قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱ ساعت قبل

ماهی‌گیری پوتین از تنش ایران و آمریکا | روسیه این وضعیت را فرصتی برای تشدید اقدامات علیه منافع آمریکا تلقی می کند | رتکلیف چه هشداری به روس‌ها داد؟

اقتصادنیوز: رتکلیف روز سه‌شنبه به مسکو پرواز کرد؛ این نخستین سفر شناخته‌شده یک رئیس سیا به روسیه از اواخر سال ۲۰۲۱ تاکنون بود.
 ماهی‌گیری پوتین از تنش ایران و آمریکا | روسیه این وضعیت را فرصتی برای تشدید اقدامات علیه منافع آمریکا تلقی می کند | رتکلیف چه هشداری به روس‌ها داد؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از انتخاب، واشنگتن پست نوشت:

سفر مرموز این هفته جان رتکلیف، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، به مسکو، پیش از آن با اطلاعات جدیدی از سوی آمریکا همراه بود که نشان می‌داد کرملین، ایالات متحده را در نتیجه جنگ با ایران تضعیف‌شده می‌داند و این وضعیت را فرصتی برای تشدید اقدامات روسیه علیه منافع آمریکا و متحدان این کشور در اروپا تلقی می‌کند. این موضوع را دو فرد آگاه از مسئله بیان کرده‌اند. خبر مرتبط مأموریت محرمانه رئیس سیا در سفر به روسیه به دستور ترامپ/ مطرح شدن یک درخواست مهم علیه ایران

اقتصادنیوز: مقامات آمریکایی اعلام کردند که رئیس سیا در سفر به روسیه از مقامات مسکو خواسته است تا روابط اقتصادی و امنیتی خود را با جمهوری اسلامی ایران متوقف کنند.

جزئیات گفت‌وگوهای رتکلیف با همتای روس او همچنان محرمانه است، اما یکی از این افراد به واشنگتن پست گفت رئیس سیا به مسکو درباره تشدید جنگ علیه اوکراین هشدار داده و استدلال کرده است که چنین اقدامی در نهایت به ضرر روسیه تمام خواهد شد. این فرد و دیگر افراد مطلع به دلیل حساسیت موضوع، به شرط ناشناس ماندن صحبت کردند.

رتکلیف روز سه‌شنبه به مسکو پرواز کرد؛ این نخستین سفر شناخته‌شده یک رئیس سیا به روسیه از اواخر سال ۲۰۲۱ تاکنون بود. در آن زمان، ویلیام برنز، رئیس وقت سازمان سیا در دولت جو بایدن، تلاش کرده بود کرملین را از حمله به اوکراین منصرف کند.

سرگئی ناریشکین، رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR)، انجام گفت‌وگوهای رتکلیف را تأیید کرد و گفت در این دیدارها «هیچ چیز غیرعادی» وجود نداشته است.

بر اساس اعلام کرملین، رتکلیف با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، دیدار نکرده است.

سیا و کاخ سفید از اظهارنظر درباره سفر رتکلیف خودداری کردند.

دونالد ترامپ روز پنجشنبه نگرانی‌ها درباره احتمال دستور پوتین برای حمله به متحدان آمریکا در اروپا را کم‌اهمیت جلوه داد. ترامپ گفت: «او قرار نیست به قلمرو ناتو حمله کند.» رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در پاسخ به پرسشی درباره هدف سفر رتکلیف، آن را بی‌اهمیت جلوه داد.

اطلاعات محرمانه‌ای که نشان می‌دهد پوتین آمریکا را در نتیجه جنگ شش‌ماهه با ایران تضعیف‌شده می‌داند، پس از گزارش‌هایی …



 سید حسن خمینی: ققنوس‌وار از خاکسترها بلند خواهیم شد/ وحدت شعار ما بوده و خواهد بود
۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سید حسن خمینی: ققنوس‌وار از خاکسترها بلند خواهیم شد/ وحدت شعار ما بوده و خواهد بود

یادگار امام با بیان این که ققنوس‌وار از خاکسترها بلند خواهیم شد، گفت: امروز دشمنان اسلام، دشمنان وحدت اسلامی و دشمنان جمهوری اسلامی عصبانی باشند که این ملت در برابر حملات و آسیب ها سر فرود نیاورد، بلکه مقتدرتر سر بر آورد.

 آیین کلنگ‌زنی طرح گردشگری جزیره آشوراده
۲۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آیین کلنگ‌زنی طرح گردشگری جزیره آشوراده

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم، در سومین روز از سفر خود به استان گلستان به مناسبت هفته دولت، در آیین کلنگ‌زنی طرح گردشگری جزیره آشوراده شهرستان بندر ترکمن شرکت کرد.

 قالیباف در پاسخ به کوپر: در منطقه‌ای که ما نفت نفروشیم کسی نفت نخواهد
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف در پاسخ به کوپر: در منطقه‌ای که ما نفت نفروشیم کسی نفت نخواهد

رئیس مجلس تاکید کرد: در منطقه‌ای که ما نفت نفروشیم کسی نفت نخواهد فروخت.

 محسن رضایی شروط توافق ایران با آمریکا را اعلام کرد
۵ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

محسن رضایی شروط توافق ایران با آمریکا را اعلام کرد

دبیر شورای عالی امنیت ملی، در گفت‌و‌گو با شبکه المنار ضمن هشدار جدی به ایالات متحده، جزئیاتی از شکستن محاصره دریایی و وضعیت صادرات نفت ایران ارائه کرد.

 ابراز همدردی پزشکیان با دولت و ملت نپال
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

ابراز همدردی پزشکیان با دولت و ملت نپال

رئیس جمهور در پی جانباختن و آسیب‌دیدن شماری از مردم در اثر وقوع سیلاب شدید و رانش زمین در نپال، با ارسال پیامی مراتب همدردی و تسلیت خود و ملت ایران را به دول...

 حاج علی اکبری: پهلوی موجب کندی و توقف پیشرفت ایران شده بود
۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

حاج علی اکبری: پهلوی موجب کندی و توقف پیشرفت ایران شده بود

خطیب این هفته نماز جمعه تهران گفت:یک خانواده سالم و پویا و بالنده و محکم، نوید بخش انسان های سالم و پیش رونده و رشد یابنده و نوید بخش جامعه بالنده و رو به پی...



آیا تهران واقعا می‌خواهد پسران ترامپ و نتانیاهو را ترور کند؟
سایت خبرفوری

آیا تهران واقعا می‌خواهد پسران ترامپ و نتانیاهو را ترور کند؟

گزارش تازه یک رسانه فرانسوی به یکی از حساس‌ترین ابعاد جنگ ایران و اسرائیل و آمریکا می‌پردازد: تهدیدهای احتمالی برای هدف قرار دادن نزدیکان رهبران آمریکا و اسرائیل.
این رفتار خنده‌آور پایداریچی‌ ها
سایت خبرآنلاین

این رفتار خنده‌آور پایداریچی‌ ها

گاهی برخی مقامات کشور گزارشهایی از اوضاع اقتصادی کشور ارائه می کنند که در آن به پاره‌ای تنگناها و مشکلات و ضعفها اشاره می شود. طبیعی است چنین اخباری در رسانه های بیگانه ( به طور دقیق یا با تقطیع یا سانسور و به صورت هدفمند ) منتشرگردد .
روزنامه هفت صبح

اختلاف‌افکن‌ها، خطاب سخنان رهبری

تناقض میان ادعای ترامپ و داده‌های غربی | اگر هدف، فرسوده‌کردن ایران است، آیا واشنگتن برای جنگ فرسایشی آماده است؟
سایت اقتصادنیوز

تناقض میان ادعای ترامپ و داده‌های غربی | اگر هدف، فرسوده‌کردن ایران است، آیا واشنگتن برای جنگ فرسایشی آماده است؟

اقتصادنیوز:ترامپ می‌گوید تنگه هرمز باز است و واشنگتن همچنان از فشار اقتصادی و محاصره ایران سخن می‌گوید؛ اما داده‌های رسانه‌های غربی تصویری متفاوت دارند: تردد دریایی پایین، ذخایر گازوئیل در کف 40ساله، بحران کشاورزان آمریکایی و گرانی مواد غذایی و فرسایش ذخایر پاتریوت.
سی‌ان‌ان : «روز موعود» ترامپ نزدیک می‌شود/ آیا ایران می‌تواند برگ‌های خطرناک‌تری رو کند؟
سایت اقتصاد ۲۴

سی‌ان‌ان : «روز موعود» ترامپ نزدیک می‌شود/ آیا ایران می‌تواند برگ‌های خطرناک‌تری رو کند؟

سی‌ان‌ان با بررسی گزینه‌های احتمالی تهران در برابر فشارهای تازه واشنگتن، از افزایش فشار بر بازار نفت، گسترش دامنه جغرافیایی درگیری و حتی احتمال بازنگری در دکترین هسته‌ای ایران به‌عنوان سناریوهای پیش‌رو نام برده است.
جنگ در ایستگاه نهایی؛ تهران مدل دریای سرخ را در خلیج فارس اجرا می‌کند؟
سایت اکوایران

جنگ در ایستگاه نهایی؛ تهران مدل دریای سرخ را در خلیج فارس اجرا می‌کند؟

اکوایران: وضعیت کنونی به یک پارادوکس در قلب استراتژی واشنگتن اشاره دارد.