس از نشست با نتانیاهو/ عقب‌نشینی اسرائیل به پشت «خط زرد» مشروط به خلع سلاح کامل غزه است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، از شبکه الجزیره، شورای صلح غزه اعلام کرد که نمایندگان این نهاد دوشنبه شب در چارچوب برنامه‌ریزی برای خلع سلاح غزه و بسترسازی جهت انتقال به یک حکومت غیرنظامی با بنیامین نتانیاهو و تیم همراه وی دیدار و گفتگو کردند. این شورا در بیانیه‌ای مدعی شد که عقب‌نشینی نیروهای اسرائیلی به پشت «خط زرد» (خط حائل) تنها پس از تکمیل کامل فرآیند خلع سلاح در غزه صورت خواهد گرفت.

در ادامه این بیانیه آمده است که هدف نهایی، روشن و غیرقابل بحث است و آن، خلع سلاح کامل و گذر از «حاکمیت نظامی» به «حکمرانی غیرنظامی» است.

شورای صلح در غزه مدعی شد که فرآیند خلع سلاح در نوار غزه شامل تمامی سلاح‌های سبک، سنگین و همچنین شبکه تونل‌ها به‌طور یکسان خواهد شد.

این نهاد خاطرنشان کرد که عملیات خلع سلاح تحت نظارت مستقیم «نیروی بین‌المللی ثبات» و «کمیته راستی‌آزمایی و اجرا» انجام خواهد شد و پیشرفت کامل این طرح، به وفاداری و پایبندی هر یک از دو طرف به تعهدات خود ذیل چارچوب توافق‌شده بستگی دارد.

«نیکلای ملادینوف» فرستاده عالی شورای صلح غزه و «آری لایتستون» مشاور این شورا، در دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از وی خواستند حملات به نوار غزه را متوقف کند و به خطوط تعیین‌شده در طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، پایبند باشد اما دفتر نتانیاهو، با انتشار بیانیه‌ای، عقب‌نشینی از مواضع کنونی خود در داخل این باریکه یا توقف عملیات ترور را رد کرد.

شبه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داد که ملادینوف و لایتستون (که نمایندگی دولت ترامپ را در این شورا بر عهده دارد) با نتانیاهو دیدار کردند و به وی اطلاع داده اند که اسرائیل باید بر اساس تعهد خود در قالب طرح ۲۰ ماده‌ای ترامپ، حملات در غزه را متوقف کند.

این شبکه به نقل از یک منبع آگاه از جزئیات، فضای گفت‌وگو میان دو طرف را «دشوار» خواند.

به دنبال این دیدار، دفتر نتانیاهو بیانیه‌ای را در میان رسانه‌های صهیونیستی منتشر کرد که در آن آمده بود اسرائیل از خط کنونی در نوار غزه عقب‌نشینی نخواهد کرد و به آنچه «خنثی کردن هرگونه تهدید علیه اسرائیلی‌ها و نیروهایشان» نامید، ادامه خواهد داد.

این موضع‌گیری دفتر نتانیاهو، به معنای مخالفت با دو خواسته محوری طرف آمریکایی در جریان این دیدار، یعنی عقب نشینی نظامیان صهیونیست به پشت خط موسوم به «خط زرد» تصریح‌شده در توافق شرم‌الشیخ و توقف عملیات ترور و حملات در داخل باریکه غزه است.

  همچنین بخوانید اولتیماتوم ترامپ به حماس در خصوص خلع سلاح حماس با خلع سلاح مقاومت موافقت کرده است؟ ترور فرمانده جدید حماس توسط اسرائیل صحت دارد؟ بیانیه جدید وزارت امور خارجه +جزئیات



۴۷ دقیقه قبل / سایت مشرق

غزه در خون؛ فریبکاری آشکار آمریکا در توافق پوشالی آتش‌بس

به گزارش مشرق ، بعد از کارشکنی‌های تکراری رژیم صهیونیستی در روند آتش‌بس غزه و به‌هم‌زدن به‌اصطلاح «نقشه راه»، برای تکمیل این آتش‌بس که چند هفته قبل توسط نهاد موسوم به شورای صلح اعلام شده بود، اخیراً اقدامات دیپلماتیک متعددی برای ازسرگیری گفتگوها در مورد این نقشه راه انجام شد که بارزترین آنها دیدار و گفتگوی دوساعته میان جرد کوشنر، فرستاده ایالات متحده، به‌همراه تونی بلر و نیکولای ملادینوف، مسئولان ارشد نهاد موسوم به شورای صلح و هیئتی از حماس به‌ریاست خلیل الحیه، با حضور سطح‌بالای سه کشور میانجی یعنی مصر، قطر و ترکیه بود.

در حالی که آمریکایی‌ها مدعی بودند به دنبال تکمیل آتش بس غزه طبق طرح دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور هستند، اما رژیم صهیونیستی با تشدید خونین تجاوزات خود به غزه از طریق مجموعه‌ای از قتل عام‌ها و ترورها، فضای نسبتا خوشبینانه‌ای که بعد از سفر کوشنر به قاهره و تل آویو ایجاد شده بود را بر هم زد.

تشدید جنایات خونین صهیونیست‌ها علیه غزه

بر همین اساس می‌توان نتیجه گرفت که تلاش‌های آمریکا بیشتر معطوف به حفظ چارچوب توافق است تا وادار کردن رژیم صهیونیستی به اجرای تعهداتش.

کمتر از 24 ساعت پس از ترک تل آویو توسط جرد کوشنر، فرستاده ویژه ایالات متحده، اسرائیل به سرعت از ترورهای هدفمند به کشتارهای جمعی روی آورد و موج جدیدی از تشدید اوضاع را آغاز کرد که عملاً خوش‌بینی درباره اجرای توافق آتش بس غزه معروف به توافق شرم الشیخ و انتقال به مرحله دوم آن را از بین برد.

این موج جدید جنایات صهیونیست‌ها از بندر غزه آغاز شد، جایی که پهپادهای اسرائیلی یک پناهگاه مملو از آوارگان را بمباران کردند. طبق آمار منابع پزشکی غزه در این جنایت خونین 7 فلسطینی از جمله یک کودک به شهادت رسیده و 17 نفر دیگر بعد از اینکه این پناهگاه به گودالی از خون آمیخته شده با آب دریا تبدیل شد، دچار جراحات شدید ، عمدتاً قطع عضو، شدند.

این صحنه‌های وحشتناک با بقایای پراکنده، اعضای بدن آوارگان در واقع مقدمه‌ای برای اجرای یک سیاست گسترده‌تر رژیم صهیونیستی است که به گفته رسانه‌های این رژیم، مستقیماً توسط بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر هدایت می‌شود و راست افراطی‌ها از آن حمایت می‌کنند؛ جایی که آشکارا خواستار ریشه کن شدن فلسطینی‌ها از غزه هستند.

اما قتل عام خونینی که در بندر غزه اتفاق افتاد، تنها اولین قسمت برنامه جدید صهیونیست‌ها بود و ظهر دیروز هم اشغالگران صهیونیست قتل عام دیگری را با هدف قرار دادن جلسه فرماندهان پلیس در شهر غزه مرتکب شدند که منجر به شهادت ده افسر و مقام امنیتی شد.

اداره پلیس غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که صهیونیست‌ها در یک حمله هوایی، مقر پلیس مدنی شهر غزه را هدف قرار دادند که در جریان آن سرتیپ ایمن جندیه، رئیس پلیس تازه منصوب شده غزه، که بعد از شهادت جمال ابوکمیل، رئیس پلیس سابق غزه این منصب را بر عهده گرفته بود شهید شد.

پیام‌های حملات خونین اسرائیل به غزه بعد از سفر کوشنر

روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت در این زمینه اعلام کرد که این قتل عام به دستور مستقیم نتانیاهو و به عنوان بخشی از آنچه «سیاست جدید» اسرائیل در نوار غزه نامیده می‌شود، انجام شده است.

این رسانه صهیونیستی افزود: این سیاست مبتنی بر پیگیری «تمام تهدیدها و اهداف موجود» بدون توجه به هیچ توصیه سیاسی یا روند مذاکره است.

در همین حال شبکه آی 24 نیوز رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام نهاد موسوم به شورای صلح اعلام کرد که کار بر روی یک «مکانیسم اختصاصی» برای بررسی هر حادثه مشابه ترور در بندر غزه، با در نظر گرفتن میزان خسارت، سطح برنامه‌ریزی مربوطه و «ضرورت» عملیات، در حال انجام است.

این در حالی است که نهاد موسوم به شورای صلح علنا از مواضع صهیونیست‌ها حمایت و حتی نقض توافق اعلام شده توسط خود این شورا، به دست صهیونیست‌ها را توجیه می‌کند.

بنابراین ثابت شد که سفر کوشنر به قاهره و برگزاری نشست با نمایندگان حماس و میانجی‌ها یک بازی فریبکارانه بیش نبوده است و تغییری در عملکرد اسرائیل در غزه ایجاد نکرد.

فریبکاری آشکار آمریکا در توافق پوشالی آتش‌بس غزه

در این میان به نظر می‌رسد که نتانیاهو همچنان سعی دارد با تشدید اوضاع این پیام را برساند که به اهداف اصلی خود در جنگ علیه غزه که در راس آنها آوارگی مردم غزه و اشغال این باریکه قرار داشت، پایبند است و به هیچ یک از خواسته‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای محافظت از روند مذاکرات توجهی ندارد.

همچنین وشن است که آمریکایی‌ها هم از این موضع نتانیاهو و به طور کلی رژیم صهیونیستی غافلگیر نشدند. حتی خود کوشنر در دیدار با نمایندگان حماس و میانجی‌ها وعده روشنی درباره وادار کردن اسرائیل به توقف تجاوزاتش نداد و در حالی که به نظر می‌رسید، بیشتر فرستاده اسرائیل است تا آمریکا، بر لزوم خلع سلاح حماس به عنوان پیش شرطی برای ادامه مذاکرات تاکید داشت.

در این زمینه، احمد التنانی، نویسنده و تحلیلگر سیاسی، در گفتگو با روزنامه الاخبار اعلام کرد که اولویت کوشنر مهار نتانیاهو در عمل نبود، بلکه حفظ توافق به شکل کلی و دست نخورده آن بود، بدون اینکه اساساً بر محتوای آن که مربوط به وضعیت فلسطین و الزامات آن بود، تمرکز کند.

وی افزود: در واقع آمریکایی‌ها با نتانیاهو همکاری می‌کنند تا از فروپاشی نقشه راهی که توسط «شورای صلح» تهیه شده است، جلوگیری کنند، و در عین حال منافع سیاسی و محاسبات انتخاباتی نتانیاهو را در نظر می‌گیرند و تا حد زیادی با آنها همسو هستند.

این تحلیلگر سیاسی تاکید کرد که در نتیجه، بررسی میزان پایبندی رژیم صهیونیستی و آتش بس غزه تا بعد از انتخابات این رژیم به تعویق می‌افتد و تا آن زمان شاهد گسترش تجاوزات صهیونیست‌ها خواهیم بود.

بنابراین طبق این معادله صهیونیست‌ها، خون فلسطینیان به یک کارت انتخاباتی در اسرائیل تبدیل شده است؛ هر کس خون بیشتری بریزد، شانس خود را در انتخابات افزایش می‌دهد.

این موضع مقامات صهیونیست، بسیاری از ناظران و تحلیلگران را به این نتیجه رساند که جلسه‌ای که با حضور کوشنر درباره وضعیت غزه برگزار شد صرفاً با هدف مهار وخامت اوضاع بود، نه هموار کردن راه جهت دستیابی به راهکار نهایی و باید منتظر جنایات بیشتر اشغالگران در غزه باشیم؛ در حالی که آمریکا چشم خود را به روی همه این جنایات می‌بندد و در عین حال مدعی حفاظت از توافق آتش بس غزه است.




 وعده هولناک به زنان زندانی | اظهارات تکان‌دهنده وزیر نتانیاهو در سلول زنان
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

وعده هولناک به زنان زندانی | اظهارات تکان‌دهنده وزیر نتانیاهو در سلول زنان

بازدید سرزده و جنجالی یکی از تندروترین وزرای کابینه نتانیاهو از سلول‌های زنان، با یک مکالمه تکان‌دهنده به پایان رسید.

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.

 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.

 هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس

هیفا وهبی با یک استایل لاکچری و چشمگیر در جده ظاهر شد و توجه‌ها را به خود جلب کرد.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.